Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jen Fe Baby

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jen Fe Baby Blogja Kapcsolat 2009.11.16 22:27:00
Amennyiben további információra van szükséged az üzlettel kapcsolatban, vagy csak kipróbálnád a terméket, elérhetsz: vamarika72@gmail.com Rendelhetsz, vagy akár regisztrálhatsz is itt:http://nexeurope.com/vamarikaBal oldalon a "Csatlakozzon most" feliratra kell…..
  Ismersz... ...Legalább 2 olyan embert, aki fogyni szeretne?... Két olyan embert aki ezzel pénzt is szeretne keresni?...Két olyan embert, akinek vannak céljai és ezért tenni is hajlandó valamit? ...Olyan szépségszalont, ahol szívesen értékesítenék a Jen Fe tapaszt? Szeretnél...…..
 Nos, térjünk is a lényegre: NexEurope! Számomra fontos, hogy nem most alakult, túl van a gyerekbetegségeken,folyamatosan növekedve "túlélte" a bűvös hét évet. Hét éve növekszik, virágzik az Egyesült Államokban Nexagen USA néven. Több, mint 4 millióan…..
A tapasz használata nagyon egyszerű. Csupán annyi a feladatunk, hogy reggel feltesszük a testünk valamely kijelölt pontjára és élvezzük a hatásait. A tapasz-technológia nem új keletű dolog. Létezik nikotin tapasz, fájdalomcsillapító tapasz, lázcsillapító tapasz és most már…..
  Előző bejegyzésemben említettem, hogy nem voltam nagy bizalommal a termék iránt az első találkozásunk alkalmával.Ez valószínűleg azért volt, mert ápolónő vagyok és hiszek a gyógyszerekben. Különben nem is mondhatnám azt a betegeimnek, hogy "vegyék…..
Egy hatalmas "gödör" alján éreztem magam, amikor egy nagyon  kedves barátom elhívott hozzájuk. Nem mondott semmit, csak annyit, hogy érdekes dolgot fogok hallani. Mivel vesztenivalóm már nem volt, elmentem, meghallgattam. Először én is a szokásos dolgokat…..