Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence1998

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy öröm, hogy immár 20. alkalommal van lehetőségünk magyar LEGO rajongók által épített alkotások bemutatására. Köszönjük nektek! Továbbra is várjuk a képeket, linkeket: mutassátok meg, mit építetek odahaza! Ma először Kovács Jónás lakóautóját és a köré épített…..
Horváth Gábor már épített a minifigurákkal arányos, vezérelhető kamiont, ezt meg is mutattuk nektek. Gábornak most ismét sikerült a távirányításhoz szükséges valamennyi alkatrészt (motorok, akkumulátor, IR vevő) egyetlen járműbe préselnie. Íme az irányítható londoni…..
KLIKK blog Winter Village Cottage 2012.08.04 09:00:00
Bár a képek már néhány napja napvilágot láttak a legújabb téli exkluzív készletről, mi szerettük volna megvárni a hivatalos bejelentést valamint a bemutató videót is. Nos, ez tegnap megtörtént, úgyhogy íme: még karácsony előtt a boltokban az év exkluzív karácsonyi…..
Sosem gondoltam volna, hogy egy turkálóban egyszer nem egy (néhányszor) még felvehető ruhát fogok találni. Bár, néha láttam jelmezeket vagy megunt plüssállatkákat, de olyat, ami a hobbimhoz is közel állna, sosem. No persze, nem is azt vártam, hogy használt LEGOk bukkannak fel a…..
Mondhat bárki bármit, szerintem nem éppen álomstart a cuusoonak, hogy rögtön az elején beadta a derekát egy a legóhoz sehogyan sem köthető közösség kiváló mozgósító erejének. Nyilván abban bíznak Billundban, hogy majd ezek a Minecraftes gémer srácok majd mind jól…..
bence1998 2012.03.31 18:26:48
@tutuka: A Cuusohoz kapcsolódóan elvileg meg van az újabb kiadásra váró szett... lego.cuusoo.com/ideas/view/7451

Nem tudom ezzel mihez kezd a Lego...(mármint,-gondolom én- az erőszak ellenzése miatt,stb..)
Ellenben az itteni posztban említett western még csak 6257nél tart...(bocsi ha már volt)
KLIKK blog Mediterrán hangulatban 2012.03.26 07:00:00
Mindig is szerettem volna építeni egy mediterrán várost, de valahogy nem tudtam nekikezdeni. Tavaly nyáron végre elkezdtem. A munkálatok igen lassan haladtak, a leendő lakók viszont már nagyon türelmetlenek voltak, ezért megépítettem néhány házam korai változatát, amelyeket aztán…..
Újra jelentkezünk sorozatunkkal, a Ti építettétek negyedik részével. Nagyon bízunk abban, hogy az ilyen bejegyzéseknek sosem lesz vége és minél több képet kapunk majd tőletek arról, mit csináltok éppen a kockákkal. Az első képet a már ebben a posztban emlegetett Bence küldte…..
bence1998 2012.03.28 13:37:46
Köszi szépen hogy ez is kikerült.Jelenleg van egy Brit zászlóshajóm,meg egy Senna-féle Mclaren-em.majd ha lefényképeztem,küldök képeket.

@kovjonas: Szeretném megkérdezni hogy az ajtó hogy nyílik,úgyértve hogy ez ilyen elcsúsztatható ajtó,vagy ilyesmi.De amúgy nagyon jól néz ki,pláne az ahogy a kis szorgos-munkás figurákkal van lefényképezve :D
El sem hiszitek, mennyire örülünk, amikor képeket kapunk tőletek arról, mit építetek éppen. A képek elküldésére több lehetőségetek is van. Küldhetitek egyenesen mailcímünkre vagy a facebook oldalunkon közvetlenül megoszthatjátok azokat. Ebben a bejegyzésben az eddig…..
Tudjuk drága olvasók, hogy közületek senki nem lopna legót. Ausztráliában azonban másként mennek a dolgok! Carey Horner, a szerencsétlen tulaj Egy derék legó-rajongó vasárnap éjjel felfegyverkezett egy bevásárlókocsival, és hajnali 5 óra körül meglátogatta…..
A héten jelentette be a LEGO, hogy - az amúgy tavaly lejárt szerződését - újabb 10 évvel hosszabbítja meg a Lucasfilm Ltd.-vel. Örömteli fejlemény ez az SW-fanoknak, hiszen az egyik legsikeresebb licensztéma folytatja fényes pályáját a LEGO játékuniverzumában. A sikeres…..
Dobozok, tartók dögivel: további tárolás- és rendezésügyi posztjaink erre találhatók.  A Legózz tumbli nagyszerű találata ez a tárolóasztal. Óh, bárcsak lehetne nekem is egy ilyenem! Akkor éjjel-nappal legóznék. Már csak plusz 1 szoba, egy rakás pénz, meg egy…..
bence1998 2012.01.11 20:15:58
én 2 ikeás doboztárolón tartom a legtöbb dobozt,nagyjából 7 nagy doboz lego az ágy alatt,jópár city-s szett a kanapé alatt,a könyves polcon lego,meg van egy nagy fali polcom,teli sw-s legoval,valamint még pár lego a ruhásszekrény tetején :D

