Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisiun

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slash az utolsó nagy rockistenek egyike. Ő az, aki ugyanúgy beleállt a rockerszerepbe, mint Lemmy, és soha a büdös életbe' ki nem fog lépni belőle. Jó, már nem olyan vékony, mint 20 éve volt, és már nem is nagyon iszik, mióta pacemakerrel kell élnie, de ez a színpadon nem látszik…..
Miután közérdekű adatigénylésüket visszautasították, az ÁJK HÖK Figyelő-blog pert indított az ELTE ellen, hogy megtudják, pontosan mennyiből és hogyan gazdálkodik a helyi hallgatói önkormányzat. Az ÁJK HÖK Figyelő-blog pert indított a TASZ segítségével az ELTE ellen,…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Amikor még legoztam (tegnap előtt) volt indiános, tengeralattjárós, meg mindeféle legoemberke, de nem volt olyan amin akár csak egy apró tetoválás is lett volna! Mára azonban elérkezett végre az az idő amikor akár az én gyerekem is játszhatna (ha lenne) olyan legoemberkével amin…..
A csapat arca attól függ, hogy milyen az aktuális ellenfelünk, mondta videósainknak Ted Sator. A magyar szövetségi kapitány szerint hihetetlenül sokat segítenek a válogatott szurkolói. Hajtás alatt nemcsak az interjút mutatjuk meg, hanem saját benyomásainkat is összegezzük kétszer…..
Most már eltelt két egész hónap a 2010-es évből, így bőven volt idejük a világ sörfogyasztóinak kiválasztani a 2009-es év legjobb söreit.  Hozzá kell tennünk mindjárt az elején, hogy természetesen nem ez az egy lista létezik 2009 legjobb söreiről, de mi az egyik…..
Nem sikerül tisztára a Kampány Kispesten sem. Annak ellenére, hogy a városháza vezetői arra törekedtek, hogy plakátozni csak a hivatal által kirakott eszközökre lehessen. Több helyen, fákon, villanyoszlopon házfalon megjelentek a jobboldali politikai plakátok. Na, persze van aki…..
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
Krisiun 2010.02.26 21:46:50
@forestjr: én még sírok egy picit!!!! Hol lesz a krikett????
Blogunk és kiadványunk, a Kispesti Nyomozó, amint az várható volt, hamar felborzolta a helyi Fidesz kedélyét. Be kell, hogy valljuk, pont ez volt a célunk, ugyanis a Fidesz már hosszú évek óta szór rágalmakat és hazugságokat a Helyi Valóságnak nevezett kiadványában, amely…..
infó.Kispest Idegen tollakkal 2010.02.10 09:18:00
A helyi fideszes országgyűlési képviselőjelölt szóróanyagában ígéretet tesz a Kossuth téren található, a tervezett Stefániaház helyén tátongó gödör betemetésére. Valóba fontos téma, elvégre a „gödör” kérdése már évek óta húzódik. Megoldása mindeddig…..
A tegnapelőtti Chicago Blackhawks–Dallas Starson Andrew Ladd, a hazaiak hokisa úgy kente fel a palánkra Jere Lehtinent, hogy kiszakadt a plexi. Egyenesen az alatta ülő kisfiú fejére. Az ifjú drukker több okból sem járt rosszul: egyrészt bár megijedt, nem sérült meg, –…..
Krisiun 2010.02.13 14:07:54
@Szenszej: Kurva jó ez a kép!!!!
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
Pearl  Jam, 1996. november 17., Budapest Sportcsarnok Ülőhelyem volt, így egy színházi távcső segítségével vettük szemügyre Eddie tokáját és  Jack Irons öreges dobolását. A Red Hot Chili Peppershöz hasonlóan a Pearl Jam is csak egyszer járt eddig Magyarországon,…..
Kenderzsupp Hasis = szex? 2010.02.03 10:40:00
Az internet mocsarából bányásztam elő nektek ezt a gyöngyszemet. Faludi Kálmán világcsavargó 1922-ben kiadott jelentése a hasis nevű szerről, ami a "legképtelenebb nemi vágyakat" képes elővarázsolni az emberből: Hasis... Már a neve is kábító. Hogy honnan hozták be…..
A múlt héten egy csúnyán roncsolódott fülcimpát kellett megjavítanom. Az srác egyik fülcimpája úgy megütődött, hogy az elkezdett sebesedni, és csúnyán elvékonyodott. A másik fülön is jól látható sebek vannak, amik az elvékonyodás ezen szakaszában már csak varrással…..
