Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RIO

2 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
RIO 2011.06.02 16:31:13
@Toll:
nyehh, minket nm utal minden szomszedunk?

a felreerto-kommentelok telleg iszonyu viccesek:D
Subba Esti Mocsok 2011.05.30 23:54:26
Tényleg tartálykocsihegesztés közben érte a halál a volt köztársasági elnököt? A tegnapi RTL Hiradó szerint igen. ..
RIO 2011.06.01 11:35:36
@intercisa: ott van, de attol meg ertelmes a szoveg. rip madl, de ez akkor is epic.
Subba WTF: Babafej 2011.06.01 10:03:00
Fogalmam sincs mi ez, meg minek, de meg lehet venni ezeket a babafejeket, és kell.     ..
RIO 2011.06.01 11:29:49
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Takony ide vagy oda: csibézném! via ..
RIO 2011.04.20 12:52:44
Subba Faszkorbács: Mizu 2011.04.06 16:36:00
TISZTÁBAN VAGY VELE, HOGY MIT SZABADÍTOTTÁL A VILÁGRA FLUOR?!  Nem elég már az a kibaszott tenyérbemászó feldolgozás??   ..
RIO 2011.04.08 16:45:45
@matthew003:
nm valasz, csak csatlakozom. minimum egy fb-profilt linkeljen be vki.
„Nem akarom, hogy bárki is úgy gondoljon rám, mint kis fiatal második feleségre” – állítja következő posztolónk, aki 10 év szünetet tartott a nagy Ő-vel. A pasi időközben megnősült, majd elvált és újra összeállt a főszereplőnkkel. Igen ám, de az ex-feleség…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
  Szóval ez történt velünk. Egy vegyes amerikai-afgán járőr volt, és egy afgán platós Humvee alatt robbant fel a bomba, állítólag kb. harminc kilós volt, szóval esélyük sem volt. Állítólag ha az amerikai MATV alatt robban, akkor megússzuk, csak feldobta volna a levegőbe.…..
RIO 2011.04.02 17:59:09
@rekszem:
eddig ez a legdiplomatikusabb.
képek tényleg kurvajók, sztori lehetne kicsit bővebb.
@bálint:
ha helyzet van, te csak reménykedsz h az egyenruhások megoldják, vagy van vmi önvédelmed?
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..
Nemrég egy e-mail landolt a postafiókomban, melyben meghívást kaptam a Budapest Airport Zrt.-től, hogy ha van időm és kedvem, menjek el a december 2-án tartandó, a Ferihegyen épülő SkyCourt épületszárny bejárására. Kapva kaptam az alkalmon és elfogadtam a meghívást.A…..
Miranda Kerr a Vogue Australia januári számában. Egyszerűen meseszép! Carlotta Moye fotózta. Kérdem én: ki ne szeretne ilyen kismama lenni? :)..
RIO 2010.12.02 05:45:47
@Jud.:
Live hard, love hard, fuck hard, die hard.
Idézni csak szépen..;)
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
Rájöttem! Noé bárkája 2010.07.16 11:30:00
Noé igyekezett minden értéket megmenteni bárkáján, így természetesen nem volt hely sem a mozgássérültek, sem a homoszexuálisok, sem bármilyen egyéb „hátrányos helyzetű" számára ezen a bizonyos kishajón. Ugyan sajnos sokan nincsenek ezzel tisztában, de egy normális…..
anonim [szexfüggők] Ökölre 2010.05.27 08:21:00
Egy büdös, mosdatlan, hajléktalan ribanc csoszog a villamoson. Erőteljes hónaljszagot áraszt, pofájából savanyú lehelet tör elő. „Kérem segítsenek egyedül nevelem hétéves gyermekem munkahelyemről kirúgtak jobb lábam nyomorék kenyérre kell a pénz egy kis apró is…..
Puszi és nyalogatás oké, na de csavarás... Helen szivatása rovatunk következik: Férjem kedvenc szórakozásai közé tartozik a mellbimbóim csavargatása. Nekem ez a tevékenység nem éppen a kedvenc szórakozásom...Szóval Teddy árgus szemekkel figyeli, mikor merevednek a…..
