Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TROLL

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán nem élt, illetve visszaélt a lehetőséggel, amelyet a válság, a korrupt baloldali kormányzás és saját politikai ereje együtt kínált fel 2010-től: a kétharmad jelentette erőt, amellyel a száz éve sodródó országot a polgári fejlődés biztos pályájára állíthatta volna.…..
TROLL 2014.12.05 11:29:55
@toportyánzsóti: Elolvastam, követem is, és tetszik is. Hiszem és gondolom, hogy normális nézeteit következetesen képviselő polgári konzervatív oldal/párt nélkül nincs értelme semmilyen baloldaliságnak és annak tiszta képviselete sem lehetséges. De hiszem és gondolom, hogy szükség van némi radikalizmusra is, mert Magyarországon még a polgári forradalmat kell befejezni, ha ez nincs meg, addig csak ezt azt időnként képviselgető látszatoldalak vannak. Engem Béndek időnkénti kétségbeesettsége az ami elszomorít.
Színházba indultunk, kocsmába érkeztünk, de nem bántuk meg. A Sárkánytivornya egyszerre felfedezés és felüdülés.   Felhőfi-Kiss László (Dzsordzsi) Elvakult Pintér Béla-rajongókként akadt meg a szemünk a Sárkánytivornya színlapján. A blikkfangos című előadást…..
TROLL 2013.11.24 10:22:13
Furcsa módon idén a Balaton Sound lett a „magyar rögvalóság” fokmérője, saját önostorozásunk tárgya. Multik által hülyére vett zombik, nonfiguratív tetoválásos vidéki tahók és mojitójukból profitáló középiskolás lányok, magyar ugarozás, valamint annak kritikája és…..
Nem vagyok a punk zene rajongója, de eléggé valószínűnek tartom, hogy mint ahogy én sem, úgy a műfaj legelszántabb kedvelői sem fognak a kardjukba dőlni attól, hogy elmarad a HétköznaPI CSAlódások nevű punkzenekar szeptember 14-i kiskunhalasi koncertje. Helyesbítek: nem elmarad.…..
Ákos a köztelevízió Híradójában jelentette be, hogy augusztus 20-án, a tűzijáték után közvetlenül ingyenes nagykoncertet ad Budapesten, az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György-szobornál. Előtte egy nappal szintén ingyenes buli lesz Mosonmagyaróváron a Szent…..
Végtelenül röstelljük magunkat az etikátlanul hatásvadász címért, az olcsó kattintásvadászatért. Ez az írás ugyanis a Vígszínház Jóembert keresünk című előadásáról szól. Mentségünkre szóljon, hogy a darabban egy kínai prostituált valóban dohányárusítási…..
Úgy kell a kutyáknak a hús,ahogy a szívnek mélabúsdallamok közt táncolólélekpárologtatólidércekből szőtt elemte szürkésbarna félelemés én mint csíkos rabruhádnéha gondolok még rádde köszönöm, hogy elmúlt ez a szerelem Ha bekacsintok, hogy mi vane koszos…..
75 éves lett Grétsy László, nyelvünk egyik kimagasló akadémikus koponyája. Ennek kapcsán álljon itt talán leghíresebb előadás-részlete:Helyzet: Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két…..
TROLL 2013.05.17 20:55:57
Publius Majd az Anonymous megmondja 2013.04.26 14:32:16
(kép forrása) Jeszenszky Sándor ex-jobbikos tisztségviselő, jelenleg a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke az Élet Menetével párhuzamosan akart "Adj gázt!" címmel motorosfelvonulást tartani. A felháborodást és a - több jogvédő által is kifogásolt - betiltást követően…..
Csak azért, mert egy újszülöttnek minden vicc új, valamint azért, mert végre itt a vizet árasztó tavasz, mutatunk egy videót, amit három éve töltöttek fel a Youtube-ra, de még annál is régebben, 1986-ban rögzítettek. A szűk kétperces felvételen a Queen két tagját, Freddie…..
Úgy tűnik, nagy bajban van Bajnai, miután minden erőfeszítése ellenére sem sikerült lenyúlnia az LMP. Néhány képviselőt meg tudott venni, de se frakciója, se pártszervezete, se irodája, se aktivistája nincs. És úgy néz ki, hiába az erőteljes netes kampány, néhány ezres…..
