Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csapos1

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet császára vagy? Beutaztad a fél világot? Tudod, hogyan kell cipővel kinyitni egy palack bort, kés helyett elég egy fél macska, amikor ketté akarsz vágni egy lepedőt? A családod felnéz rád, mert fejből tudod a bejgli receptjét? Ki kell, hogy ábrándítsunk, rohangál…..
A statisztika azt mutatja, hogy egyre több vevő használja az okostelefonját vásárlás közben. Lassan már minden kisebb boltnak is megéri online lenni, akármilyen formában is, mert a vevők nem csak, hogy vásárlás előtt tájékozódnak a neten, de az üzletekben is egyre többször…..
A különös településeknek se szeri, se száma, a világ tele van ilyen helyekkel. Nem kell vallásosnak lennünk ahhoz, hogy elhiggyük, a Pokol tényleg létezik, mert az Egyesült Államokban valóban van egy Hell nevű kisváros. Vagy itt van például  Nara, ahol az utcákon szabadon sétálgatnak a szarvasok,…..
Egy régi, már csak ritkán használt dögkút alján kialakított garzonban találkoztunk a Külügyminiszter Úr szüleivel. "El kellett adnunk mindenünket, hogy a Péter negyedik háza összejöjjön. Nagyon szerette volna már megkapni, és tudjuk, hogy milyen szomorú tud lenni ha nem…..
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) ellenőrizni akarja a demokratikus magyar társadalomért dolgozó civil szervezeteket. A megkeresett civileket nem az rázza meg, hogy be kell számolniuk tevékenységükről, hiszen ez kötelességük és az átláthatóság egyébként is az egyik olyan alapelv, amelyet – a…..
csapos1 2014.06.26 09:42:20
@imres:
pontosan erre várunk a trafikok, a közgép, a földpájázatok ügyeiben
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Készül a nemzeti alkoholstratégia. Jönnek a nemzeti alkoholboltok? Lenne egy jobb megoldás... "Alkoholista az, aki annyit iszik mint mi, csak ellenszenves" - szól a magyar szállóige. A Global Drug Survey felmérése pedig be is igazolta, hogy a megkérdezett magyarok fele ment már be…..
csapos1 2014.04.29 13:46:52
@shitgun:
akár egy flaska laphroaig, vagy caol ila, vagy más cask strength
az ismeretlen eredetű, a haver haverja által kotyvaztott szemetet meghagyom másnak
Belsőség Heti merítés 2014.04.27 10:19:11
A funkcionalitás élménye, de már nem a régi a Volvo A másik dolog a szétrohadt klíma, amire mondhatná, hogy télen hozták az autót, akkor nem klímáznak, de ezt meleg motornál lehet tesztelni - én sem tettem meg, így most vihetem klímaszervizbe a fent említett…..
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
Január első napjaiban írtam arról, hogy a szilveszteri kijózanodáson felbuzdulva, Orbán Viktor miniszterelnök másodmagával, azaz Rogán Antallal karöltve, levélben hirdette meg a rezsicsökkentés gonosz erőkkel szembeni megvédését gyakorlatba ültető Magyar Csapat megalakulását.…..
csapos1 2014.01.30 12:37:27
@Wagem:

a rezsicsöki nem fáj
az fáj, hogy ilyen rezsicsökkentértelmű szektetudatú hívőkkel vagyunk összezárva ebben a kis országban, mint te

ne válaszolj
leszarlak
Szombaton az MSZP - amelynek az Összefogás nevében jogában áll miniszterelnök-jelöltet állítani - "pajzsra emelte" Mesterházy Attila pártelnököt. Vele indul választási küzdelembe a magát "baloldali demokratikus ellenzéknek" nevező formáció. A belső egyetértést talán…..
Belsőség Heti merítés 2014.01.26 10:13:36
Svéd MTZ autókarosszériával Semmi meglepetés nem ért, pontosan azt kaptam az autótól amit vártam. A motor ősapja traktormotorként kezdte, és ez is hihetetlen kort ér meg ha az ember vigyáz rá. 1300 very special Az akksi a jobb súlyelosztás és a biztonság kedvéért a…..
csapos1 2014.01.26 22:49:23
@1kutya:

440 000 km-t nyomtam bele egy s80 d5-be gyakorlatilag hiba nélkül
minek kéne más
525 d-be 200 000 nél két új első rugó kellett, mert az olajteknőn csúszott
csapos1 2014.01.26 23:10:18
@1kutya:

nem ideológia
ok, amiért nem azok közül választottam
az már csak pozitívum, hogy a volvó bevált

de ezzel messzire megyünk

megjegyzem a pheaton tecc, de a bonyolult szerkezet szervízigényes, és emiatt a fentartása költséges
szerintem
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Csudálatos hírt olvastam ma, kedves Barátaim! Orbán Viktor, mélyen tisztelt vezetőnk, Magyarország szellemi vezére úgy határozott, megvalósítja azt, amelyre szerény népünk már oly…..
csapos1 2014.01.06 22:37:36
Ficsor úgy nyer, hogy veszít, közben bajban egy jó elvtárs, de a lényeg, hogy a Századvég mindig nyer. Mong Attila szubjektív lapszemléje Szolnoktól Moszkváig. Egy régi ismerős bukkan fel egy friss vizsgálattal kapcsolatos hírekben. A Fővárosi Főügyészség ugyanis…..
csapos1 2013.04.07 15:58:45
@centenárium:

igen, igen

különös tekintettel pl a conforgra
Piroslap Ne verd meg a fideszest! 2013.04.06 18:02:47
Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne! Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz…..
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
Különös iromány vár tárgyalásra az Ország Házában. Egy jelentés arról, hogy már megint bántják a magyart. Egy jelentés arról, hogy Viviane Reding, az Unió biztosa milyen lépéseket tett, illetve nem tett a Tobin-ügyben. A szerző Navracsics miniszter, aki az igazságügyért…..
„A nemzetpolitika aktuális kérdései címmel tart előadást Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke január 16-án, szerdán este 18 órától a kolozsvári Minerva-ház Cs. Gyímesi Éva termében. (Jókai /Napoca utca 16 szám). Az eseményre a Kós Károly Akadémia…..
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
GrandRieux írása A sajtóban már arról cikkeznek, hogy idén folytatódik a Békemenet. Mint egy régi, rossz propagandafilm, színes úttörők, felvonulók, Kádár Jánost éltető jelszavak nehezítik a történelem különösen megterhelt levegőjét. Ez a levegőrontás pedig egyre…..
csapos1 2013.01.08 16:27:47
@merre:

ott fognak menetelni mindazok, akik jobban szeretik orbánt, mint a saját gyermekeiket, unokáikat.
Nagyszerű hír: egy újabb szökőkút újul meg. Még nagyszerűbb hír: minderre van 400 millió forintja a központi költségvetésnek, ráadásul a tartalékból (1623/2012. (XII. 18) Korm. határozat). És ez még nem minden, ugyanebből a tartalékból futja még a Belvárosi Főplébánia…..
Közterületi harcba vonulhatnak a politikai ellenfelek, miután a CÖF anyatigrisként ugrott arra az ellenzéki kezdeményezésre, miszerint amennyiben az Alkotmánybíróság elutasítja a választási regisztrációról szóló törvényt, ám a Fidesz "parlamenti trükközéssel"…..
sorok között A legQrvább nemzet 2013.01.03 05:42:00
Magyarország úgy látszik hivatalosan is beszállt a gazdag külföldiek meghonosítását célzó versenybe: Közzétették az államkötvény-vásárlóknak letelepedési engedélyt kínáló törvényhez szánt nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezetét a „letelepedési…..