Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hal Stanton

3 bejegyzést írt és 350 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen kiállítás kihozza az emberből a vadlajhárt. ..
Sorsdöntő idézet ez. Mintegy hagyja tovább gondolkodni olvasóját. Merengeni, beleúszni a semmi légpöffesztett messziöblébe. És aki írta, az sem tolakodó, kellemetlen személyiség. Egy ilyet bárki elvisel, akár egy életen át is. Az ilyen szerző ott van üres szobákban, a…..
Vannak olyan dalok, melyek, ha előkerülnek egy buliban (legyen az kisvárosi diszkó, házibuli, lakodalom, vagy csak rádióból jövő háttérzene) , szemeim vérben forognak, már-már farkasemberré változom, de mindenképpen kimegyek a tánctérről. Persze az aktuális társaságból /…..
Subba Békamenet START! 2012.10.23 13:42:58
http://www.utv.hu/kamera_nagy/szena_ter/margit_korut..
Augusztus 20-án feldobtuk magunknak a témát: nekünk a magyar? Pár napra rá a mikrobloggereket kérdeztük meg, mit jelent számukra a magyarság. A napokban október 23-ra készülünk: annak idején, '56 forradalma előtt irodalmárok hallatták egyre erősebben hangjukat a közéletben.…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
 A még részegen felkelés szabályai késő húszasoknak, korai harmincasoknak    0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az…..
 Az örökké fess, hercig, jó kiállású, szimpatikus tekintetű - nem mellesleg kiváló humorral rendelkező - Hácsé munkája Hetényi Péter barátunk ötlete alapján. Az évszakgyűlölőEz a hó, bazmeg, ez a halálom. Mér kellett ez most, kinek hiányzott? Mérnem tud már…..
Hal Stanton 2012.02.06 10:52:41
@vitaygeorgina: Nekem volt olyanom, hogy egy hétig valamiért nem nőtt semmit a fű, utána meg két hétig rossz volt a fűnyíróm. Akkor végre kipihentem 47 év fárasztó fűnyírásait. Ahol mindig 20 fok van: szoba.
Kozma Sanyi Legendárium Menő 2012.02.03 01:06:00
Bevette a Viagrát, és felhúzta a feszülős lasztex gatyát. Azt mondta, mindig olyan színű gyógyszert vesz be, amilyen aznap a ruhája. Nyakába akasztotta a gitárt, és elindult a színpad felé. Mögötte Síkos Tibi talpig bőrben, Valagrózsa az anyja szekrényéből túrt valami kötött egyberészest. Lacit…..
Hal Stanton 2012.02.03 11:19:46
Kedves Modor Tibi! Számtalan posztot olvashattunk tőled arról, hogy mi modoros. Az ember lassan nem mer megszólalni sem, hiszen ad-hoc jellegű, újonnan keletkező társadalmi és társalgási divatirányzatok szabják meg viselkedésünket, netán blogok, amikben leírják, hogy mi menő és…..
Hácsé barátunk remek írással örvendeztetett meg minket, aminek ráadásul számtalan törzsolvasó is rettenetesen örülni fog. A túlságos elpofátlanodás megelőzésére nem győzzük leszögezni, hogy továbbra is IMÁDJUK Miniszterelnök Urat, a ti pártotokat ellenben – nevezzék…..
Kedves Modor Tibi! Betegre röhögtük magunkat a barátaimmal/kollégáimmal az ingatlanos szótár c. bejegyzéseden. Hatalmas szövés! /Köszönjük, szerintünk is kurva jó lett - M.T./ Az ingatlanos szótár és a barátnőm ötlete alapján nekifogtam az autószerelő-magyar…..
Hal Stanton 2012.01.13 11:54:46
Végre-végre újra régi kedvencünk, hácsé. Bántóan sokat foglalkozott a saját blogjával, de EU-barátian letelefonáltunk neki, így most Minket is megtisztelt egy poszttal. Köszönjük Neki! Év végi-eleji művészeti körkérdésünk VI. Megkérdeztük Varga-Andinger Zsolt…..