Krisiun 2010.02.02 07:36:55
@zagyvai: és ne félj a kuruzslástól mert azzal hogy sebet varrsz össze még nem meríted ki az önálló orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységet! (1997. évi CLIV. törvény). A testmódosítást nem tiltja a törvény!
Egy a lényeg hogy ne mondd, hogy Te orvos vagy és amit levágsz vagy kimetszel ne tedd át másra! :)
Krisiun 2010.02.02 07:50:11
@Picitures: és miért nem lehet azt felfogni, hogy attól még hogy valakinek valamilyen testmódosítása van belsőleg is értékes!
Az viszont igaz sajnos, hogy megbélyegzik az embert még ha egy kis tetoválása is van! (40 év agymosás még nem múlt el) De azért érzek javulást és lehet jó állást találni még úgy is, ha agyon vagy tetoválva! (nekem sikerült, csak egyetemen kellett a vizsgákra eltakarni) Jobb helyeken meg már nem fénykép alapján döntenek, hanem az alapján, hogy mit tudsz!
Persze a cím egy kicsit túlzás, de mindkét hölgy - Lady Gaga és Britney Spears - közszemlére tette alsóneműjét (vagy valami hasonlót) is. Lady Gaga ezúttal egy Giorgio Armani Privé ruhát gondolt egy kicsit tovább. Furcsa mód, kivételesen tetszik is, de azért pár centivel lehetett…..
A Sólyom-féle Bölcsek Tanácsa összeállított egy kétkötetes tanulmányt arról, milyenek is kellene lennie a magyar oktatási rendszernek 2020-ban és 2030-ban. Mivel még azt sem tudom milyen alakjuk van, nagyon véleményt sem formálhatók róluk, de a mai Világgazdaság már…..
Krisiun 2010.01.30 04:41:30
@bolomba: milyen diplomát szerzett a neten?
Szerinted lehet egy komoly diplomát szerezni úgy hogy otthon ülsz a számítógép elött?
Érdekes lenne az orvos vagy a mérnök képzés online módszerrel!
Bármilyen hihetetlen, de az AC/DC-nek még soha nem jelent meg csak már kiadott dalokat tartalmazó best of lemeze, ugyanis az ausztrál zenekar mindeddig nem engedett ilyen kiadványt kihozni a neve alatt. Április 19-én viszont ez megváltozik, ugyanis akkor jelenik meg az Iron Man 2 című…..
Krisiun 2010.01.26 23:05:54
@T_S: AC/DC iránti rajongás az nem egy betegség ami elmúlik! Ha valaki rajongó lesz az az is marad élete végéig!
1996-ból származik a kép, és egy túlságosan felülre szúrt ampallang piercinget ábrázol. A másik képen a korrekt elhelyezés látható, miután újraszúrták a piercinget.     ..
Krisiun 2010.01.23 17:10:13
Ha valami fáj nekünk akár lelkileg, akár testileg biztos hogy örök emlék lesz. Ki tudná elfelejteni azt a pillanatot, amikor gyerekkorunkban estünk egy nagyot és bevertük valamelyik testrészünket, és úgy éreztük, hogy nincs ennél fájdalmasabb dolog a világon. Vagy amikor…..
Krisiun 2010.01.21 18:30:50
@szilagyizoe: Én egyszer el is aludtam miközben tetoválták a lábam. A gáz az volt hogy megrándult a lábam és azzal a lendülettel a sípcsontommal belerúgtam a tűbe! Na az fájt, meg lett egy kis folt is! És persze a srác aki varrt se volt túl boldog!
És Ti festettétek ki a Fekete lyukat???? Mennyire imádtam azt a helyet!!!!
egy érdekes, kampós eszközzel, ami engem egy álomcsapdára emlékeztet.klikk a képre...
Bár még csak tegnap óta lehet a májusi KISS-koncertre belépőjegyeket kapni, de a szervezők már most felhívták a figyelmet arra, hogy igyekezzen, aki a kiemelt állóhelyre szeretne bejutni, ugyanis itthon is hasonló rohammal nyitottak a jegypénztárak, mint a turné többi országában,…..
Krisiun 2010.01.21 11:35:22
@duplavécénullnull:
Hát ha fel kell hívni a rajongok figyelmét, hogy siessenek jegyet venni mert nagyon fogy de még kiemelt kategoriájú állót is lehet kapni, szerintem még koncert napján is lesz még jegy!
Valahogy mintha nálunk nem lenne akkora rajongás értük mint amerikába (bár remélem tévedek).
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
2010 nyarán Európába érkezik Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom (Hangrobbanás Európa-szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával a Kiss , írja közleményében a szervező Live Nation . A szöveg szerint a  harmincállomásos koncertsorozat az…..