Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zollux

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csalókat és tolvajokat minden online játékban utálják, és tűzzel-vassal-banhammerrel üldözik. Kivéve az Eve Online-t, ahol az intrikálás, a politika, az árulás, és egymás nagyüzemi átverése a játékmenet szerves része, sőt, tulajdonképpen ezektől igazán jó, és…..
Zollux 2010.09.15 01:24:50
@Giraffa: Ez olyan mint anno az autóreklámos cég, az IlFerro volt. Ott is simán megélhetett volna a reklámokból, mert tök jó ötlet. De inkább leléptek a befizetett pénzzekkel oda, ahol nincs kiadatási szerződés :) Sajnos ezek is visszatérnek 5-10 év után, és ismét elkezdenek "üzletelni"

Mindnesetre már rég nem eve-ezek, de érdekes, hogy hová fejlődik ez a virtuális világ. Tudományos és szoviológiai szempontból nagyon érdekes az egész "kísérlet".
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
[S60v5 BLOG] Sygic 7.71 2009.10.25 15:04:31
Dokiropi csomagja és leírása a Sygic GPS navigációhoz:Sygic 7.71 Feltelepítése Nokia 5800-ra1. Letöltjük a fáljt.2. Kicsomagoljuk, majd a Memóriakártyára mappa tartalmát a memória kártyánk gyökerébe másoljuk Tárolóhely üzemmódban.3. Miután ezzel emgvagyunk, leválasztjuk a…..
Zollux 2009.11.17 16:13:47
@n0rbert0: Üdv..

Még tovább nézegettem a GPS problémát, és sajnos arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy net kapcsolat nélkül nemigen használható... Van olyan időszak amikor tényleg jól talál műholdakat, de sajna többnyire az az igazság, hogy hosszan szüttyög, aztán még mindíg semmi. Sajnos ez a telefon "hibája" lehet. (remélem még javítanak rajta köv. firmware-ben).

Mindenesetre aki komolyan szeretné navigálásra használni, annak célszerű engedni neki a net kapcsolatot, az az 5-10 kb bele kell férjen valami alap gprs csomagba.

Viszont az volna a kérdésem, hogy TMC-t emuláló megoldással nem tálálkozott-e valaki véletlenül? Azért vetődött fel bennem ez a kérdés, mert a telefonban van ugye RDS FM rádió, és ha jól tudom a TMC is FM sávon működik. Így elméletileg minden adott a telefonban hardware-es oldalról, kérdés, hogy van-e iylen software TMC megoldás?

üdv, Z
 Egy érdekes megoldású szöveg beviteli formát kínál a SlideIT. Ahogy a videón is látszik, azt a betüt üti le ahova az ujjunkat húzzuk. Sajnos nálam szignózás után se ment de azért kiteszem, hátha csak nálam lett valami elcseszve. SlideIT  ..
Zollux 2009.12.03 02:09:03
@Zollux: Ránéztem, a tool fejlesztője azt írja, hogy már nem működik ez a trükk.. sajnos
Zollux 2009.12.04 11:06:51
@Kyle Broflovski: Hát igen, tehát a helloox-hez is egyszer kell az opda tanúsítvány, de ahhoz hogy legyen tanúsítvány, meg meg kell adni az imeit amikor tanúsítványt kérek.
[S60v5 BLOG] 1000 egyedi látogató 2009.11.21 01:31:07
Ja, mégegy jó hír a v40es szoft híre mellé: a napokban átléptük a napi egyedi látogatók számában az ezret.Köszönöm mindenkinek aki látogatja vagy látogatta az oldalt :-)  ÜdvBigC..