Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnslig

21 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekmonopoly A csacsogó 2012.01.04 10:30:00
Nos, mivel rohamosan nő a kommentek száma, és látom a régiek is itt vannak, gondoltam csinálok egy külön topicot, ahol össze lehet gyűlni.Oldalt a Mindennapok menü alatt a legelső lesz! Jó csacsogást mindenkinek!Borstörő..
barnslig 2012.06.04 14:22:53
barnslig 2012.06.12 18:52:02
@macskavati: nem a szily
barnslig 2012.06.12 18:59:16
@macskavati: ühüm
És főleg kettőnek...?! A babakelengye-lista összeállításánál az általam eddig megismert két védőnő tanácsaira sajnos nem hagyatkozhatok, mivel az egyik álláspontja szerint ultrahangos hidegpárásító és elektromos gőzsterilizáló hiányában majdhogynem felelőtlenség…..
barnslig 2012.05.07 14:00:01
@Leolib: nálunk mindenki hordoz, nagyszülők, barátok, vhogy teljesen egyértelmű volt mindig is, hogy átveszik, csak kötni kell segíteni.
de mondom, működjön, én a magam esetére mondtam, hogy valszeg jóval kevesebbszer kellene a kocsi, minthogy azon szívnám a fogam, hogy de geci nehéz vele. ahogy a szimpla kocsit is adott alkalmakkor használom csak, ritkán.
barnslig 2012.05.07 22:11:26
@devi1: hordozo.hu/hordozohaz

@borsolyka: csak remélni merem, hogy nem arról beszélünk, ahonnan kirúgtak. :D
barnslig 2012.05.07 22:38:57
@borsolyka: nyilván.
A napsütötte Virginia Ashburn nevű településén nyitunk, van itt minden, mint a "bucsuban", talán azért, mert ez a Télfesztivál. Négytagú családi idillt kapunk a póniketrec előtt, apu és a fiúgyermek elvonul tápért, a szöszi kislányt az anyukája a viszket és a vakar…..
Utolsó héten utolsó nap nem fog a tinta, nem fog az agy. De mondhatnám, hogy eljutottunk végre a VAKÁCIÓ!-ig és kicsit fellélegzünk, meg egy kicsit szomorúak is vagyunk, mert hiányozni fog. Nekem a hetente jelentkező idegrángás, miszerint mi ez a szar?! Többeteknek pedig mert…..
Mintha négy bölcsességfogamat húznák egyszerre, lekötözve, fogpiszkálóval kitámasztott szemekkel érzem magam, könyörgöm az égieknek, hogy hagyják abba a kínzásom, de nem hallgatják meg imáim, még két rész, még ez és a következő. Családomhoz levelet juttatok, miközben ezt…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..
Futnak a kemény férfiak és kemény nők az erdőben, rajtuk FBI-os póló és sok izzadtságcsepp, mit csepp, folyam, az utat sárga kövek határolják, épp mint az Ózban, csak itt a végén nem maga a varázsló várja őket, hanem egy kötélpálya, meg szögesdrót és sár. Quantico az FBI…..
Két évvel ezelőtt Mark Benford hosszú és meglehetősen érdekes monológot ad elő kisebb közönségnek. Hol van ez attól az álmeghatott és álbölcs unalomtól, amit gondolom sokan meghallgattak most pénteken, egy évekkel ezelőtti másik tavaszi hétvégén, vagy egy elkövetkezendőn.…..
Jogos a kérdés, hogy ha állandóan fanyalgok, akkor minek nézem a sorozatot. Erre az első részt, a második és harmadik nyitójeleneteit és a múltkori két párbeszédet tudnám okként felsorolni és ezt az epizódot. Igen, majdhogynem az egészet. Mert egyszerűen félelmetes, hogy…..
Tizenöt évvel ezelőtt vagyunk, egy börtönben, és uramirgalmazz, Szakállt látjuk szakáll nélkül, narancs overállban, a látogatója az akkor még jóval kisebb mellekkel és fogszabályzóval rendelkező Tracy. Aaron kedden és csütörtökön AA gyűlésre jár, egyébként pedig…..
Dannyt a kihallgatása után simán hazaengedik, mert semmiféle bizonyíték nincs ellene. Ez Susant nem hatja meg, ő márpedig tudja, hogy Danny Bolen a fojtogató. Mivel úgy érzi, hogy hiába vár a töketlen rendőrségre, leskelődni kezd Danny után, egy jackbaueres pillanatában majdnem…..
barnslig 2010.04.06 14:26:25
Elkártyáztam a gyönge szívem, idézhetnénk Hell Istvánt és sok részeg bölcsészegyetemistát, mert a múltkori pókerparti után nagy romantikus nyálcsöppek fognak most potyogni. Esernyő kinyit, múltba utazik, pontosan négy héttel a kitekintések előttre, egy ct lelet elé. Bryce és…..
Hogy ne érezzük magunkat nagyon elkényeztetve, jópár fokkal szarabb rész következik, mint az előző - már ha valakinek egyezik az ízlése az enyémmel. De sok szálon pörög, úgyhogy nem is nagyon nyígok itt tovább. Mondjuk a kezdés erősen libabőrös, Celia megkapja Al levelét és…..