Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Csabai

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap kaptam egy levelet, egy hoax-ot, aztán Anya is szólt, hogy már olvasta, s persze a szerkesztőségben is landolt a hoax, így tovább lett csócsálva a H1N1 gumicsont, hiszen minden nap találni egy-egy újabb részt rajta, amit még nem nyálazott össze mindenki.Hogy mi a véleményem…..
Saltedfox H1N1 2009.09.16 12:56:55
I feel sick. És ez most nem hiányzott. Távozzatok belőlem gonosz vírusok!..
Nem az én írásom, de érdemesnek tartom a közlésre. Akinek nincs televíziója, annak elmondom, hogy van egy műsor, amiben felnőtt emberek mérik össze elsősorban lexikális tudásukat ötödik osztályos gyerekekkel és rendre szégyenletesen alul maradnak, szinte minden témában.…..
Szerintem H1N1 2009.09.17 14:55:00
Azt hiszem rendesen fel van adva a lecke "új tipusú influenzából"!Jön az oltóanyag, adassuk be magunknak és a gyermekeinknek vagy nem?A sajtó naponta tele van vele. Az orvosok aggódnak, nyilatkozatot akarnak aláíratni velünk stb...Aztán itt vannak a röhejes rémhírek, amik…..
 Egy kis előzetes...2009. 09. 24-én újra enyém a mikrofon... és a szerkesztés is ezért aztán magam válogatom össze a témákat és a vendégeket Dr. Telkes József barátom Netszemle.hu című müsorának következő adásában.Ha érdekel, hallgasd meg, sőt, ha van kedved…..
kuroszmagazin Oltás helyett 2009.11.13 10:00:00
:::nelli:::Valahol egy Isten háta megetti kis falusi rendelőben...-Doktor úr, mit csináljak, hogy ne kapjam el az új influenzát?-Há egyen egy almát (H1N1almát) ..
NÉPHÜLYÍTÉS H1N1 ügyben     Az alábbi „választ” kaptam egy régi ismerőstől, aki a Sárospatak Fórumon hozzászólt a témában zajló vitához. Meg kell említenem: -Ő „osztálytársam volt”…..
londoneye na majd most! 2009.11.10 14:20:00
2009. november 8.  van, „Rememberance Day”, amikor egész Nagy Britannia a háborúban hõsi halált halt katonái elõtt tiszteleg. A televízió élõ adásban közvetíti a háborús emlékmûnél, a Cenotaph-nál zajló megemlékezést. Jelen van a királynõ, Harry herceg,…..
             Őszintén szólva, ez a cím tetszik nekem. Potosan olyan, mint egy mai krimi- vagy egy horror film címe. Lehet, hogy ez nem is véletlen, mert ennek a vírusnak ez az egész - valószínüleg…..
Történt egyszer, hogy Kutymorgó kutya elfáradt a nagy szaladgálásban Bebújt tehát egy bokor alá , védve magát ezzel a nagy melegtől is . Éppen egy hatalmas velős csontról álmodott , mikor nagy csattanást hallott . Forró nedvességet érzett a bal forgójában. Egyből felébredt az…..
IzingAntal Gyuri és Adrián 2009.11.11 00:38:00
A 36 éves Szentlőrinckátán élő anya az elmúlt két évben temette el anyósát, apósát. Férje nem egészen egy éve, 2008 karácsonyán halt meg. Az özvegy múlt hét szerdán 15 éves Gyuri fiát temette el , akit tüdőbetegsége mellett a H1N1 támadott meg. Melinda, az anyuka, mindezt…..
Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani. Véleménye szerint Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a klinikai tesztek adatai…..
Vastagbőr A sógorok is oltanak 2009.11.12 13:45:00
Nahát, ezek a sógorok ... nem a magyar mintát másolták le a H1N1 vakcinák beadására. Pedig olyan szépen kidolgozták nálunk, valami különdíj járna nekünk: Önbizalomtól duzzadó öntudatos magyar állampolgár -> Háziorvos -> Patika (jaj, elfogyott, de rendelünk) ->…..
