Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomika_nagy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hiéna új konca 3,74 gigányi tömény sajtóanyag (persze törölhető) cseppalakú műanyagtokba csomagolva egyenesen Le Mans-ból. Ez járt a dolgos sajtósnak a médiás belépő mellé. Utólag is pacsi a versenyszervezőknek, amiért csak a reptéren túlra kellett elzarándokolni érte.…..
tomika_nagy 2015.06.16 22:19:18
@Pistike1: Persze, elromlott a táp a számítógépükben és nem tudtak regisztrálni a 2015-ös futamra :D Így hamar kiestek.
Ha nem tudnád, hogy mi ez, akkor kattints ide és megtudod. Ha tudod, mi ez és kérdésed van, akkor ne fogd vissza magad, kommenteld be és amint tudunk, válaszolunk.Ugyanúgy a Totalcar Facebook-oldalán is megkérdezheted, amit szeretnél. ..
tomika_nagy 2015.04.02 10:32:37
@ommm: Remélem az esetleges váltó, difi, féltengely csere belefér a "kisebb javítások" fogalmába. :DD
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül, akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
tomika_nagy 2012.10.26 19:48:26
tomika_nagy 2012.10.26 19:58:23
@Walter Sobchek: köszi
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem ! " (spyghost)..
tomika_nagy 2012.10.02 22:52:01
@dinger88: hát nem, a másik 11-es odds-út meg a juve vitte el, 10K alaptőke ugrott, holnapra maradt 7K, valamit össze kell tenni
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Ezt írod: Gratulálok, így kell nyerni egy nagyon rossz tippel. Inkább egy nagyon rossz tippem legyen ami bejön, mint egy nagyon jó, ami elmegy..."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY (72) )..
tomika_nagy 2012.09.15 10:38:09
@Makaay087087: mára lehet tudni valami biztosat? bejött egy nagyobb bírság, valahogy kéne hozzá egy kis plusz pénz,vagy a közeljövőben biztosnyerésre több esély lesz?
tomika_nagy 2012.09.15 11:18:53
@Volcom: nem tűnik rossznak, már csak bet-entudok fogadni, ott 5,3-as odds van ezekre
A hóesést lehet szeretni, meg nem szeretni. Akinek nem kell eltakarítani, vagy nem töri össze miatta magát, esetleg kocsiját, az általában szereti, hiszen szép látvány, mennyei nyugalom lesz úrrá mindenen, hiszen elnyeli a hangokat, minden lelassul, az autók is csak vánszorognak, és…..
tomika_nagy 2012.02.28 21:05:39
@frakmak: pontosan ilyen körülmények mellett (hó, 80km/h hosszas csúszkálás) pörögtembe a sierrával egy hatalmas hókupacba ami mögött 5-10 fa volt a 4 sávoson :D ezilyenkor tényleg várható, de azért reménykedik az ember.

mennyi?husz!-al egyet értek az FWD-s "driftelgetős " emberekkel, sokat ismerek akik "autómániások" és mégis drága! elsőkerekes autót vetetneka szülőkkel, pedigfutná akár olcsóbb, használt bmw-re is,de ők inkább aurist csinosítgatnak, vagy új swift-et.. pedig abból e36-is futná, ha anynira az autóvezetés az életének az értelme
driftgarázs projekt:G - 6. nap 2011.02.05 21:30:00
Eltelt a hét, a munkanapokat tekintve, bár a szombat szerencsére csak fél nap. A haladás pedig látványosabb, kezd újra autó formája lenni az egyre növekedő vashalmaznak.Kezdjünk is bele, először is Jatis áldásos tevékenységével, a kátrány vakarásával. ...és a borzalmas…..
Hát igen erröl a naprol röviden irok most nektek. Ma csütörtök volt a kedvenc napom mert ez a legrövidebb. Ma 5 orám volt de minek. CSak ülök és melegedek mellesleg minden tiszta retek h1n1 terjedésére pont megfelel az idö. A 20 perces szünet volt a nap fénypontja xDDD. …..
tomika_nagy 2009.11.13 20:55:47
Nos egy remek bevezetés után meg is irom az elsö "értelmes "cikkem.Hétfö van a hétföt utálja minden ember köztük vagyok énis. Reggel korán kell kellni suliba kell menni majd leülni 6 orát közben még jegyzetelni sem árt. Reggel beértem 7.45 re a suliba magyarral kezdünk…..