Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence1998

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhat bárki bármit, szerintem nem éppen álomstart a cuusoonak, hogy rögtön az elején beadta a derekát egy a legóhoz sehogyan sem köthető közösség kiváló mozgósító erejének. Nyilván abban bíznak Billundban, hogy majd ezek a Minecraftes gémer srácok majd mind jól…..
bence1998 2012.03.31 18:26:48
@tutuka: A Cuusohoz kapcsolódóan elvileg meg van az újabb kiadásra váró szett... lego.cuusoo.com/ideas/view/7451

Nem tudom ezzel mihez kezd a Lego...(mármint,-gondolom én- az erőszak ellenzése miatt,stb..)
Ellenben az itteni posztban említett western még csak 6257nél tart...(bocsi ha már volt)
Tudjuk drága olvasók, hogy közületek senki nem lopna legót. Ausztráliában azonban másként mennek a dolgok! Carey Horner, a szerencsétlen tulaj Egy derék legó-rajongó vasárnap éjjel felfegyverkezett egy bevásárlókocsival, és hajnali 5 óra körül meglátogatta…..
A héten jelentette be a LEGO, hogy - az amúgy tavaly lejárt szerződését - újabb 10 évvel hosszabbítja meg a Lucasfilm Ltd.-vel. Örömteli fejlemény ez az SW-fanoknak, hiszen az egyik legsikeresebb licensztéma folytatja fényes pályáját a LEGO játékuniverzumában. A sikeres…..
Dobozok, tartók dögivel: további tárolás- és rendezésügyi posztjaink erre találhatók.  A Legózz tumbli nagyszerű találata ez a tárolóasztal. Óh, bárcsak lehetne nekem is egy ilyenem! Akkor éjjel-nappal legóznék. Már csak plusz 1 szoba, egy rakás pénz, meg egy…..
bence1998 2012.01.11 20:15:58
én 2 ikeás doboztárolón tartom a legtöbb dobozt,nagyjából 7 nagy doboz lego az ágy alatt,jópár city-s szett a kanapé alatt,a könyves polcon lego,meg van egy nagy fali polcom,teli sw-s legoval,valamint még pár lego a ruhásszekrény tetején :D

OFF:
@tutuka: én küldtem a vasútállomásos mailt,de megint nem engedi megjeleníteni a választ,ide légyszives le tudnád írni,ha nem probléma?(és sajnálom hogy ennyi problémát okozok)
bence1998 2012.01.11 20:30:17
@tutuka: hát majd holnap megpróbálom,mert eddig nem igazán volt rá időm amikor még természetes fény van.
Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor benézhetünk a kulisszák mögé, különösen ha a LEGO házatáján történik mindez. A TechnicBRICKs hívta fel a figyelmet az - annyira nem az arculatába vágó - vicces minisorozatra a Verdák téma tervezői kulisszatitkaira.…..
bence1998 2011.10.01 12:16:49
A jól ismert George-ra felépített okos-vicces játék mától elérhető. Egyelőre/persze/sajnos csak az USA-ban (aztán majd nyilván máshol is). Ha viszont usai vagy, akkor máris érdemes letöltened az appot. ..
Rendkívüli ez a poszt a blog történetében főleg azért, mert a blog gazdája mit sem sejt róla, de amikor majd elolvassa, reméljük, nagy öröm éri, és nem haragszik majd a huncutságért.Drága tutuka!Nagyon boldog születésnapot kívánunk és sok-sok legózásban és kockagyáros…..
Klassz kis játékot hirdetett a LEGO. Bár magának a versenynek szinte semmi értelme (a LEGOnál a lájkcseréről még nyilván nem hallottak), a dolog valahol mégiscsak jópofa. (Még akkor is, ha a korai 2000-es évek netes játékait idézi :D) A játék lényege, hogy építsd meg a balra…..
bence1998 2011.09.10 09:13:51
@tutuka: Lenne egy merész kérdésem.George kezén lehet változtatni hogy tarthasson valamit?
bence1998 2011.09.10 13:19:08
@tutuka: Rendben van és köszönöm,akkor máshogy oldom meg az ötletemet.
A vasárnapi benzinkutas posztunk szavazásán egyelőre ugyan csak a hetedik helyen áll a deer által végigjátszott 1978-as kút, nekem meggyőződésem, hogy ez a kút többre lenne hivatott. Persze vannak nála jobbak, és a poszt hatására sem fogjátok a használtpiacokat megrohamozni…..
A zenei, komolyabb eredményre nem vezetett áttekintés után lássuk a filmeket, ahol a LEGO szereplőként jelent meg. Ebben a válogatásban már sokkal könnyebb találni igazi menő arcokat, sőt, hellyel - közzel híres filmeket is.  A filmes felhasználásoknál persze nem játszik az…..
bence1998 2011.02.24 12:35:48
@Longeye: a bionicle-t én se értem meg,pedig gyerek vagyok ;)

