Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirInda

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
Idióta kacatok Zombi állatok 2008.11.03 11:42:00
Bár már elmúlt Halloween de azért egy-egy zombi állatka mindenkinek jól jöhet még! :) 13 dollár és kapsz 5-öt, nagyon megéri! :) McPhee ..
mirInda 2008.11.07 04:13:59
Gyerekek, ez nagy okosság, csak 80 dollár, 2 giga memória, 1600x1200-as felbontás és 200x nagyítás! USB-vel kapcsolódik a számítógéphez, már töltheted is át a képeket. Valami csúcs! Iwantofthose ..
Kedvenc exmonopóliumunk mostanában kicsit feledékeny, ráadásul asszimetrikusan: Banitól például nem felejtették el beszedni a pénzt a 8 megabites sávszélért, azt viszont kifújta szél a fejükből, hogy abban a körzetben elvi lehetetlenség ekkorát teljesíteni. (No, nem beszélve…..
Friss MTI-hír:Két olyan népszavazási kezdeményezést is hitelesített az Országos Választási Bizottság (OVB) szerdai ülésén, amelyet a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, Vona Gábor adott be.Az egyik kezdeményezés szövege: "Egyetért-e azzal, hogy a szándékos…..
Timi megtalálta a fogyókúrás, illetve ultraliberális nők álmát, a bármivel, így akár semmivel is megtölthető gombócot. Túlsúlyos ügyfelek is megehetnek belőle napi egyet, fatalisták 2-3 darabot is. Íme Timi levele: Fogyókúrám első napján én nem normális, lánykáimnak…..
"Fránya idegen nyelvek"-sorozatunk újabb epizódját köszönjük Péternek és ern0nek. Az első egy igazán hod balatoni városban, Siófokon készült, a másik a budapesti Béke úti munkaerő-közvetítőnél olvasható...
Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, a pekingi olimpia esélyese, kedden délelőtt edzés közben elhunyt, olvasható az Indexen.Minden tiszteletem a sportemberé, a könnyeimmel küszködök, és ezen az úton részvétemet fejezem ki a családnak, minden sportolótársnak, és ahogy a…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
Elvileg nem az én dolgom lenne az ilyen, de gyanítom sok ember jár(t) úgy mint én, hogy ma nem ment az internetje. Ha esetleg van ismerősötök, aki még mindig ezzel a problémával küzd, itt egy honlap, amely megadja a választ.Klikk..
A Homár kedvence a lónyál-típusú üdítő, ami mindig mosolyt csal a kisdedek arcára. -gb- a Pfanner zöldalmájára csodálkozott rá a minap: A tegnapi bevásárlás során ezt a gyönyörűséget vettük észre. A Green Apple néven forgalmazott üdítő 3 különböző színben kapható,…..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..
mirInda 2008.07.05 01:30:34
"Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.07.04. 22:55:53

...olcsó játék hülyegyerekeknek."

Már ne haragudjon Árpád úr, de az itt található hozzászólásaival amit az Ön arroganciája (másképpen butasága és elvakultsága), "kulturált" szóformálása, személyes sértődöttsége ihlet - ez az egész blog egy olcsó játék hülyegyerekeknek.

Lehet, hogy az Ön biológiai teste kiválóan fejlődött az evolúció során, de a szellemisége, józan ítélőképessége és e bolygón élőn embertársainak tisztelete némi kivánnivalót már hagy maga után.

Egyszerűen írhatná azt is néha, hogy SZERINTEM, és a "...húbazmeg" helyett azt is, hogy NEM ÉRTEK VELETEK EGYET (még csak érvekkel sem kell alátámasztani, nem elvárás.)

Még ilyet! Paradicsommadár-tánc 2008.05.03 19:05:00
A hím paradicsommadár a produkció előtt kitakarítja a tánc- és a nézőteret is, aztán hihetetlen előadással kápráztat el... bennünket... a tojó csak legyint és továbbáll. Áhh, egy ilyen zseniális művész úgyis jobbat érdemel… :)  ..
Még ilyet! USB-növénypásztor 2008.07.02 01:31:00
Az egyik vége a gépbe, a másik a cserépbe, ez utóbbin van az érzékelő, ami adatokat gyűjt a talaj és a növény állapotáról. Az adatokat a „PlantSense” weboldalára kell küldeni, onnan kapjuk a visszajelzést, hogy a növényünk hogy érzi magát, és mi az oka, ha…..
mirInda 2008.07.02 04:23:38
Újlipótvárosi olvasónk jelezte, hogy sarki kisboltjában a dátum szerint még két napig fogyasztható Alföldi tej egész szállítmánya megpimpósodott. Természetesen a jelenség lehet lokális, bár a Homár egyszer már látott ugyanilyet egy néhány órára asztalon felejtett pohárban.…..
Talán mindenki látta már a jól ismert videót. Mikor előkerült, az összes létező autós blogon koncként  lobogott, hogy a német mennyivel emberibb, normálisabb és tisztességesebb nálunk. És tulajdonképpen mindenkinek igaza volt, aki ezt állította. Ahogy várható volt, most…..
Kedves fiúk, férfiak és urak!Készüljetek fel, mert 2009 tavaszán leggingset fogtok hordani a nagy tervezők szerint. Mivel éppen most zajlik a Men's Fashion Week Párizsban, biztosan láthatunk még pár formabontó dolgot a napokban, de nekem ez a leggings is túlmegy az elfogadhatón.Fiúk,…..
Toto92 küldte be az Anti-Pacmant, ami a nemrég 28. születésnapját ünneplő Pac-Man kifordított változata: ebben a szellemekkel kell lennünk és a bogyókat evő körcikket kell megakadályoznunk küldetése teljesítésében. Az ötlet remek, a kivitelezés kevésbé: ha csak egy…..
1. lecke: Kérdezzük meg Andrej Kirilienkot Kosárlabda EB-döntő, 2007, Madrid (!) Miután a csoportmeccsek során a spanyolok simán elintézték az oroszokat, a döntőben a végét nem bírták idegekkel, öt ponttal vezettek, 1:48 volt hátra, mégis az oroszok győztek 60:59-re. A torna…..
Talán ez a sólyom is olyan híres bel-New York-i ragadozó lesz, mint Pale Male, mert jókor volt jó helyen, nevezetesen a Természettudományi Múzeum - minden dínócsontvázas múzeumi filmjelenet őshelyszíne - mögött, a Central Parkban. A 15 perces hírnevet olyasvalamivel érte el,…..