Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpthrt

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CBGB-t nyugodtan nevezhetjük a punk születési helyének. a New York-ki kis klub volt az, ami befogadott olyan kezdő zenekarokat, mint a Ramones, a Blondie, a Talking Heads vagy Patti Smith. Szóval tényleg legendás hely volt, ha bármelyik zenebuzi New Yorkban járt, tuti elment oda. Aztán…..
A reklámszakma már sokszor képviseltette magát a COOL LIST HUNGARY-n, de olyan karriert még senki nem futott be, mint Galácz Kúlrolina. Gifszinház, LEGO-szobrok a Margit-szigeten - tulajdonképpen az ő munkái nem is hirdetések, hanem COOL-turális szórakoztatóipari termékek. Nem is…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
dpthrt 2015.01.03 23:02:05
@Teshow: nem, ez a poén egyedül azokról az eltés joghallgató hölgyekről szól, akiket még bottal sem piszkálnának meg. lásd még: feminista
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
dpthrt 2015.01.02 21:45:59
@Kandabula:
"Egy hölgy egy százdollárost szeretne beváltani a bankban.
A pénztáros közli: – Hölgyem ez a bankjegy hamis!
Mire a hölgy felsikít: – Úristen, akkor engem megerőszakoltak!"

A lényeg, hogy eddig is voltak ilyen viccek. Akár szeretjük, akár nem. Csak eddig nem ELTE hallgatókkal írták meg.
dpthrt 2015.01.02 22:10:23
@bovorac: szerintem se az évszázad vicce. De ettől még viccelnek ilyen témában is. Gondolom az összes "kurvák és kamionosok" bulit is be kellene tiltani 10 évig visszamenőleg, mert hűha..
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
A Slate csinált egy nagyszerű infografikát, amin azt ábrázolták, hogy melyik szereplő kivel volt egy jelenetben. Az írók egyébként kifejezetten ügyeltek arra, hogy mindenki nagyjából ugyanannyit szerepeljen, de még így is Joey vezet, és Phoebe jelent meg a legkisebb arányban, de…..
dpthrt 2014.09.21 17:09:07
@WoodrowWilson: akkor már itt is hiányzik egy csak:
"Az egyetlen jelenet, amiben Joey, Ross, Phoebe és Monica együtt szerepel, az az áramszünetes:"
Mivel a győri sikeredző már nem vezetheti ki az Eb-re a magyar labdarúgó válogatottat, összeszedtük eddigi legnagyobb sikereit és legszimpatikusabb megmozdulásait a csapat élén. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10...
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Mondjuk ki: no pasarán! Ne törjenek át, de sehova. Mert az az áttörés képletes áttörés is lesz: behatolás a mi életünkbe, a mi Szabadságunkba. Meddig tűrjük még? Meddig tűrjük, hogy egy erőszakos kisebbség tomboljon egyik legszebb terünkön? Mikor kaphatja végre vissza a…..
Tegnap megírtuk, hogy Simon Cowell, a Britain's Got Talent című tehetségkutató legendás megmondóembere, az a producer, aki az Attraction karrierjét volt hivatott egyengetni, azt bírta mondani a The Sun nevű brit bulvárlapnak, hogy a magyar társulat a vegasi szerződés…..
dpthrt 2014.04.17 17:36:00
@hopptarisznyarák: nekem úgy tűnik, nála a hazai pálya előnye.
dpthrt 2014.04.17 18:15:07
@moli: senki vagy
Szia Despota, „örömmel” olvastam a munkát kereső Hölgy történetét, ezen felbátorodva én is leírnám a történetemet a munkakeresési pofára esésemről.   Pénzügyi-számviteli vonalon dolgozom, elsősorban Budapesten kerestem munkát, ezért örömmel olvastam a big 4…..
dpthrt 2013.12.19 22:16:53
@Kovács Nóra Anna: a főnökkel, aki feltehetőleg az új munkatársat kereste, csak a végén találkozott. Utána le is koptatták.

