Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glazier

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van az ősz, itt van újra, és lassan a reggeli sötétben indulás és este sötétben hazaérkezés is itt van. Én meg nem látok, mert szegény CLK fényszórói halmozottan hátrányos helyzetűek. A korábbi tulajdonos különös kegyetlenséggel, parasztba’ bexenonozta, ha már vak volt a foncsor. Az ívkisüléses…..
Glazier 2017.10.04 11:46:25
@Mr. Cool: Egyszer láttam egy filmet, talán a Hella gyár volt és ott mutatták hogy lakkozzák. A családban van egy Sebring kabrió ami csak nyáron van használva és 10 éve bírja a normális lakk az első lámpákon. A hátsón meg 17 éve. De ha belegondolsz az autókról sem pereg és sárgul a normális lakk pár év múlva. Jó pár autón megcsináltattuk, nem csak sajáton de ügyfélén is és eddig nem volt panasz.
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
Talán kevés túlzással állíthatom, hogy Millie, egy adoptált nőstény macska viszi ma a cukiság pálmáját, aki a gazdijával jár el hegyet mászni. Igen, jól látjátok, ennek a cicusnak elég furcsa hobbija van az egerészésen kívül! Minden macskában meg van a felfedezés iránti…..
Glazier 2014.06.04 12:38:55
@tnsnames.ora: Ha cica tartó vagy akkor felejts el azt a mondatot hogy " a macska meglehetősen öntörvényű állat" ! Szerintem ilyet max a lusta gazdik mondanak akiknek nincs kedve tanítani a macskájukat és ezzel a mondattal elintézik ha valami nem tetsző dolgot csinálnak. Nekem 2 kutyám van és 3 macskám. Teljes a béke nem bántják egymást. A macskák hallgatnak a nevükre, a lakásban lehet nekik szólni hogy bizonyos szobákba ne menjenek be. Persze odabent esznek, nem a kutyákkal, de mindenki tudja melyik a tálja. Volt olyan is hogy a gyerek adni akart az egyiknek és rossz tálba rakott. A cica meg csak nézte hogy ő mikor kap a saját táljába. Jött is a beszámolóval a fiam hogy milyen okos a cica.
Én az ilyenekre mindig azt felelem, hogy sajnos nekem elfelejtették mondani hogy milyenek a macskák, én meg úgy nevelem őket mintha kutyák lennének.
Szóval nevelni kell őket, hisz ha befogadtuk őket és enni adunk nekik, akkor ne ők legyenek már az urak, hisz egy jól nevelt cica a gazdi öröme és nyugodtabb az élete is.
Az energiapolitika szerkezetének teljes átalakítására lenne szükség ahhoz, hogy támogathassuk a fenntartható fejlődést. Ehhez a hagyományos energiaforrások használatát fokozatosan vissza kellene szorítani, és teret engedni az alternatív módszereknek. Sajnos a paksi bővítés…..
Glazier 2014.03.03 10:11:46
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Nem túl régen Sanyi megaposztjában arra kereste a választ, mi az igazán megfelelő "válságautó" azoknak, akiknek feltétlen szükségük van autóra, de a lehető legkevesebb ráfordítással szeretnék megúszni. Konklúzióként eredményt hirdetett, képzeletben az én nyakamba…..
avagy: izzócsere a W202 középkonzoljábanBy ZabaBízom benne, mindenki emlékszik a Monty Python Gyaloggaloppjában a vonatkozó jelenetre, melyben Arthur király végül visszaér Aaargh várába  és ismét a francia helyőrséggel találja magát szemben. Ott hangzik el a címben foglalt…..
Glazier 2010.02.25 11:20:59
@Tommoka: Max smd bár azt is lehet már ilyen foglalatban kapni.