Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evice01

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az index ennyire kampányol, a Homár orvosforrása megjegyezné, hogy az influenzaszezon már megkezdődött, a H1N1-oltóanyag pedig hetekre teljesen leterheli az immunrendszer védekezőképességét, így sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az ember bármi másban megbetegedjen,…..
evice01 2009.11.09 17:28:13
@Kandras:
Bocs, elfelejtettem valamit hozzatenni: gyogyszeripari cegnel dolgozom, ahol a Tamiflut adnak ingyen az alkalmazottaknak (fejenkent 1 dobozt) es a csalad otthon Magyarorszagon be van oltva (igy nem fertozom oket) Itt ha akarnàm se adnak be... megfordult a fejemben, de nem lehet mert nem vagyok rizokofaktoros...
evice01 2009.11.10 09:37:27
@Sörömpőőr: Azt nem tudomm, ha tenyleg kitor a jarvany lesz - e eleg vaccinajuk. Most egyenlore a kronikus betegeket oltjak, amihez el kell menni meghatarozott "oltasi" napokon a korzethez tartozo rendelobe. Bar szerintem az ellen propaganda meg nagzobb, mint Magyarorszagon. Tortenetesen van egy ilyen rendelo ahol lakom, szombaton (oltasi -nap) meg a rendorseg is kijott rendfenntartas celjabol de egy lelek sem volt beoltatni magat.

En,aki esetleg akarna az oltast, meg nem kap. Azok utan sem, hogy elmagyaraztam a problemat, hogy epp hazautazom, foleg mert autoval es ki tudja mit szedsz ossze a benzinkutaknal...

Nade az olasz egeszsegugyrol tobb oldalt lehetne irni.
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Nem mintha a MÁV-nál sokkal rózsásabb lenne a helyzet, de ezúttal egy volánbuszos szolgálati hasznosinfó következik. Enyhén paranoiás naivügyfelünk, István mindenkiben a gonosz manót látta, amikor kiderült, hogy július 1-jétől a buszokon már nem lehet jegyet venni, csak a…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..