Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ayin

3 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő blogol Megyek haza 2010.12.12 21:52:00
 Azt hiszem, most nem fogom a napjaimat egyenként leírni. A lényeg, hogy az összes munkanapon dolgoztam a héten, egyszer sem küldtek haza. Bár volt egy necces reggel, mikor az utolsó maradtam és a főnök (Kulbant) nem nagyon tudott munkát adni, mondta is, hogy nincs szüksége…..
Gergő blogol Még nem tudom 2010.11.09 21:37:00
gio kommentelőm az előbb kérdezte, mi volt tegnap, úgyhogy már a kádból megkezdem a poszt írását, az olvasó az első. A válasz röviden: nem tudom.Tegnap és ma sem volt ott a nagyfőnök. Odaadtam a közvetlen főnökömnek az irataimat és munka is volt, nem értem rá beszélgetni.…..
Ott hagytam abba hétfőn, hogy voltunk egy ügynökségnél. És parkolási bírságot is kaptam. Szívás. Még hétfő este (inkább éjszaka) nem tudtunk Ágival dűlőre jutni, hogy tud-e várni egy hetet vagy sem. Ennyi kellett volna (jövő péntekig pontosan), hogy lássam, van-e értelme…..
Sokat gondolkodom mostanában, érdemes-e maradni. Nem egyértelmű a helyzet, de kezd egyre egyértelműbbé válni. Ágit eddig azért nem küldtem haza, mert az az igazán kidobott pénz, ha ő megy repülővel, én pedig egy-két héttel később. Pedig jövő héten el kell dönteni, hogy…..
Ayin 2010.10.15 11:32:25
Most, hogy elolvastattam Ágival a kommenthadjáratot, eldöntöttem, befejezem egy időre a blogot (a posztírást).A GPS-t barátaink és anyukám tanácsára vettük, eddig anélkül (vagy máséval) közlekedtünk.  Az angol táblázási szokások elég érdekesek, saját szememmel láttam…..
Ayin 2010.10.05 14:09:05
Augusztus 28-an irtad, kommenteljunk batran, hat akkor itt van:
Gergo, ha tenyleg nem irsz tobbet sajnalni fogom, mert annak ellenere amit irtam, megiscsak szurkoltam nektek. Meg mindig, ezert irom le amit le fogok irni, es ha akarod, vedd tamadasnak, ha pedig akarod, akkor vedd egy joszandeku hidegzuhanynak, es ha segit, akkor meg azt is megeri, hogy itt fogsz utalkozni ram. Csak annyit kerek hogy olvasd el, nem magam miatt, hanem miattad….

Azt irod, az angolok szemetet esznek, leszolo, degradalo stilusban, ket possztal elobb beraksz egy kepet a langosrol amit te eszel - zsirban sult teszta, tejfol, sajt. Akkor ki is eszik szemetet? Most mondhatod hogy kotozkodom.. De ez a kis megjegyzes sokat elarul rolad, meg a fennsorbbrendi erzesedrol.

Szereted a baratnodet, azt irod, de ha nem takarit ki, elkuldod. Erdekes definicioja a szeretetnek.

Nincs penzed, de 500-600 fontot koltesz autora. 80-at GPSre. Ebbol a penzbol egy honapig akarhol el tudsz lakni, es munkat keresni, valamint tomegkozlekedni. Mar vagy ot CDt vettel, amirol mi olvastunk. Tudom, hogy nem sok penz, de annak, akinek nincs hol laknia, es nincs munkaja, annak luxus. Kromkilincset veszel az ebayen, ami "fel fogja dobni az utasteret". Gergo, gondolkozz!!! Karpittisztito kendot! Nem arrol van szo hogy mennyibe kerul, hanem arrol, hogy neked nincs annyi kidobalni valo penzed! Akkor sem, ha csak egy font volt!

Nem bizol meg landlordokban, nem akarsz kauciot fizetni (holott mindenki, kivetel nelkul , fizet), de te hazudozol masoknak, ugynoksegnek az ittleted idejerol, autorol, stb. Akkor ez most hogy is van? Te hazudhatsz, de masban nem bizol meg? Megis szerinted hogyan berelnek lakast milliok, ha nem kaucioval?

Azt irod, az ugynoksegek nem eroltetik meg magukat, "dobbenet" (ideztelek) - de te, egesz nap a neten meg ebayen logsz es meg egyetlen boltba sem setaltal be hogy keresnek-e takaritot, pedig joparan ajanlottak itt.

Igen, azt irod hogy mennyire nem helyes hogy a kulsod alapjan meg a 100 ezer forintos ruhad alapjan itelt meg az a lany. Te kit akarsz itt atverni, minket vagy magadat? Igenis azert irtad le azt az osszeget, hogy dicsekedj vele. Itt most ugysem fogod beismerni. De gondolkozz el rajta. Semmi baj egy kis dicsekvessel, en is szoktam, emberi tulajdonsag, de akkor ne lepodj meg hogy masok megkerdezik hogy akkor hogy is van ez.