Minden kezdet nehéz... Oltás 2009.11.12 19:25:00
Mostanság ugye már a csapból is a H1N1 elleni oltásról, ill. magáról a betegségről szóló történetek folynak. Ha engem megkérdeztek, sokáig csípőből azt válaszoltam, hogy eszem ágában sincs beoltatni magam. Még soha nem kaptam egyetlen egy influ elleni szurit sem, februárban…..
Azt hiszem ezekben a napokban nem én vagyok az egyedüli anyuka, aki már napok, hetek óta rágódik, hezitál, bújja az internetet, hallgatja, nézi, olvassa a híreket napjaink mumusáról a sertés influenzáról. A kérdés pedig az, hogy oltassunk, vagy ne oltassunk. Csak magunkat, vagy…..
Holtág Világbetegség (?) 2009.11.13 11:25:11
    Mai gondolatom az influenza, de kicsit más szemszögből mint, ahogy mindenhonnan halljuk. Először is az jutott eszembe, hogy az emberek nagyon szeretnek rettegni.Igen ám, de csak úgy, hogy közben tudják, biztonságban vannak. Sötét van, vadul villódzik a TV-ben valami jó…..
Ne oltsál! Ti írtátok 1. 2009.11.13 12:46:00
Hali, kérdés: -hogyan lehetne kimutatni, hogy fertőzött az oltóanyag vagy sem?(ki vizsgálná be?)- kinek lehetne hinni? -mi a céljuk? népírtás? - mit érnének el vele? -ok elhiszem, hogy mesterségesen állítják elő a vírust- nem látok bizonyitékot. biztos lesznek kérdéseim... én…..
 A mostani élethelyzet legjelentősebb kérdése. A H1N1 vagyis a sertésinfluenza. Szinte nincs olyan ember akinek ne lenne véleménye róla. Na de mi is az? A Wikipédia ezt írja:"A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa, az emberi influenza leggyakoribb okozója. Nevében…..
Mázga család Gyermekkorom kedvenc sorozatának aktualitására egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem. Gondoltam, ebben a H1N1 -es korban érdemes megmutni...  Jó szórakozást, vagy ez nem vicc?     "...és…..
Gréti & Gergi H1N1 2009.11.13 15:04:00
Ezzel van most tele az újság, a tévé, a rádió. Rengetegen mondják azt, hogy igen, oltassuk be magunkat de ugyan annyi orvos nyilatkozza azt is, hogy ne. Na és most kéne okosnak lenni.Beszéltünk róla Z-vel. Ő lehetséges, hogy beadatja, mert a tömegközlekedési járművökön hamarabb…..
 "Újabb két haláleset történt az új influenzavírus miatt - jelentette be Molnár Kornélia tisztifőorvos-helyettes. Az ÁNTSZ tájékoztatása szerint egy 55 éves Szolnok megyei férfi és egy 73 éves román állampolgárságú nő hunyt el, mindkettejüket kórházban…..
Szerintem a világ... Védőoltás 2009.11.13 20:37:00
Ma reggel megkaptam a H1N1 elleni védőoltást. Utólag belegondolva nem is bánom, hogy a szezonális influenza elleni védőoltást nem kaptam meg egyik patikába se, mert ha még azt is belém nyomják akkor nem tudom, hogy egyáltalán működőképes lennék-e. A szuri maga nem volt vészes…..
Alapjába véve nem vagyok babonás. Viszont ma elég jó napom volt. Lehet, hogy a péntek 13 miatt? :) Bár elvileg a péntek 13 nem éppen szerencsés dolgot jelent. Itt van ez a H1N1-es "mizéria". Már végképp nem tudom eldönteni, hogy kinek lehet hinni és kinek nem. Kinek…..
Ez így kicsit talán túlzás, de a következő riport szerint - amit Ildikó talált - a kereszténydemokraták azt javasolták, hogy azok a szülők akik gyereket vállalnak, kapjanak támogatást. Példaként pedig a Magyarországon már régóta létező szocpolt hozták fel. A riportban…..