OFF:
@tutuka: én küldtem a vasútállomásos mailt,de megint nem engedi megjeleníteni a választ,ide légyszives le tudnád írni,ha nem probléma?(és sajnálom hogy ennyi problémát okozok)
bence1998 2012.01.11 20:30:17
@tutuka: hát majd holnap megpróbálom,mert eddig nem igazán volt rá időm amikor még természetes fény van.
Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor benézhetünk a kulisszák mögé, különösen ha a LEGO házatáján történik mindez. A TechnicBRICKs hívta fel a figyelmet az - annyira nem az arculatába vágó - vicces minisorozatra a Verdák téma tervezői kulisszatitkaira.…..
bence1998 2011.10.01 12:16:49
A jól ismert George-ra felépített okos-vicces játék mától elérhető. Egyelőre/persze/sajnos csak az USA-ban (aztán majd nyilván máshol is). Ha viszont usai vagy, akkor máris érdemes letöltened az appot. ..
Rendkívüli ez a poszt a blog történetében főleg azért, mert a blog gazdája mit sem sejt róla, de amikor majd elolvassa, reméljük, nagy öröm éri, és nem haragszik majd a huncutságért.Drága tutuka!Nagyon boldog születésnapot kívánunk és sok-sok legózásban és kockagyáros…..
Klassz kis játékot hirdetett a LEGO. Bár magának a versenynek szinte semmi értelme (a LEGOnál a lájkcseréről még nyilván nem hallottak), a dolog valahol mégiscsak jópofa. (Még akkor is, ha a korai 2000-es évek netes játékait idézi :D) A játék lényege, hogy építsd meg a balra…..
bence1998 2011.09.10 09:13:51
@tutuka: Lenne egy merész kérdésem.George kezén lehet változtatni hogy tarthasson valamit?
bence1998 2011.09.10 13:19:08
@tutuka: Rendben van és köszönöm,akkor máshogy oldom meg az ötletemet.
A vasárnapi benzinkutas posztunk szavazásán egyelőre ugyan csak a hetedik helyen áll a deer által végigjátszott 1978-as kút, nekem meggyőződésem, hogy ez a kút többre lenne hivatott. Persze vannak nála jobbak, és a poszt hatására sem fogjátok a használtpiacokat megrohamozni…..
A zenei, komolyabb eredményre nem vezetett áttekintés után lássuk a filmeket, ahol a LEGO szereplőként jelent meg. Ebben a válogatásban már sokkal könnyebb találni igazi menő arcokat, sőt, hellyel - közzel híres filmeket is.  A filmes felhasználásoknál persze nem játszik az…..
bence1998 2011.02.24 12:35:48
@Longeye: a bionicle-t én se értem meg,pedig gyerek vagyok ;)

amúgy pár hete valahol volt asszem a gagyi mami(vagy mi) és abban is volt lego amikor az ügynökféleség turkált a kissrác szekrényében.
Azt hiszem elkövettem egy őrült baklövést, mára írtam ki a jelentkezési határidő végét a 675 Snack Bar építőversenyünkben, pedig ebben semmi ráció nincsen. És erre én miért csak most jövök rá?!Nagy baj lenne, ha adnék 1 nap póthatáridőt, hogy az év utolsó napján is…..
bence1998 2010.12.31 09:23:22
@tutuka: hát nagyon köszönjük a haladékot,ma reggel jutott eszembe,hopp,"elfelejtettem" építeni(gondolom azért mert lefoglalt a karácsonyi ajándékok építése).és most reggel megnézem hogy zárták le,és fogad ez a késő karácsonyi ajándék :D
IslandersA Pirates téma 1989-ben került bemutatásra, és először itt jelentek meg a standard minifigura fejek helyett szakállas, félszemű kalóz arcok. A Pirates sorozat a kalózok és a birodalmi katonák (feltehetően Spanyol, Angol, Portugál katonák keveréke) harcáról és…..
Valószínűleg nem voltam jó, vagy csak senki nem mer nekem legót venni (pedig itt a listám mi nincs, vagy éppen mit szeretnék), ráadásul magamnak sem vettem semmit, így aztán legó nélkül maradtam karácsonyra. (Vagyis teljesen nem: a kis unokaöcsém kapott egy 5609-est, meg egy nagy…..
Eddig úgy gondoltam, hogy a karácsony leghaszontalanabb folyománya az, hogy a gazdasági élet szereplői (de szépen fogalmaztam!) őrült késztetést éreznek arra, hogy ügyfeleiknek, partnereiknek, hűbéreseiknek és kitartóiknak mindenféle nemjó ajándékot küldenek. Annyi szar bor,…..