Csak gondolkozz el. Nem lehet, hogy a sok pechen, bunko landlordon, cserbenhagyo "segiton" kivul - amieket nem vitatok el - azert hozzaallassal is van valami problema? En tenyleg, oszinten szeretnem ha nem vallanatok kudarcot, bar lehet hogy ez utan a hozzaszolas utan nem hiszed el…. De igy van.

Nagyon sajnalom, hgy ennyi pechetek volt, hogy ilyen bunko landlordba futottatok bele, hogy veszelyben voltatok, hogy autoban aludtatok, oszinten, semmi "de". Az is ertheto, ha haza akarsz menni. De ha nem, akkor fogadd meg a tanacsomat:

Maradj birminghamben (vagy menj Londonba), vegyel ki egy kis szobat kettotoknek, fizesd ki a kauciot. Indulj el reggel es jarj munka utan estig, jobcentre-tol kezdve boltogik, ahogy Zlot mondta. Add el az autot, add el a GPSt, mindent amire nincs szukseged, es ne kolts SEMMIRE ami nem etel vagy ital vagy kozlekedes. Semmire. Sem bizet cdre, sem karpittisztitora, se napszemuvegre. Agi is induljon el, menjen be a mcdonaldsba , stb, takaritson, szolgaljon fel. Dolgozzatok harom honapig, sporoljatok ahogy birtok. Utana keressetek normalisabb helyet lakni, hosszu tavra, esetleg jobb munkat is. A nyelvtudasotok fenyeveket fog javulni, Agi is jobban tanul beszelve mint konyvet olvasva. Lesz valos UK tapasztalatotok, NI-t fizettek, az kesobb a benefitekbe beleszamit. Ha szepen, lassan, fokozatosan felepited, es nem dobalod a penzt hulyesegekre, meg nem kapkodsz, akkor innen csak felfele van ut. De ehhez ossze kell szedned magad, en a legjobbat kivanom neked, foleg azt, hogy gondolkozz el azon amit irtam es probald meg magadat picit megvaltoztatni, mert ez az egyetlen dolog, amit meg tudsz valtoztatni, a vilagot nem tudod.

Ha kitorlod is, legalabb mutasd meg Aginak is es gondolkozz. Nem kell valaszolnod, megcafolnod, vitatkoznod, ha nem ertesz egyet velem vagy vitatkozasnak fogtad fel amit irtam akkor regen rossz. Remelem hogy sikerrel jarsz.
A tegnapi munka jó volt, elég gagyi feladatot harcoltam ki magamnak. A főnök rendes volt (egy angol faszi), a végén megköszönte, kezet fogott. Kiderült, nem csak én bénázom, mert volt itt minden. Kifolyt vagy száz kilónyi krém a padlóra (igaz, ez a gép hibája), de volt ott…..
Gergő blogol Kiakadtunk. Nagyon. 2010.09.20 23:11:00
Szar ez az egész. Az elkeseredett harc a túlélésért.Ma nem keltünk korán, ennek ellenére nem aludtam valami jól. Bementünk a Citizen Advice Bureau-ba. Ami állítólag egy elég kemény iroda. Nem vettük észre. Azt mondták, szerdán menjünk vissza. Utána rendőrség, kiderült, hogy…..
Reggeltől kettőig megint Lewisra vigyáztunk.Utána elmentem az orvosi rendelőbe, ahol a magyar csaj a recepciós (nem nővér). Megtudtam, hogy az orvosomat T. Jogarajah-nak hívják (f@sza). Ugyanis tegnap olyan hülye voltam, hogy el sem kértem, mondjuk nekik kellett volna odaadni vagy…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
Ayin uj elete Ngonnna - naa naaa 2010.03.12 12:07:59
Valakinek ott fent van velem valami komoly problemaja.  Ket napja sincs, hogy otthagytam a Lusakai vizivilagot, most kiderult, hogy holnap a Maldiv szigeteken - A MALDIV SZIGETEKEN!!! - is esni fog.  Tehat ha szerencsem van, akkor volt masfel szaraz napom.  Es Marcius vegen…..
Ayin uj elete Atlantisz 2010.03.02 16:43:00
Szoval ma megint omlik az eso.  Mar tobb mint ket hete nem volt egyetlen szaraz perc sem, az allando hatterzaj pedig mar olyan megszokotta valt, hogy mar szinte nem is veszem eszre. Rossz hir tovabba, hogy nem tudtam Ndolaba utazni reggel, mert leallt a repuloforgalom arra hivatkozva, hogy…..
Ayin uj elete Tajekoztato 2010.03.02 16:24:00
Csak nagyon rovid leszek.  Az angol blogommal egyetemben ugy dontottem hogy magyarul is leirom, mi tortenik velem, mostantol kezdve.  Magyar billentyuzetem nincs (nem is akarok, nem is tudok), tehat ekezetek nem lesznek. Akit erdekel mit irok, igy is elolvassa, akit nem, az ugy sem fogja…..