amúgy pár hete valahol volt asszem a gagyi mami(vagy mi) és abban is volt lego amikor az ügynökféleség turkált a kissrác szekrényében.
Azt hiszem elkövettem egy őrült baklövést, mára írtam ki a jelentkezési határidő végét a 675 Snack Bar építőversenyünkben, pedig ebben semmi ráció nincsen. És erre én miért csak most jövök rá?!Nagy baj lenne, ha adnék 1 nap póthatáridőt, hogy az év utolsó napján is…..
bence1998 2010.12.31 09:23:22
@tutuka: hát nagyon köszönjük a haladékot,ma reggel jutott eszembe,hopp,"elfelejtettem" építeni(gondolom azért mert lefoglalt a karácsonyi ajándékok építése).és most reggel megnézem hogy zárták le,és fogad ez a késő karácsonyi ajándék :D
IslandersA Pirates téma 1989-ben került bemutatásra, és először itt jelentek meg a standard minifigura fejek helyett szakállas, félszemű kalóz arcok. A Pirates sorozat a kalózok és a birodalmi katonák (feltehetően Spanyol, Angol, Portugál katonák keveréke) harcáról és…..
Valószínűleg nem voltam jó, vagy csak senki nem mer nekem legót venni (pedig itt a listám mi nincs, vagy éppen mit szeretnék), ráadásul magamnak sem vettem semmit, így aztán legó nélkül maradtam karácsonyra. (Vagyis teljesen nem: a kis unokaöcsém kapott egy 5609-est, meg egy nagy…..
Eddig úgy gondoltam, hogy a karácsony leghaszontalanabb folyománya az, hogy a gazdasági élet szereplői (de szépen fogalmaztam!) őrült késztetést éreznek arra, hogy ügyfeleiknek, partnereiknek, hűbéreseiknek és kitartóiknak mindenféle nemjó ajándékot küldenek. Annyi szar bor,…..
Bár a héten már alaposan végigjártuk az egy készletből építhető alternatív modellek kérdéskörét, tudok a képeknél is érdekesebbet mutatni: Sárkányapu b-modellt épít. Ha ezek után sem fogsz bele egy hasonló projektbe, nem érdemelsz karácsonyra legót! (Kötelező…..
Anya kenyérrel - 1 minifig, 5 elem + egy tartalék hajIsmét páros napra jutott a minifig, ha ez így megy tovább, mindegyik a lányomhoz kerül. Fehér nő, 30 év körüli, fekete, vállig érő haj, rúzsozott száj, magassága kb. 4 centi, erős testalkatú. Bagette van nála (és nem fél…..
Kandalló - 13 elem + 2 tartalékSzép konstrukció, sok szürke kockával. Nagy körlap, a meredek slope, négystudos boltív, egystudos snot elem, megannyi a csemege. No meg a lángnyelvről, amiből van egy tartalék is. A másik tartalék a sárga átlászó pötty, itt gyertyaláng. Kockabánya…..
Bateman visszatér! Távolmaradása is igazolt, hiszen elindította Geek Life nevű új blogját, ahol – nem meglepő módon – a legózásaival is foglalkozik. Ez van barátaim, valahol mind geekek vagyunk. Mai végigjátszása kétszeresen is különleges: Bateman első Star Wars…..
Szakállas minifig - 1 minifig, 5 elem, + 1 tartalékSzakállas arc, zöld kötött pulcsiból kilátszik a kigombolt ingnyak, szürke nadrág, fekete aktatáska. Nem egy megnyerő alak, de legalább megvan a következő minifig. Menő hajból kettő is járt hozzá. 8/10 pont. | A naponta…..
Microscale lánctalpas munkagép - 15 elem + 3 tartalék Egy igazi kockabánya, komoly építős készlet jutott Mikulás előestéjére. Elsőre nem is volt világos, mi akar ez lenni, (Wall-E volt a tippem), de miután sikerült átállítani az méretarány-érzékelésem, felsejlett egy…..
bence1998 2010.12.05 21:09:30
@SomyTomy: a barátom is azt hitte XD

amúgy én meg az életbe nem jöttem volna rá hogy a fekete kis "korong" kipufogó...
Kisfiú karddal - 1 minifig, 5 elem + 3 tartalék A szeplős, baseballsapkás, kapucnis felsős srác nagyon jópofa, ráadásul plusz két kard és egy tartaléksapka is jutott mellé. Végre egy gyerekláb is került a családi készletbe. A kardot kézbe véve viszont egyből kiderült, hogy nem…..
Miután két adventi kalendáriumot is megismerhettetek a blogon (1., 2.), Hammer jelentkezett, hogy a srácaival szívesen végigjátszaná az idei City kiadást (2824).  Mától tehát esténként beleshettek Ti is az ablakok mögé! (Technikai, és meglepetés-technikai okokból 1 nap…..
bence1998 2010.12.03 20:10:38
@Yooha: pontosan azt akartam írni amit pragmaP írt le.