Szerinted egy ilyen melóra, amit bármelyik gyakornok gombokért megcsinál, miért szerveznek 5 körös interjút, amihez még végzettség se kell? Hacsak nem a vezér akar friss húst magának. Vidékről felköltözőt, tehát feltehetőleg gyermektelen, egyedülállót.
A november 6-i Soproni Témában jelent meg az alábbi cikk, amelyben Kovács Miklós alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője nyilatkozik Sopron új kerékpárhálózatával kapcsolatban, eképpen: Mint a zöld színű kiemelésből látható, az…..
dpthrt 2013.12.04 10:32:04
Atyánk nekünk akar kedvezni. Elvileg örülnöm kéne, de nem tudok. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. ..
Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a…..
dpthrt 2013.11.15 14:24:12
-  - Ma van a Pókemberezés világnapja. - Pontosan 100 éve fejlesztette ki a ruhaszárítás forradalmi új módszerét a magyar származású bécsi gyümölcskereskedő, Karl Centrifuga. - 30 éve figyeltek meg először a NASA amerikai tudósai nudistákat. A nap mondása: "És…..
dpthrt 2013.10.27 01:48:51
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
dpthrt 2013.09.16 06:30:25
@dpthrt: *kocsit
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
dpthrt 2013.09.12 21:45:04
Autoreverz jelenti. A kényszerű intézkedésre az aszályos időjárás, a búza alacsony felvásárlási ára és a kedvezőtlenül alakuló kapzsiság miatt kerül sor...
Ha a bankok november 1-ig nem módosítják ügyfeleik javára a devizahiteles szerződéseket, a parlamenti döntés iránya egyértelmű lesz, a kormány a devizahitelek kivezetését fogja végrehajtani, ami egyet jelent a hitelek forintosításával. Rogán Antal ezt a visegrádi kihelyezett…..
Cikksorozatot tesz közzé a honlapján az MNB, mert: "fontosnak tartja, hogy a devizahitelek - mind gazdasági, mind szociális szempontból kiemelt jelentőségű - problematikájával kapcsolatban a közvéleményt megismertesse a főbb tényekkel, összefüggésekkel." A sorozat első, 21-én…..
dpthrt 2013.08.23 19:21:22
@közgáz1991: aki leírja az igazságot, fizetett bérenc lenne? Érdekes megközelítés.

A bankok valóban felelősek, főleg a minimális önrésszel rendelkező hitelek megítélésénél, de nem mindenben csak ők hibáztak.

Végig rendelkezésre állt forinthitel is, csak annak sokkal szigorúbbak voltak a feltételei. De a most ajvékoló "károsultak" akkor a könnyebb utat választották.
dpthrt 2013.08.24 11:03:10
@Krumpli Bogart: végig volt államilag támogatott forinthitel, még Orbánék után is. Csak épp nagyon szigorú feltételekkel, ténylegesen rászorulóknak. Aki ebbe nem fért bele, mert inkább urizálni akart, az választotta a könnyebb devizahiteles utat.
dpthrt 2013.08.24 11:28:07
@igazi hős: nem azt mondom, hogy jó volt az első állami program, sőt, igazából a szigorítás után terjedtek el a devizahitelek, mert valós kereslet volt az olcsóbb hitelekre.

Csupán azt mondom, hogy akinek valós gondot jelentett, hogy pl. gyerekvállalás miatt saját lakása legyen, őket az állam mindig támogatta (lakástakarék, fészekrakó, szocpol. stb.).
A kormánypárti punkot játszó "N.E.R. not dead", első koncertje augusztus 20-án este lesz a Budai Várban, a tűzijáték után. Szijjártó Péter (a banda dobosa) elmondta, dalaik jellemzően aktuális magyar témákkal foglalkoznak majd. Úgymint az alapkamat-csökkentés, a…..
A Coca-Cola kreatívjainak is ugyanarra jár az agyuk, mint a Danone-osoknak, vagy a sztevia reklámanyagában írták ezt, mert náluk is pont 30%-kal lett kevesebb a cukor a Nesteában. Mihez képest, ugye: Az utóbbi napokban kezd feltűnni a boltok polcain a Nestea 30%-kal kevesebb cukorral**…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Magyarországon szinte mindenki a nyúlfarknyi pornós múltján csámcsog, azonban ez a közvetlen, helyes, belevaló szexi lány már több, mint egy évtizede sikeres DJ-ként járja a világot. Horvátországban egyike a legnagyobb sztároknak. Niki Belucci többek között azt is elmondja…..
Béláék káromkodni járnak a Humanicba, mert az eladók amúgy magasról tojnak mindenkire: Saját magamnak cipőt akarván vásárolni betértem Húgommal (a véleményformálóval) a győri - volt Yellow - Humanic üzletbe. Egyedüli vevőjelöltként elballagunk az üzlet legvégébe, a…..
dpthrt 2013.07.10 13:56:49