Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fussonakineknincsBORa

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 20-án, azaz szombaton délután 3-kor kezdődik a Borjour Magnum, a Késői szüret bormagazin eddigi legnagyobb bulija: 55 borász borait kóstolhatja nagyjából 1000 vendég az ELTE Kongresszusi Központjában. A résztvevők teljes listája (és a részletes program) elérhető itt;…..
fussonakineknincsBORa 2010.02.26 13:51:46
@BZoltan: és milyen jó az általad említett hozzászólásból idézve, hogy: "Ez az ut csak lefele vezethet, majd annak idejen emlekezzetek, hogy en szoltam."
Még ha színvonalas rendezvényen is, de mégis tömegkóstolón olyan bort bontani, melynek előző évjáratai előjegyzésben mentek el, az talán már ez a bizonyos út.
És sok tanulnivalóm van még kóstolás terén, de korlátozott tudásom alapján nekem nem mutatott túl sokat ez a 07-es it a borjouron.
fussonakineknincsBORa 2010.02.26 16:45:42
@BZoltan: igazad van, de úgy gondolom szüksége van mindenkinek arra, hogy néha megjelenjen szélesebb közönség előtt is, vannak jazzfesztiválok, ahová a szakcsi is elmegy muzsikálni. Viszont Pataki Attila már lehet hiába akarna rock vonalon újra próbálkozni, a mulatóssal lejáratta magát.
Aktuális cikkében Matt Kramer egy tipikusnak mondható helyzetet ír le: a beszerzésre kész fogyasztó körülnéz az üzletben, de amit ismer, az nem elég érdekes, amit nem ismer, arról nem kap megfelelő tájékoztatást, így aztán fogódzó nélkül nem vállalja a kockázatot, és üres…..
Fusson, akinek nincs bora bevezető 2009.11.13 11:22:00
 gondolom majd írunk valamit az elejére, és hogy ez legyen az első bejegyzés, ezért ezt megírom. majd írunk valami szépet, addig is ez:    ..