Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brunya

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz! "Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..) "Ma már a…..
Lindqvist győzelemmel venne elégtételt 2012.01.03. 15:08 Hblog..
brunya 2012.01.04 11:21:30
@Tillasz: Jól értem, hogy te azt mondod, hogy a rácsos fejvédős gyerekeket nyugodtan pofán lehet csapni, hisz sérülés úgy se lesz belőle? Ez a Chmelo gyerek meg akkora zseni, hogy úgy is tud fejre támadni, hogy abból biztos nem lesz sérülés (évek-évtizedek múlva se). Ehh, töröljék is el a fejre támadás büntetését, elég, ha csak sérülésokozáskor büntetnek. Amúgy nagy mókamiki ez a miskolci edző, kishíjján kiszakította a játékosa kezéből a botot és lekaszabolta volna a fél csapatot meg néhány zebrát személyesen.
brunya 2012.01.04 11:38:56
@a. Bárd: Mondjuk ugye Rafaj ezt előre megmondta. Tehát kifejezetten készültek, hogy legyen "valami". Provokálás, szúrka-piszka, Jászai Mari. A játékvezetők meg... Hülyéből egy is elég, minek oda mégegy...
Modern modell Dunaújvárosban 2011.09.07. 14:54 F. Kapus..
A Dab.Docler az EBEL-be is mehetne? 2011.05.23. 14:58 F. Kapus..
brunya 2011.05.26 10:56:03
@Vincenzo90: Nem hiszem, hogy egyetlen dunaújvárosi szurkoló, vagy akár vezető is azzal az igénnyel állna elő, hogy bármilyen csapata bármilyen eredményt is érjen el az OB1-ben, azért döntőt/rájátszást játszhasson már a csapat. Akár indul a DAB az EBEL-ben, akár nem. Legalábbis én úgy érezném tisztának és logikusnak, hogy a DAB akkor kerül a rájátszásba akármelyik bajokságban, ha azt kivívja.
brunya 2011.05.27 09:24:27
@Vincenzo90: Igen, így gondolom, persze azzal a feltétellel, hogy ez minden csapatra vonatkozna. A NL-el kapcsolatban konkrétan ez a terv, ha jól értem. EBEL-nél meg ugye van valami szabály, hogy korlátozva van, ki hol játszhat. Ha ezen nem lehet finomítani, akkor ennek megfelelően kellene kialakítani a kereteket.
Csak mezei szurkoló vagyok, soha nem jégkorongoztam, ha a második kérdésed erre vonatkozott.
Alakul a Mol Liga  2011.05.23. 22:34 F. Kapus..
brunya 2011.05.26 10:51:10
@Szoljanka: Az fel sem merül azokban, akik azon siránkoznak, hogy a Digisport-hoz "szolgáltatót is kell venniük", hogy esetleg a saját jelenlegi szolgáltatójuknál érdeklődjenek, hogy mi a búbánatért nem hajlandóak az ügyfeleik igényeit figyelembe venni és átvenni az említett csatornát? Ha X szolgáltató nem szerepelteti a kínálatában Y szolgáltató csatornáját, azért minimum kettő darab szolgáltató felelős, nem? Vagy megszoktuk, hogy azt esszük amit kapunk, és jobb csöndben maradni, mert itt a szolgáltató nem szolgáltat, hanem uralkodik?
brunya 2011.05.26 11:36:52
@leonov: Dehogynem. Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de írta valaki, hogy ő bement/telefonált/írt a szolgáltatójához, hogy szeretné nézni a Digisportot? Vagy csak itt siránkozott, hogy nincs?
brunya 2011.05.26 12:16:01
@Szoljanka: Én meg olyasmit is olvastam ge yhozzászólásban, hogy épp tárgyalásban is van a Digi ezügyben.
A nápolyiról nem tudok nyilatkozni, de erős a gyanúm, hogy a CBA-ban is van ugyanolyan, csak maximum más névvel. Viszont azt hiszem Match-ban láttam például CBA terméket. A nevek nem biztosak, de az egyik árulta a másikét, és nem is csak egy terméket.
Én azt értem, hogy a Digisport a Digi "sajátja", csak azt nem értem, hogy piacgazdaságban, ahol pénzért mindent lehet venni, miért ne tudna megállapodni két gazdasági társaság. Szerintem ennek csak egy oka lehet: a kettő közül legalább az egyiknek nem olyan fontos. Nyilván olcsóért nem adná a Digi, de úgy látszik a többi szolgáltatónak meg nem ér annyit az ügyfeleik megelégedettsége (vagy nem is tudnak róla, hogy valaki elégedetlen lenne ezzel az állapottal). Felételezhető, hogy ott a Digi nem szívesen adná a saját csatornát, ahol ő is szolgáltat, vagy csak lényegesen drágábban. Okát azonban nem látom, hogy ott se adja, ahol ő nem is versenyez.
