Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érthetetlen chris

0 bejegyzést írt és 632 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :) Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele…..
érthetetlen chris 2020.03.24 12:30:54
Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban. Terézt online ismertem…..
Tisztelt Szerkesztőség! Megörültem az oldalnak, amikor rátaláltam. 1969-ben születtem, anyám egyedül nevelt hármunkat. Volt, hogy éheztünk, fáztunk, nagyon még ruhánk se volt, és emlékszem, hogy anyám kivágta a cipőnk orrát, ha kinőttük, hogy legyen mit a lábunkra húzni, és a tesómmal ha nem volt…..
érthetetlen chris 2020.02.22 12:40:29
@Exide: Igazad lehet. A kitoloncolt nigéria apukánál és a hat hónapra született unokánál, már azért 2. olvasásra tényleg kezd too much lenni dolog.

Nem tudom mit érez a szerző, mikor így gúnyt űz a valódi elesettekkel.
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
A Konzervatív Párt komoly győzelmét hozta a brit előrehozott választás, ami egyúttal azt is jelenti, hogy Boris Johnson kormánya erős felhatalmazást kapott a Brexit levezénylésére. Várhatóan távozik a két legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt és a Liberális demokraták vezetője is...
  Szakácsnő volt a drága. 160 centi magas, átlagos testalkat (értsd. 5-6 kg plusz), fekete haj, zöld szemek. A képei közt volt olyan, ahol épp sütött valamit, bele is kötöttem, hogy az én receptem az adott ételhez biztosan jobb. Erre ráharapott és elindult egy beszélgetés, ami elég könnyed és…..
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
érthetetlen chris 2019.07.19 22:20:32
@ABC Jozsi: A bloggazdát nem akarom védeni ő is gázul viselkedik kicsit, de te ha minden hétköznap megiszol 3-4 sört akkor bizony alkoholista vagy. Ekkora mennyiség szépen lassan észrevétlenül kinyírja a májat.
Az ország legnagyobb csöcsei. Az Észbontókban, a Viasaton. ..
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
érthetetlen chris 2015.11.11 20:55:53
@netrion: Nem ez a lényeg ha egy szerencsétlen Tv2-n futó szappanoperát? (nem tudom az e sohase láttam) elítél a hirtelen konzervatív családbaráttá váló sixx akkor sok itt felszopott showmusort konzekvensen el kellene ítélnie mert nem sok szól a család szentségéről. (A GOT-ot meg imádom amúgy).

Ez a műsor meg a koncepció alapján jó is lehet, de tényleg nem a Lilunak adtam volna ennyi erővel vezethette volna Istenes Bence vagy ÉNB Joe is, hisz egyiknek gyereke lesz a másik meg hosszú idő után talált rá elveszett lányára. :D
Szerencs városában 1923-ban a Magyar Cukoripari Rt. megépítette csokoládéüzemét. A szerencsi kakaó és cukor tehát közel száz éve híres Magyarországon, két kis bakugrással: a gyárat államosították 1948-ban (a németek fel akarták robbantani az egészet, mikor az oroszok…..
érthetetlen chris 2015.10.17 18:41:48
@pamut: De ha nem értesz egyet ezzel tehetsz feljelentést Strasbourgban jogod van hozzá.
érthetetlen chris 2015.10.17 18:50:53
@pamut: Figyelj ezen a szent helyen esküszöm, hogyha lesz tárgyalás, miután beadtad a keresetet mindent állok. :D
érthetetlen chris 2015.10.17 19:13:30
@pamut: Add meg a nevét címét.
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.comelérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror! Sajnos én már 2013. augusztus 21-től vagyok…..
érthetetlen chris 2015.09.14 20:46:26
@Hóhér az utolsó barátod: Igen akit egyszer súlyos depresszió miatt leszázalékoltak azt az ORFK soha az életben nem fogja alkalmazni.
Valósághoz közötök nincs az a baj.
érthetetlen chris 2015.09.14 20:57:09
@Hóhér az utolsó barátod: Oszt szerinted, ha valakit egyszer depresszió miatt leszázalékoltak az nem kerül majd be a nyilvántartásba csak megnézi doktor bubó, hogy kivülről 3 méter távolságból látszik-e rajta. Édes istenem.......
érthetetlen chris 2015.09.14 21:01:24
@egy igazi barom vagy mondigazatmar: Bezzeg a becsületes érték és jövőteremtő magyar vállalkozók.....