Modorosblog Kedves Martin Gore! 2011.12.22 06:00:00
Mint a Depeche Mode zenekar több évtizedes hű rajogója, a közelgő karácsony alkalmából fordulok most Hozzád. Hosszú évek alatt beszereztem az összes stúdió- és válogatásalbumotokat sok-sok euróért és forintért, DVD-ket, kottát - számtalan koncerteteken voltam itthon, de…..
Hal Stanton 2011.12.22 10:43:20
Újra közös poszt nosferatóval, tudjátok... köszönjük neki.   Kalapból húzás, karácsonyi ajándékozás, Christkindl, Secret Santa. Istenem, de utáltuk. Az egész egy merő kellemetlenség volt mindig, de sokan ezt az idejétmúlt és felesleges, kényszeredett ajándékozást még…..
Hal Stanton 2011.12.21 12:09:21
 Mint az köztudott, a napokban ismeretlenek feljelentést tettek ismeretlen tettes(ek) ellen Himnuszgyalázás miatt a Bazmeg kapcsán a Legfőbb Ügyészségen. Természetesen azonnal a Pityinger fivéreket és egy harmadik személyt hozták kapcsolatba az üggyel. A kamerát állítólagosan…..
Kontroll Hartay Csaba: Nyúlzug 2010.10.30 20:38:43
DELÍRIUM TREMENS  Valami a részegség aljánAlvadó iszapos vér talánS benne az elpusztíthatatlan rémDadogMerd kinevetniMár józanul sem menekülszElhiteti veledBűnös vagyS áldozataidAkiket legjobban szeretsz Szó sincs plágiumról, apám egyik kedves barátja adta kezembe…..
 Hát nem így mentek a dolgok, mint manapság, hallod.Anyámék nekünk nem toltak a seggünk alá új lakást meg kocsit meg semmit se. Az Ildivel a Tabánban ismerkedtünk meg 72-ben, 16 évesek voltunk, hallod. Nem volt ám internet meg Facebook meg SMS-ezgetés, ott bizony oda kellett…..
Hal Stanton 2011.06.13 21:34:29
 Styxx jött tegnap egy újabb brilliáns ötlettel, én meg megkérdeztem tőle, hogy volna-e kedve gyorsan kibontani. Szerencsénkre éppen volt :) köszönjük! Hali! Juják Barna vagyok. Válogatott fotballista. A holland GPS szélsőjobbszélsője. Nem én mondtam magamról, hanem a…..
Hal Stanton 2011.06.10 12:00:57
Louie the purple horse Az ember 2011.06.02 06:54:00
Hát szóval nem igaz, gyerekek. Már megint PéGé. A szokásos, sorozatosan jelentkező zsenialitás. A múlt héten beültették nekem egy fiatal, balesetben elhunyt elefántbika prosztatáját, hogy győzzem extázissal ez a bámulatos ámokfutást. A Nagy Októberi SzocForradalom…..
Hal Stanton 2011.06.02 08:31:13
 Hartay hácsé Csaba - Fluor Tomival már 7000 liké fölött, az egyéni filmkezdésekkel meg ki tudja, hol. És most már hivatalosan is Szép Verseket ír. De hát ez mind semmi ahhoz képest, hogy itt publikál rendszeresen :) köszönjük! A telóbuziA telóbuzit Malicsák Petinek…..
-Mekkora művész volt ez is, te... miért mindig a jók mennek el fiatalon? Ha nem ide születik, egy második Elvis lehetett volna belőle. Az a baj, hogy nem becsüljük meg az értékeinket eléggé.-Nem tudta túltenni magát a Dombján Erikán, az a baj. Kicsit halkítsátok már le,…..
Modorosblog A hét bloggere 2011.05.29 14:58:00
Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, ha kiderülne?Természetesen tudja, milyen kérdés már. A Híres Emberről mindenki tudja, hogy kicsoda, félelemmel vegyes tisztelettel tekintenek rá. Felismernek az utcán, csodálattal teli tekintettel összesúgnak a…..
Hal Stanton 2011.05.29 15:29:13
Ajándéklónak Egy kis fejtörő. 2011.05.18 09:50:00
Ebben a posztban elrejtettünk egy hómezőt és néhány jegesmedvét! A megtalálónak magas jutalom! Szöveg és ötletgazda: Brunner Krisztián..