RIO 2010.06.09 00:18:59
@DeadBodiesEverywhere:
az gáz, az gáz, meg totál beteg :D:D
rosszul jött le, nekem az jön le.
The Human Centipede [First Sequence] (2010)   Rendezte: Tom Six Végre sikerült megnéznem. Már régóta kíváncsi voltam rá. Nem csalódtam. Már láthattunk a trailert a B-oldalon, olvashattunk róla marketing cikket a Velveten, Most az írásommal pedig a kör bezárul, innentől…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
RIO 2010.04.29 14:15:18
@AzHofi: igenigen...
én szeretem orbánt,mert amikor a tv-ben nyilatkozik (és az egyszerű emberek innen ítélnek meg1 politikust)nm azt látom rajta,h mint az elődei,1folytában el akar hallgatni vmit,hanm azt h el akar mondani vmit.és végre 1 olyan miniszterelnök akit nm kell szégyellni,és urambocsá van 1 kiállása neki(szexi v mi)és mi a baj a felcsútisággal?elég gusztustalan ez ,csak az lehet szalonképes akinek már a dédmamája is a rózsadombon lakott?!
és még ha nm szeretném orbánt ,akkor is a "picsahülye felcsúti gyerek " elég ordenáré,hiába írsz blogot,hiába teszel úgy mintha rálátásod lenne,az ilyen kiszólások elveszik a súlyát,mert azt a benyomást kelted,h te vagy a picsahülye blogíró gyerek.rem te nm itt dolgozol a flóriánon!amúgyis a faszom kivan mikor nyilvánvalóan az indexnél dolgozó értelmiségi hülyegyerekek állnak előttem a sorban a lángososnál(bár a múltkor jó volt mert az egyik gyerekem ráment a motorjával az egyiknek a méregdrága cipőjére:))
testmódosítás Huncut mosoly 2010.04.28 00:23:05
Huncut mosoly, ésnéhány gyönyörűen kivitelezett testmódosítás. A mellkason kereszt alakú subdermal implantátum, tünde fülek, transdermal szarv implantátumok, és egy csomó szép tetoválás. A lány Dani Danger, a testét alakító művész pedig Steve Haworth. ..
de Sade márki Padre 2010.02.10 19:52:00
A gyóntatófülke barna színű fából van, a két térfél között sűrű, sötét rács, még a plébános körvonalát sem látom. Atyám, vétkeztem, mondom, és közben előveszem a farkam, viszonyom van egy 17 éves Jázmin nevű lánnyal. Ideges székreccsenés a túloldalról. Nem…..
RIO 2010.02.11 00:52:28
@Ms.Dolorez Applepie: én kereszténynek vagyok mondva, de kurva sok bajom van a keresztényekkel.

@de Sade márki: azé' ahhoz kevés hogy gratuláljak, de szerzett pár vidám percet. ;)
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
RIO 2010.01.04 13:33:31
Kaltenberg - Bajor Királyi Söröző - étteremkritikaA hét elején nagy társasággal voltam hivatalos egykori törzshelyünkre, a Kaltenbergbe. Rég jártunk ott, most már értem, miért.A dolog részünkről rögtön teljesíthetetlen kérések sorával indult: volt, aki a hűvös napon jég…..
RIO 2010.01.01 10:27:06
@pdjames: de történt,1 idősebb fasz vette át az üzlet jelentős részét,a húgom ott kasszás (nm a ráncos hanm a 23 éves),és amióta átvette az a vénség a vezetést,van h kézzel nyúl bele a vendégeknek előkészített kajába,és leszedet belőle,h túl nagy adag...és szenvednek tőle a pincérek is,akikről nm tudok véleményt írni de kicsit igazságtalannak érzem amik itt elhangzanak róluk
ami meg a zenekart illeti,az meg bizt nm igaz,nagyon jó arcok és jó zenészek
RIO 2010.01.01 12:27:57
@PeterBlau: igen már rájöttem fasz voltam de rem nm nagyon olvas ilyeneket