Na jó éjt.

Bloggazda gondold meg amit írtam..
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
Az Ötvös Csöpi-filmek óta nem volt ilyen menő a köztévén a magyar tenger, mint most: hiánypótló ifjúsági mini-sorozatként debütál április 26-án a Duna tévén Dyga Zsombor Egynyári kaland című, vasárnaponként 52 perces epizódokban levetített, fiatalokról szóló, nagy…..
Tisztelt Mt!   Egy egyéni vállalkozónál helyezkedtem el 2014. 11. 27-től. Heti 20 órás munkaidőre jelentett be határozatlan idejű munkaszerződéssel. A munkahelyem egy vasútállomás WC-je volt, ahol ténylegesen egy hónapban 256 órát dolgoztam megszakítás nélkül, minden nap…..
A flamand konyha Magyarországon még nem világhírű, pedig vannak olyan sztárjaik, akik megérdemelnék. A festői (fucking) Brugge melletti, 3 Michelin-csillagos Jan Hertog is ilyen.   Pár hete jártam Belgiumban egy-két nagyon jó étteremben, többek közt a fantasztikus, 2 csillagos…..
Ha minden igaz, ezt a szépségverseny-veteránt kukázta ki magának Berki az Éden Hotel forgatásán. A csaj majd csak később kerül a műsorba, csábítóként. ..
Orbán egy G Viktor a parlamentben egy hozzá intézett kérdésben, melyben tündérország növekvő szegénységéről kérdezték, egy rövid felolvasásra volt hajlandó. Lassan hajtogatta ki a papírlapra írt választ, és szemrebbenés nélkül olvasta fel onnan a választ.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Sziasztok!   2008-2011-ig, közgazdász logisztika szakirányos…..
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
Előre is elnézést mindenkitől a képhibáért a videóban, nevesen hogy a kép viszonylag sűrűn beakad és beremeg. Már tegnap kinn lett volna a videó, ha ez nincs, de rászántam még ezt a napot, hátha rájövök mi  szentséges jóatyaúristen problémája van. Mondanom sem kell:…..
Újra és újra összeállítják a történelem valaha élt leggazdagabb embereinek listáját, és mindegyiket Mali 14. században élt királya vezeti. Az 1280 körül született Mūsā császár 1307-ben került a nyugat-afrikai Mali trónjára. Uralkodása 17. évében, 1324-ben…..
érthetetlen chris 2015.02.07 16:04:03
@érthetetlen chris: Meg hogy Habsburg Károly és Fülüp akik uralták fél Európát és Amerikai felfedezése után övéké volt egész Amerika a mai USA keleti partot és Brazíliát kivéve minden aranyával és új mezőgazdasági terményével szegényebb lett volna, mint a nem sokkal korábban élt John of Gaunt aha na mind1.
érthetetlen chris 2015.02.07 17:45:23
@Rydick: Abban, hogy csak, hogy csak egy elfogult mély Angol gondolhatja azt, hogy egy Angol főnemes a gyarmati felfedezések és az ipari forradalom kora előtt amikor Anglia bizony még csöves volt gazdagabb lehetett egy Római császárnál, Kínai császárnál, Arab nagy khalifánál, Perzsa Sahinsahnál és folytathatnám a sort.

Reálisan gondolkodó angolszász történész amiből ma egyre több van nem gondolkodik így szerencsére.

Hogy haza beszéljek valszeg egy károly Róbert akinek kezében volt Európa szinesfém kitermelésének nagy része a maga korában esélyes, hogy gazdagabb volt ezeknél a normannoknál, de még tán egy "egyszerű" Újlaki Miklós kaliberű magyar báró is abból a korból, nemhogy az általam már említett nagyágyúk.
érthetetlen chris 2015.02.08 17:03:53
@Mr. Maki: Ő tán még a top 3 leggazdagabb magyar uralkodóban sincs benne egyesek szerint.

(jó lenne egy normális lista ahol leírják a módszertant is nem csak hasra ütnek és szimpátia alapján írnak valamit.)