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
"Amikor kiderült, hogy gyermeket várunk, eldöntöttem, az idén Kanadában maradok. Fontos, hogy amikor a kisbaba megérkezik, a szülők és a nagyszülők együtt legyenek. De ez nagyon nehéz döntés volt, mert szerettem volna visszatérni Magyarországra" – mondta blogunknak…..
A Sapa Fehérvár AV19 utánpótlás-válogatott hátvédje, Hetényi Péter 6 hónapos eltiltást kapott a fegyelmi bizottságtól hétfőn. Válogatott kapusunk öccse ellen a vonalbíró megütéséért és sportszerűtlen magatartásért, azaz káromkodásért kapott végleges kiállítást…..
brunya 2010.10.19 15:03:55
@felold: Vadászok? Olvastam itt két mondatot, ami megütötte a fülemet. Keresem az értelmét. Semmi bajom a főnökkel, nem vagyunk haverok, ami nem is csoda, mert nem is ismerjük egymást. Ismétlem: olvastam két meglepő mondatot, amit nem tudok hova tenni. Mindig arra gondolok, hogy ha valaki a nagy nyilvánosság előtt mond valamit, annak súlya van, és nem véletlenül mondja azt és úgy. Kell, hogy legyen oka, hogy azt mondta.
brunya 2010.10.19 15:39:17
@forestjr: A jégkorong tele van váratlan helyzetekkel. Már előkészítőben így nevelik a jégkorongosokat, gondolom. A hirtelen irányváltás, fékezés meg még nagy sebességnél is alap egy junior jégkorongozónál, el kell tudnia kerülni az ilyen "botlásokat", szerintem.
A kialakult helyzetnek én is felelőse vagyok, de magamat még nem tudom kirúgni – nyilatkozta blogunknak Ocskay Gábor. A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztályfőnöke reméli, egy játékos sem érzi úgy, hogy megbukott az edző, mert eddig bizony ők is megbuktak. "Hétfőn…..
brunya 2010.10.19 14:54:53
@felold: Szerintem félreértettétek, amit írtam, vagy nem értettétek meg Gabibát (ahogy én sem). Szóval köszönöm a bizalmat, de van nekem rendes szakmám, amihez értek. És még nem gondoltam rá, hogy nagy nyilvánosság előtt hangoztassam, hogy valamit nagyon elrontottam, amiért vállalom ugyan a felelősséget, de magamat mégse rúghatom ki. Én csak ezt a részt nem értem. Hogy ez mit jelent? Hogy akármilyen baromságot is csinálhatok, akkor is én maradok a főnök? Vagy hogy légyszi valaki rúgjon már ki? Tényleg magyarázza már el valaki, hogy mit jelent, ha valaki azt mondja, hogy "magamat nem rúghatom ki", és hogy vajon mást jelent-e, ha ezt Gabibácsi mondja? Az én szemeben ugyanis ez azt jelenti, hogy ha egy beosztottja csinálta volna azt, amit ő, akkor Gabibácsi az illetőt kipenderítette volna.
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
brunya 2010.10.08 14:03:21
@WOWBAGGER: "ja és a tudós urak szerint a föld lapos volt...és ha nem hitted el megpiróztak."
Ha szabad egy kis korrekciót ejtenem, ezeket nem a tudós urak állították, hanem az elvakult hívők. A tudós urak azok voltak, akiket "megpiróztak". Pont, mint most, amikor mindenki "hisz" valamiben, aki meg tudományosan érvel, az "szobatudós" és lámpavasra kell húzni, vagy lúgban füröszteni.
brunya 2010.10.08 14:06:54
@ZöldHullám: Nem azért sietnek. A sietség oka ha jól értem, maga a lúgosság. Egyrészt, hogy a lúg (és nem a nehézfém) ne szivárogjon mélyebbre a talajba, sterilizálva a mélyebb rétegeket is. Másrészt, hogy ne száradjon ki (a lúg, és nem a nehézfém), mert az attól még lúg marad, csak könnyebben jut a tüdőbe.
brunya 2010.10.08 14:25:29
@WOWBAGGER: Azok a könyvek sajnos már nincsenek meg, így hiányos memóriámra támaszkodhatok csak. Nem akarok újabb háborút kiváltani, de mintha abban az időben az egyház mondta volna ki, hogy mit mondhatnak a "tudósok". Az eretnekség pedig ugyebár egyházi fogalom, csak az ő szemükben eretnekek, egy szubjektív bélyeg, objektíve ők voltak a valódi tudósok. A "pirózás" után egyébként se lett volna módjuk tudóssá lenni.
