Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calepinus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszer fordult már elő életem során, hogy azt állították, a hitet nem szabad összekeverni a vallással. Keresztény koromban persze én is vallottam eme szent igét, viszont a meglepő dolog az, hogy még az ateisták között is vannak, akik megkülönböztetik a kettőt. Na most, ha teljesen korrektek…..
Calepinus 2017.06.01 10:54:45
@BéLóg: Gondolom, ha ennyire utálod a tudósokat és megveted a tudományt, akkor nem mész orvoshoz ha beteg vagy, nem használsz számítógépet, telefont, áramot, autót stb. Vagy pedig úgy gondolod, hogy oké ezek jó dolgok, de a tudomány amúgy kész átverés?
Bemutatták a budapesti bérbringarendszer kerékpárjait. A bicikliket többek között a rendszer költségeit támogató Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt is kipróbálta az ünnepélyes bemutatón. A Mol többszöri licit után lett az évek óta csúszó projekt névadó…..
Calepinus 2013.11.07 14:04:14
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "valaki városban kerékpározik és boldogan, büszkén szívja be az autók kipufogógázait. "
MINDENKI azt szívja be...(bár nem hiszem, hogy boldogan, büszkén)
Ma mutatták be a várhatóan jövő áprilisban induló közösségi kerékpáros közelekedés alapjait lefektető BuBi-t, az a budapesti kölcsönbiciklik rendszerét. Tekintsünk el attól, hogy ezt sikerült egy az Interpol által körözött személlyel, Hernádi Zsolttal megtenni. Marketing…..
Calepinus 2013.11.07 12:32:44
@igazmondojuhasz: Kedves ember lehetsz...
Tíz évig forgatta "Handful of ash" című dokumentumfilmjét Nabaz Ahmed és Shara Amin kurd dokumentumfilmes. Egy igazi tabutémát feszegettek, a kurd társadalomban hagyományos, de mégis elhallgatott női körülmetélést. Azt a kényszerű beavatkozást, mely során eltávolítják a fiatal…..
Calepinus 2013.11.04 13:53:02
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Miért, hogy kéne bemutatni? Azért mert valami "ősi" még nem biztos, hogy jó is.