Jávor Benedek szerint aggasztó a kormányfő valóságérzékelésének teljes hiánya. Szerintem meg az aggasztó, amit Jávor (Schiffer, Bajnai usw.) a politikáról gondol. A szimpatikus (és unszimpatikus) hülyék gyülekezetében, ami a hazai "demokratikus" ellenzék, nincs egy figura (na…..
A Civil Összefogás Fórum (CÖF) gyilkosságot követett el Bajnai Gordon karaktere ellen, ezért nem marad más, mint a vendetta – áll az E14 kommünikéjében, amit már szamizdatként terjesztenek az offline internetkávézókban. „A Bajnait Gyurcsánnyal egy plakáton szerepeltető…..
Szakad az LMP frakció is? A Milla mégsem akar pártot? Mesterházy Gyurcsány után Bajnait is lenyomja? Jávor Párbeszéd Kft-t alapít? Az ellenzéki káosz kibogozásában már meglehetősen sok mindenki elveszett, de mostanra kitisztulni látszik a kép. Az LMP szakadásánál ugyanis…..
Mindig is tudtam, hogy vannak "érdekes, fura", bár inkább betegnek nevezhető lányok. Értem  én, hogy telített a piac; egyre több lány vág bele ebbe, és mint a cégeknél: megy a verseny a vásárlókért, de azért egy határt meg kell szabni. Jó néhány lány képes arra, hogy…..
A kutatások ugyanazt mutatják, igaz, jelentős eltérésekkel: a teljes népességben az Ipsosnál 3, a Tárkinál 6, a Századvégnél 8, a Mediánnál pedig 11 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt. A képet árnyalja, a választási kilátásokat módosíthatja, hogy a szocialisták…..
TROLL 2013.02.01 15:59:40
@Kandeláber: A családom részint felvidékről, részint Nagyváradról, részint Lengyelországból, részint az Alföldről származik, de hidd el nem kell ahhoz zsidónak lennem, hogy az agyad átpasszírozzam egy piszoáron.
Márciusan 26-án jön a Delta Machine, a Depeche Mode 13. stúdióalbuma, majd ugye májusban Budapestre is ellátogat a brit zenekar egy koncert erejéig, nekünk pedig Andy Fletchert is sikerült nemrég elkapnunk egy interjúra. A lemez hivatalos megjelenéséig még várni kell, de a KROQ…..
Az atlatszo.hu közérdekű adatigénylés formájában kikéri a kormánytól, az állami vagyonkezelőtől, az érintett minisztériumtól és az állami tulajdonú Magyar Villamos Művektől az E.On cégeinek megvásárlásával kapcsolatos információkat. Hivatalos bejelentés eddig nem volt…..
TROLL 2013.01.17 23:48:20
@ByA: Nézd, nekem játékra való gépem van, most 16 fül van megnyitva a chrome-ban, az új indexre kb 2 perc alatt álltam rá, tovább tartott a tájékoztató elolvasása, mint az egész cucchoz való hozzászokás, viszont mérhetően sokkal több memóriát és processzoridőt, azaz áramot és gyengébb gépeken letöltési időt zabál, ami a mostani informatikai-szociológai környezetben enyhén szólva sem szerencsés.
A multinál végzett munkával kapcsolatban az egyik leggyakoribb kritika, hogy „pofára megy” az ember megítélése és nem a valós teljesítmény számít. Valóban hasznos-e egy „Dráma és Színjátszás” gyorstalpaló elvégzése és sikeres lenne-e Antigoné csoportvezetőként? Mai…..
TROLL 2013.01.12 22:06:58
Dzsentrik vagyunk. Halhatatlan dzsentrik a 21. században is; szívvel, lélekkel, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül. Mindez nagyszerű táptalaj a szépirodalomnak, ám a 22. század fordulóján talán már csak „gazdasági múlt idő” lesz az ország, ha minden így megy…..
Az ünnepek közeledtével a The Killers rögtön két klippel lepte meg rajongóit, a Rammstein pedig egy régi kedvenchez forgatott új videót. A FIDLAR megelégedett egy régi zenekar koncertfelvételének felhasználásával, a The Somersault Boy pedig direkt VHS-esítette a videóját. Eminem…..
"Véres kardot hoztam, Őseink véres kardját, Sorsdöntő harcra kész a nép! Megvédjük szabadságunk,Gyurkának ellenállunk,Nem kell a sápadt istenség!Árpád szabad népe,Honfoglalóknak vére,Nem tűr meg Fekete zabolát!Álmunk valóra válik,Vagy elveszünk egy szálig,De inkább…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..