Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BisztriLinda

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két hétben kaptam hideget, meleget...azt hiszem most érkeztem meg csak igazán! Más...más...minden más! Minden pillanatban van valami ismeretlen, szokatlan, néha  ijesztő, idegesítő, néha gyönyörű...de mindig valami új!  Jelen van egy nagyon komoly, főleg keresztény vallásosság,…..
  Az első napok Koforiduában: Pár nappal korábban érkeztünk meg a suliba Barnussal, mint eredetileg terveztük, mert ettem valamit,amitől elég rosszul voltam, így nem utaztunk tovább, hanem egyenesen ide jöttünk a Newill Acamedy-be az  Ada Foah-ról. Ez több mint 4 órás út volt, de nem hánytam…..
Bisztricsány Linda vagyok, 17 éve foglalkozom gyerekekkel, a legkülönbözőbb módokon: drámapedagógusként és óvodapedagógusként. Az Apró Színház 10 éve indult, ahol különböző távoli kultúrák meséit dolgoztuk fel. A Bumba című Afrikai mese kapcsán rengeteg kutatást végeztünk, és azóta sem hagy…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
BisztriLinda 2009.11.13 02:30:18