Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobrev Klára szeretője

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyát, vagy valami közös állatot szeretne a Pultos Csaj. ..
Dobrev Klára szeretője 2009.11.27 22:29:13
@Styxx:
Azért Zalán másképp tömne ki egy Óvónőt:-)
Speak úgy söpört végig a világon mint a Golf áramlat északi ága norvégia partjainál. A hasonlat már csak azért is találó, mert egy norvég punk zenekar annyira megkedvelte magyarország egyetlen híres rapperét, hogy feldolgozták a legendás számát, melynek szövegét még azok is…..
A hatvanas évek Amerikájának légköre, a híres embereket (főleg csúcspolitikusokat) sújtó, akkoriban bekövetkezett erőszakos halálsorozat a legigényesebb ízlésű konteóhívők elvárásait is maradéktalanul kielégíti. Az összeesküvéselméletek kialakulásához és…..
Dobrev Klára szeretője 2009.11.18 22:37:47
@tiboru:
Bevetették a palimadárral, hogy Samu Bácsi úgyis kimossa mindenből. íés még az se kizárt, hogy a szándék meg is volt, csak valami Banális kommunikációs banánhéjon csúszott meg a Heathrow-on (elfelejtettek a biztonságinak szólni, hogy a kanadai útleveles, pont úgy néz ki pacákot tovább kell engedni).
  Miközben mi itt Molnár Oszkár és Hunvald György kaliberű alakokkal vagyunk elfoglalva, a világban nagy dolgok történnek. Például Obama amerikai elnök - aki alighanem minden idők legnépszerűbb négere Kínában - Shanghaiba (Sanghaj) és Pekingbe látogatott, hogy ott…..
Dobrev Klára szeretője 2009.11.17 17:34:43
A címbéli mondat fordítása számomra régi rejtély. Amikor elhíresült a "disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip" (vagy hogy mondta...) a Macskajajból, én nem igazán értettem, hogy mi ez (nem láttam a filmet, csak idézgették sokszor). Amikor megmagyarázták, hogy de…..
Dobrev Klára szeretője 2009.11.16 10:35:10
Nolik Antalnak A lefagyasztott hadsereg c. regényében pedig a bjutiful van vánderfullra elb@szarintva.

De legalább az utószóban tisztességesen fellistázza a forrásokat, többek között ezt is, nem úgy mint a plagizál... ohh, pardon, posztmodern intertextuálitás koszorús nagymesterei.

"Disz iz ö bigining of vánderfull frendship" A Casablanca és a macskajaj c. filmek ihlették (utóbbit pedig az előbbi).
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
Dobrev Klára szeretője 2009.11.13 14:10:39
@Accordion:
Nu, lehet, hogy egy spéci szövegszerkesztőt használ?:-)
Dobrev Klára szeretője 2009.11.13 14:38:32
@ibn_battuta:
Szerintem a szerző csupán a szólásszabadság nyújtotta lehetőséggel élt. Nem viccelődött a gázkamrákon, pusztán rámutatott arra, hogy emberek szellemi fölényük tudatában hogyan képesek embertársaikat a végletekig menően lekezelni.
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Dobrev Klára szeretője 2009.11.13 14:31:32