Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárkánysziv (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Tudtad? 9 forint 2010.01.23 09:15:00
Mostanság elég gyakran hallani, hogy a bodzázásból milyen jól meg lehet élni. Azonban elég sokan vagyunk, akiknek hagyományos módon kell pénzt előteremtenie, vagyis munkát kell vállalnunk. Most, amikor minden melót meg kell becsülni, nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy…..
Navracsics Tibor a mai Magyar Hírlapban egy egész oldalt kapott. A cikk címe a szokásos egy a tábor egy a zászló, meg aki nem velünk van az ellenünk: Aki nem megy el szavazni, az a szocialistákat támogatja. Nem is ez a lényeg, mert ehhez hozzászoktunk erről az oldalról kampány…..
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
Szerencsére hamar kiderült, hogy a horpadt bádoglapok nem odakerültek, csak ottmaradtak a Petőfi híd budai hídfőjénél az aluljáróban - ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne igénytelen és sivár a "felújítás" utáni állapot. Ám nem csak a végeredmény, a történet…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
  Back Péter-city viharosan gomolygó felhőin reflektorfény töri meg a komor sötétséget. G betű vetítődik az égboltra a felhőkarcolók szűk háztetőinek egyikéről: segítségért kiáltanak. "Hol a Greenr blog?" - kérdik. Greenr Man az izomtestre húzott high-tech…..
sárkánysziv (törölt) 2009.12.15 07:46:51
The Room 2009.12.13 20:48:00
Visszaírtam neki, hogy igen, kaptam számsort, és hogy mit jelent.Közben leírom, milyen holmik vannak itt:KulcsokTollHangkazetta (!)VonalzóJátékbabaElemekÓraSzemüvegSörbontóMágnesekKépkeretGyertyákRégi pénzérmékCérna / tűNagyítóMini jézus keresztEz nem tudom mi (fából…..
sárkánysziv (törölt) 2009.12.13 21:58:08
A hardveres megoldás mindig gyorsabb és megbízhatóbb, mint a szoftveres A fenti állítás - melynek, mint meglátjuk, súlyos társadalmi folyományai vannak  - a trivialitás határán mozog mindenki számára, aki bal/jobbsorsa hányattatásai közepette akár csak felületesen is…..
Álszentfazék Kontraszelekció 2009.12.13 20:54:00
Igazság szerint, már régen a bögyömben van - már ha egyáltalán van bögyöm - a "kontraszelekció" kifejezés és az a gondolkodásmód, aminek a terméke. Régebben, amikor gyakran hallottam és idegesített, még nem írtam blogot, mostanában pedig ritkán hallom. No de, ami…..
...főképp Budapesten (legalábbis itt vannak jelen a legnagyobb koncentrációban, így lassan fővárosunk egy nagy koncentrációs táborra hasonlít). Istenekkel mindenki találkozott már szerintem, főképp a közlekedés során. Leszögezem, itt most hamis istenekről beszélek, mert ők…..
Tudtad? Megújulás /törölve/ 2009.12.13 10:17:00
Az elmúlt néhány hét mszp-s politikája nagyrészt arról szólt, hogy a párt a jövőt a megújulás jegyében képzeli el. Ezt Botox Ildikó több helyütt reklámozta is. A megújulást szem előtt tartva, miniszterelnök jelöltnek megválasztották Mesterházyt, aki annyira megújult, hogy…..
sárkánysziv (törölt) 2009.12.13 13:50:25
Modorosblog Száz vasutat, ezeret 2009.12.12 09:00:00
   -Mit olvasunk, Nagyvezírem, mire ez a nagy fejcsóválás? -Könnyes búcsú a bugaci kisvasúttól, mi a tököm van már megint? És mi ez a sírás-rívás? Libajnai meg nemzethalál, persze. Szinte látom lelki szemeim előtt, hogy ott áll a Gordonka, és saját kezűleg zárja…..
Tudtad? Adj címet a képnek! 2009.12.07 10:20:00
A képlet egyszerű, adjunk címet a képnek! ..
sárkánysziv (törölt) 2009.12.07 17:33:15