Regisztráció Blogot indítok
Adatok
710barracuda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában lépten-nyomon Doris Lessing nevébe és könyveibe botlottam, én meg még nem olvastam tőle semmit eddig, úgyhogy gondoltam, ideje végre megismerkedni vele. Nem akartam rögtön az Arany jegyzetfüzettel kezdeni, a Fű dalolnak meg nem túlzottan érdekelt a témája, az…..
710barracuda 2010.10.05 20:20:03
Vér, mocsok, kilátástalanság és egy halott ember feje Mexikóban – Sam Peckinpah westernben gyökeredző, nihilista akcióballadája minden idők egyik legvisszataszítóbb mesterműve. Legendás filmjeiben Sam Peckinpah vérrel írta meg a vadnyugat hattyúdalát, Warren Oates pedig…..
710barracuda 2009.11.15 12:43:48
@VVega:

21:00, Csütörtök (november 26.), Cartoon Network / TCM

Pat Garrett és Billy, a kölyök
(Pat Garrett & Billy the Kid)

amerikai western, 106 perc, 1973
15 éven aluliak számára nem ajánlott
Ha már karácsonykor sikert aratott egy hasonló természetű poszt – legalábbis aktívan kommentelt a nyájas olvasó –, megírom a párját az év utolsó napjára is. Az az igazság, hogy 31-én, azaz máma magam nemigen iszom, vidéki évbúcsúztatás lesz, autósan, de…..
Ezt a szöveget csak azért írom, hogy legyen mihez hozzászólni. Már ha van/lesz kedvük. Szóval, szerintem úgy van, hogy karácsonykor tényleg azt isszuk, amit megérdemlünk és ami arra érdemes. Én például most találtam ki, hogy mit: a Tokaj–Nobilis 2005-ös hárslevelűjét és…..
Az Alföld megkapta, ami járt neki: Frittmann Jánost választotta az év bortermelőjének a Magyar Bor Akadémia. Az Alkesz úgy tudja, viszonylag szoros volt a verseny, pontos számokat azonban nem árult el informátorunk. A győztesnek szívből gratulálunk, méltattuk már a munkásságát…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Előfordul, hogy kedvetlenül áll neki az ember poharazni a barátaival. Aztán az is megesik bulik végén, hogy olyan nehéz, rossz a gyomor, valami gyógyír kéne rá. Egy barátom meg azt mondja, a legjobb dolog a villásreggelihez buborékokkal mívesen megáldott bort inni. Akit hasonló…..
710barracuda 2007.07.09 10:59:17
A Művelt Alkoholista Rozébajnokok 2007.04.25 14:35:00
Megint megdicsérték Bárdos Benjámint és a fiát, igaz, nem annyira, mint Veronában. A 2006-os mátrai kékfrankos–pinot noir ezüstérmet szerzett a hét végi Mondial de Rosén, éppen úgy, mint Bock József, a Csányi Pince és a Frittmann testvérek 2006-osai. Szereztünk aranyakat…..
Istenuccse, valahogy úgy alakult, hogy minden nyárra megtaláltam a kartonszámra vedelni való, ideális nyáresti bort, amit utána májustól szeptemberig boldog önelégültség keretében döntöttem magamba. Általában nem különösebben komplikált, filozófiai mélységeket nem…..