Kisérteties az analógia: most is néhány félművelt megmondja, hogy miben kell hinni, aki meg tényekkel és kutatási adatokkal mást mond (vö. "szobatudós", "eretnek"), azzal lámpavasra és utána még lúgos hordóba.
A Mol Liga első fordulójában egyedül Kiss Gábor, az FTC 30 éves csatára tudott két gólt szerezni, jelenleg tehát vezeti a góllövőlistát. A 16-szoros válogatott jégkorongozó igen ritka útvonalat járt be egy év alatt. 2009-ben nevelőegyesületétől az UTE-hoz igazolt, majd…..
Szeptember 11-én kezdődik és legkésőbb március 5-én fejeződik be a Slohokej Liga, amelyben idén is négy ország tíz csapata indul. Két csapatban két divízió 2-es nemzeti válogatott gerince erősíti a mezőnyt, a bennfentesek szerint nekik van a legnagyobb esélyük a gyengülni…..
brunya 2010.08.31 10:47:22
@Vincenzo90: A szerbekről és másodvonalas szlovénekről nem tudok nyilatkozni, de a Graz megmutatta, hogy az osztrák másodosztályban elég gyors hokit játszanak, a MOL ligába simán beférnének, felső széle-közepe.
A Melbourne Ice nyerte az AIHL-t, a kontinensnyi ország jégkorong-bajnokságát. Kurt MacSweyn, a Dab.Docler csatára itt szerepelt nyári kikapcsolódásként. A szombati elődöntőben hatalmas meglepetésre a bajnoki címvédő, ám az alapszakaszban halvány Adelaide Adrenaline 7-6-ra verte az…..
brunya 2010.08.31 10:34:38
@Fulike1: Gondolom a melbourne-i csapat honlapja meg azt írja majd nyáron, hogy visszatért a csapathoz MacSweyn, aki a téli időszakban sem pihent, hanem Magyarországon készült az ausztrál bajnokságra, kikapcsolódásként.
Öt az öt elleni gól nélkül ért véget az idei OB I.-döntő visszavágója. A Sapa Fehérvár AV19 háromszor is emberelőnyből talált be Peter Sevela kapujába Újvárosban – Palkovics, Kovács és Horváth volt eredményes –, Papp Viktor büntetőből szépített. Az…..
brunya 2010.08.24 23:26:25
@brunya: És még annyi, hogy a fehérvári szurkolók is szidták az említett eset közben Balut, ha jól emlékszem, nagyjából olyanokat mondtak, hogy inkább játszanál Balu.
brunya 2010.08.24 23:48:12
@gogosz: Érdekes, számomra a meg nem adott gól teljesen egyértelmű volt, a csatár messze a feje fölé emelt ütővel csapta le a korongot. Én legalábbis így láttam.
A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata elégedett a próbajátékosokkal, így a két dunaújvárosi védő, Erdélyi Tamás és Varga Arnold, valamint a Németországból hazatérő csatár, Pilcsik Tamás is Székesfehérváron folytatja pályafutását. Az EBEL-keretből a farmba áthelyezett Flinta…..
Egy 28 éves védő, Andrew Derton érkezett elsőként a Miskolc beígért négy tengerentúli játékosa közül. A klubvezetés és az edző előrejelzésének megfelelően olyan egyetemi ligákban edződött légiósokat hoznak, akik már kipróbálták magukat Európában. Kiderült az is, a…..
brunya 2010.07.27 14:16:45
@F. Kapus: aktív pihenés, ez jó! :) Gondolom jó sok pénzt ölt bele, hogy ott pihengessen.
Amúgy én várom vissza, hihetetlen figura. Ilyen szellemű játékost még nem láttam, játék élvezete, vidámság, fair play, no alibi.
"Jégkorongozni és kapusedzősködni is szeretnék, de a sportmenedzsmenttel kapcsolatos tanulmányaimat és gyakorlati ismereteimet is bővíteni fogom" – mondta blogunknak a 27 éves kapus, aki három szerepkörben is ki szeretné magát próbálni a tengerentúlon. Az UTE kapusa…..
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
brunya 2010.06.18 13:54:58
@Pierre: én láttam jópár meccsen Fodort, és Vaszjunyin vagy Benk jobb nála, pedig őket se gyakran követelték a Volán első négy sorába a szurkolók. A tavalyi formájával kevés ő még a 4. sor cseréjének is. Addig tart nálam az EBEL-szint. És a csapatnak se lesz hasznára, ha felpiszkálja az osztrák erős embereket. Lehet, hogy nem csak a farmba megy, de szerintem ott lesz a helye, és néha beöltözhet EBEL meccsre. Lehet, hogy a statisztikája viszonylag szép, de például Tóth Adriánnak mégszebb, és Szilassy is több pontot termelt nála az OB1 középszakaszában. Csak hogy képbe helyezzem...
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..
brunya 2010.03.19 13:46:29