Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Capelluti

830 bejegyzést írt és 1187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év legnagyobb meglepetése volt, hogy szeptemberben, alig öt nappal a rajt előtt kiderült, elmarad a Budapest Rallye. A versenyzőket és szurkolókat jelentős vagyoni (pl. az autóbérlés, a teszt, és szállás költsége) mellett csaknem helyrehozhatatlan erkölcsi kár is érte. Nem tudni, hogy mi…..
Mi, a mai napon a versenyzői gyűlésen megjelentek, aláírásunkkal igazolva kérjük és tanácsoljuk, hogy az MNASz minden olyan Tisztségviselője, aki a kialakult helyzetért és válságért erkölcsileg felelősnek érzi magát, betöltött tisztségéről mondjon le. Ez a mi kérésünk és tanácsunk. Budapest,…..
A Rallye Rádióval élőben jelentkezünk Parádsasvárról, a Mátrai Hegyiversenyről csak hang: http://www.gtgstudio.hu/rrp/ Tovabbi információk: hedohegyiverseny.hu..
Folyamatosan érkeznek a nevezések a 34. HE-DO Mátrai Hegyiversenyre. A nézők olyan autókat - és versenyzőket - is láthatnak július 15-16-án, amiket, akiket eddig Magyarországon még soha!..
Turán Friciék Fiestájába is bekerült a fejlesztés. Murvás talajon folytatódik a 2017-es Országos Rallye Bajnokság július 8-9-én a 24. Veszprém Rallye-val. A Turán Motorsport párosa számára nem a megszokott ritmusban történt a verseny előtti felkészülés, ugyanis az R5-ös Ford Fiesta motorja csak a…..
Időeredményekkel, rádióadással, videóstreammel, friss képekkel és hírekkel jelentkezünk az ORB negyedik futamáról is...
A Szombathely környéki pályákról megint élőben jelentkezünk. A streamet a Rallye Rádiótól, az időeredményeket pedig az androidos alkalmazáson is elérhető a netrally.hu-tól, a képek egy részét pedig tőletek kapjuk...
A Szombathely környéki pályákról megint élőben jelentkezünk. A streamet a Rallye Rádiótól, az időeredményeket pedig az androidos alkalmazáson is elérhető a netrally.hu-tól, a képek egy részét pedig tőletek kapjuk...
Két nap után úgy tűnt, hogy a walesi Elfyn Evans megszerezheti első, és a Ford idei második futamgyőzelmét, de közel egyperces előnye szombat estére szinte teljesen elolvadt, és a hyundaios Neuville liheg a nyakán. Ott hagytuk abba, hogy a Fordnak nagyon fekszik Argentína, mert szombat reggel az…..
Ózdról élő rádióadással, friss hírekkel, képekkel, videókkal, és természetesen folyamatosan frissülő időeredményekkel      ..
Emberemlékezet óta nem volt olyan változatos a Rali Világbajnokság, mint idén, és a mezőny az egyik leglátványosabb és legautógyilkosabb versenyre érkezett Dél-Amerikába...
Ózdról élő rádióadással, friss hírekkel, képekkel, videókkal, és természetesen folyamatosan frissülő időeredményekkel..
Miskolcról nem csak hangban, de képben is jelentkezik a Rallye Rádió: Videó szombaton Mályinka, vasárnap pedig Kánó utolsó néhány száz métere + a Stop width="500" height=620 scrolling="no" frameborder="1"><p>Elavult a böngészője, frissítsen!</p> Rádió (a…..
A Ranga tesók évek óta ott vannak a magyar ralisportban, meg-megvillantak ugyan, de eddig az áttörésre várni kellett. 2017 viszont a kitörés éve lehet. Alig vagyunk túl a sajtótájékoztatón, ahol minden kiderült: az autók, a navigátorok és a "színek" is. Mi egy rövid interjúra kaptuk el Lacikát és…..
<p>Elavult a böngészője, frissítsen!</p>..
Több külföldi internetes szaklap is arról cikkez, hogy a Volkswagen a szezon végén kiszáll a Rali VB-ből. Hol van már a tavalyi hó, amikor 2019-ig jóváhagyták a wolfsburgiak WRC-programját? Sok minden történt a német gyár háza táján azóta, hogy jóváhagytak évi 70 millió eurót a ralicsapat…..
Az első magyar kamionversenyt, a Hungarocamion Truck GP-t, 1987. május 16-17-én rendezték meg a Hungaroringen. A Hungarocamion ebben névadó szponzorként és főrendezőként meghatározó szerepet vállalt.A vállalat kapcsolata az autósport tál akkor kezdődött, amikor létrehozták a Hungarocamion ASE-t,…..
B. Capelluti 2016.08.23 17:45:01
@bandigyerek: makacsul tartja magát az a vélekedés, hogy nem véletlenül szorultak ki azokról a pályákról, ahol az F1 is szerepelt.
B. Capelluti 2016.08.24 08:03:02
@pitz75: az idézet forrását megjelöltem. A pontosítást köszönöm!
B. Capelluti 2016.08.25 13:56:41
@Joe69: nem egészen. Az igaz, hogy fuvarban voltak a Kamazzal induló srácok, és az is igaz, hogy az akkori lebonyolítás szerinti nagydíjon, ahol a három kategória fordított sorrendben, de egy mezőnyként rajtolt, a szakadó esőben lapjával közlekedett az egyik szovjet versenyző.
A legenda szerint a KAMAZ-ok fuvarban érkeztek Budapestre, a csehszlovákok pedig már a Dakarra jártak. Hogyan és miért kerültek a szocialista haszongépjármű-ipar csodái az első Kamion EB-futamra? Mindent a pályaversenyzős mutációnkon...
Posztunk az 1988-as Truck Trophy műsorfüzetében megjelent "Liazok és Kamazok" című cikk feldolgozása. A posztban látható rossz minőségű képek is a műsorfüzetből származnak. Az európai kamion sportszövetség (ETRO) 1985-ben írta ki az első Európa-bajnokságot, amely az első két esztendőben hat…..
Elfelejtett úttörők voltak az első magyar kamionversenyzők, akik közül csak a legsikeresebbre, Krasznai Jánosra emlékszik mindenki. Emlékezzünk a kiválasztott versenyzőkre! A teljes sztori a pályaversenyzős mutációnkon.    ..
Ogier ugyanolyan UFO, mint Loeb volt - Turánék zsinórban negyedszer szereztek pontot a Rali Világbajnokságon. Papírforma lenne a Német Rali eredménye? Nem mondanám. Legfeljebb a győztes tekinthető annak. Régen volt ekkora tülekedés a mezőny elejében, mint mostanában, de a francia volkswagenes…..
9 szakasz, 150 kilométer, Volkswagen uralom - a magyarok a WRC2-ben két nap után is pontszerző helyen. A Német Rali második napján épp egy kétnapos magyar bajnoki futam teljes össztávját kellett mintegy tíz óra alatt teljesíteni. A kilenc szakasz között két 40 kilométeresnél is hosszabb volt, de…..
Az európai kamionsport egyik atyja Frankl András (Andrew Frankl) volt. Hatalmas forma, éveken keresztül kommentátora volt az MTV Sport Szerkesztőségének, számos könyv és megszámlálhatatlanul sok újságcikk szerzője. Az első magyar gyorsasági kamionverseny műsorfüzetében megírta, hogy hogyan is…..