Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phantom001

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) múlt héten nyilvánosságra hozott ötlete alapján ezentúl a BKV-nál szolgáló autóbuszok a göteborgi társaikéhoz hasonló égszín fényezést kapnak. Ezzel a kukába kerül az évtizedek óta oly jellemző szürke-mélykék…..
  Ha minden igaz, kínaiak építik meg nekünk a gyorsvasutat a Keleti Pályaudvar és a Liszt Ferenc Repülőtér között. Határidőről óvatosan szó sem esik, ami bölcs dolog. (Talán már kevesen emlékeznek rá, hogy Demszky és Gyurcsány 2013-ra ígért hasonlót, ráadásul…..
TComment Volkswagent fillérekért? 2012.04.06 07:27:00
Mi sül ki belőle, ha a németek összeraknak egy boszorkányosan kifundált kisautót, és még olcsón is akarják adni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Schmitt Pál ún. "doktori dolgozatát" egy bizottság megvizsgálta. A bizottságban ún. "szakemberek" ültek, egyikük olyan szakmai magaslatig is eljutott, hogy a MOB alelnökének nevezték ki. Hogy ez az ún "vizsgálat" alatt történt? Véletlen…..
Nem volt olyan rég, hogy felháborodott hangú komment érkezett ide: nem is volt EU-ellenes éle a Békemenetnek! A beíró bizonyítékot követelt. (Valaki aztán betette neki.) Pörögnek az események. Hol van már a kezdeti, bayerzsolti szemérmeskedés. Az a kifejezés, hogy "nem…..
Phantom001 2012.03.17 20:28:48
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Lehet lázadni, csak nem más f.ával kéne verni a csalánt hülyegyerek!
Ha kilépnénk az únióból, az a maradék pár gyár is elhúzna innen, ami van, a cégek kb 90%a tönkremenne, mert egyből vámot kéne fizetni az unióban a magyar termékekre, és versenyképtelenné válnánk a szlovákokkal, románokkal szemben.
Az a kevés fejlesztés, ami van, leállna, mert manapság szinte minden uniós pénzből épül, max pár új stadion épülne az országban, arra találna pénzt az orbán valahonnan, max éhen halna pár százezer ember.
Az ország egyből csődbemenne, mert senki nem adna nekünk hitelt, csak nálunk nem lenne mentőcsomag, mint a görögöknél, a nyugdíjasok, közalkalmazottak konkrétan éheznének, mert nem lenne nekik miből pénzt adni.
A forint kb. a felére gyengülne, és mindennek az egekbe menne az ára, a fizuk meg tovább csökkennének.
És mielőtt ez az egész lejátszódik, meg közben is, távozna az országból az értelmes, nyelvet beszélő, szakmával, versenyképes tudással rendelkező 50 alatti emberek nagy része, maradnának a hülyék, primitívek+ az öregek, esetleg néhány megszállott.
De sok szerencsét hozzá, szerintem a Duna mentén ketté kéne osztani az országot, a magadfajta hülyéknek jó lenne a keleti rész, ott felépítenétek a saját kis gettótokat, és boldogan ellehetnétek, az értelmes emberek meg átköltöznének nyugatra, és az a rész maradna az EUban.
Elég gyorsan kialakulna az Észak Korea Dél Korea életszínvonalbeli különbség, 2 év múlva már ti jönnétek sírni, meg kölcsönkérni hogy éhezik otthon a gyerek...
De semmi probléma, a magadfajta hülyék nyomorogjanak és éhezzenek nyugodtan, majd megeszitek az árpádsávos zászlótokat, csak a normális emberek ne szívjanak a ti hülyeségetek miatt!!!
Michael Knight Védelmi pénz 2011.12.16 20:02:00
Lázár János mai produkciója egészen egyszerűen a legbunkóbb, kisstílű gengszterizmus. Maholnap védelmi pénz formájában akarja elszedni az IMF-től azt a néhány milliárd eurós összeget...Lázár polgártárs mai produkciójára egészen egyszerűen nem találok szavakat. Ugyanis nem…..
Phantom001 2011.12.17 17:17:02
@LóBéla: menni is fogok, mint sokan mások, csak a magad fajta fideszes/árpádsávos férgek fognak itt maradni, meg a tanulatlan, életképtelen, vidéki segélyes emberkék.... Mi, akiket most elüldöztok, jót röhögünk majd Londonból/Berlinből/Párizsból azon, amikor Viktorisztán csődbe megy, és te meg a magadfajták éhendöglötök, és a sok nagymagyar köcsög nem tud majd enni adni a gyerekének, nem lesz mivel fűtenetek, és nem fogtok tudni mit tankolni az autótokba....mert senki nem kiváncsi Viktorkára, senki nem fog nektek pénzt adni, és éhen fogtok dögleni!!!
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
Belsőség Papír? Pénz! 2010.07.04 07:00:00
Sarc. Ez a szó jut eszembe elsőként. Minden egyes autó megvételekor újra és újra megdöbbent, hogy micsoda elcseszett aratógép kapja el az ember lengedező kabátujját abban a pillanatban, amikor a nevét az adásvételi aljára karcolja. Egy teljesen mezei kétütemű Trabant, amelynek a…..