Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komondori Sárkány

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
Komondori Sárkány 2014.03.12 00:37:46
@É2I: "Mert egy este alatt számtalanszor le lehet írni számtalan helyre, hogy "Romanes eunt domus !!! "" - Elképzelem, ahogy a rendfenntartó szervek tetten érik a "titokzatos ellenállót", és a következő beszélgetés zajlik le: "- Mi a neved, Zsigó?" "- Lóbelt."
Először is szeretném bejelenteni, hogy a minisztériumi levél dacára, mondhatni szabotázsakció keretében múlt pénteken megkaptuk a tankönyveket. Pár darabot mondjuk a leragasztott csomag mellé külön, tehát azok valószínűleg az országos tendenciának megfelelően késve érkeztek,…..
Komondori Sárkány 2013.09.05 12:49:43
@Apeiron: "A kiemelés sokkal érdekesebb. Óvodákat az egyházaknak?"

Most mit lehet erre mondani? A hívő vezetők, akiknek már semmi sem szent...de már meg sem lepődöm ezen. Az, hogy egy hívő család elviszi a 2-3 éves gyermekét templomba vasárnaponként, az a saját dolga (bár szerintem nem teljesen fair már csak a gyermekre való tekintettel, de ez magánvélemény, mivel az ő családi szférájuk, ezért nem is fűzöm tovább).
Egyébként meg így lesz teljes az agymosás...de ha már oda is beeszi a bánat a "keresztény, erkölcsös" nevelést, akkor rendőröket is raknak majd az ovikba is?
Már megint mivel van probléma? Csak nem a kommunikációval? Pedig kezdtek jól kicsivel jobban alakulni a dolgok, a Magyar Nemzet teljes oknyomozó csapata talált egy MSZP-közelinek vélt trafiknyertes, igaz, pár óra múlva kiderült, hogy fideszes. Nem baj, a próbálkozás dicséretes,…..
Komondori Sárkány 2013.05.03 15:41:34
A legelvakultabb Semjén-rajongóknak sem kívánom, hogy esténként Semjén Zsolt doktori disszertációját olvasgassák lefekvés előtt, pedig az egyik fejezet igazán pompás részeket tartalmaz, melyben a Mester éleslátással, hittel, és írógéppel felszerelkezve rántja le a leplet a…..
Komondori Sárkány 2012.11.20 21:56:50
Semjént Melechesh koncertre kellene küldeni, hogy azon gondolkozzon egy kicsit... :)
Szerintem egy ilyen beállítottságú ember nem alkothat releváns véleményt ilyen és ehhez hasonló megközelítésben erről a témáról. Csak azért mondom ezt - és itt most elnézést kérek a cikkben szereplő témától eltérő dolog kicsit hosszú fejtegetéséért előre is -, mert páran felemlegették a Balducci-féle könyvet (Sátánizmus és rockzene), ami egy (könnyűzeneileg) műveltebb, jóérzésű, intelligens, gondolkodni képes embernél kiveri a biztosítékot jó pár helyen. Eleve a szerző "demonológus" státuszban futott a Vatikánban a kötet keletkezésekor, ha jól emlékszem (na ilyen végzettséget hol lehet szerezni, és ki a tököm vizsgátatja, valamint hogyan????). A könyvben van egy fejezet (elnézést, igaz, hogy több alkalommal olvastam, de volt az már 10-12 éve is, így nem tudom pontosan idézni), ahol az akkoriban new age-nek beállított zenei stílus egyes képviselőit azért mert dallamosak, elvarázsoltabb zenei világgal rendelkeznek, azzal a teóriával illette, hogy ők csábítanak a sátán irányába. Emlékeim szerint felmerült Enya és Vangelis neve is....
Ezek szerint a kelták már akkor sátánisták voltak, amikor kereszténység sem volt még.
Elképzelem Enyát, ahogy lassított felvételben átszellemült arccal szurkál egy dolmen alatt valami áldozati állatot (vagy a menedzserét áldozza fel), miközben az "Orinoco Flow"-t énekli.
Vangelis meg minden bizonnyal a fellépései előtt legalább 1 nappal biztos minimum 5 kecskét feláldozott, majd a kiszáradt bőrüket feszítette/feszíttette ki a dobokra....
Ehhez képest Semjén fejtegetése max. lábjegyzetnek jó.
Ennyire lehet alapozni (rock)zenét kritizáló, egyházi pozíciót betöltő emberek véleményére, vagy akár hívőkére is. A fent említett kötet egy életre eltolt abba az irányba, hogy a vallás egy vírus (úgy is viselkedik, mert a környezeti behatások után mutálódik mindig a megnyilvánulásokon keresztül), az egyház pedig a vírusgazda (és a terjesztő is).
Semjén meg művelődjön Richard Dawkins művein...