Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HippY

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször megosztották olvasóink ezt a hosszú mozit velünk, mi sem tarthatjuk tovább titokban. Ez egy "látni kell" videó. Ámuljatok, élvezzétek.  (Disclaimer: munkahelyen, alvó családtagok mellett nem ajánljuk, mert garantáltan fel fogsz üvölteni.) ..
HippY 2013.02.17 22:03:43
@budospillango:
Colin-t nem azért szeretjük, mert ő volt a valaha volt legobb autóversenyző. hanem a versenyszelleme miatt. RALLYDREAM site-on azt mondani, hogy a sportágat imádjuk, eléggé merész.. a kommented többi részét nem nagyn tudtam értelmezni
Ők is emberek, néha náluk is elszakad a cérna. Nézzétek meg a 10 legbosszantóbb esetet a ralivébé történelméből. 10. Ha egy versenyzőt megállít a rendőr, sok jóra nem számíthat. Főleg akkor, ha hiányzik az egyik kereke az autónak. A kereke ugyan nem hiányzott, de a…..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
HippY 2013.01.22 11:11:57
@Nínó Karotta: Nem is ugy gondoltam, hogy hype, csajok, csicsa, meg miegymas, hanem mint pl a Hangyasz hetfo, csak PWRDaki csinalna, es meglevo ugyfelekkel,persze megegyezessel. Ha meg sikeres lesz ( ha ilyen szintu lesz talan ua. mint ennek a blognak) akkor elobb vagy utobb talan tamogatna valaki.Nyugodtan felhasznalod az otletet, mert hajnali 1kor imadok ilyeneket olvasni :)
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
HippY 2013.01.03 20:35:25
@protézisesh: ht igen, egy olyan autót nem merte közúton elkenni, ami kb annyit ér mint egy családi ház, és lehet, hogy egy kövér gázra már kipörögne.
Tény és való, hogy nem egy Schumaheri versenyző, aki akr közúton egy 700 lóerős versenytechnikát alkalmazó gépnél néha levált. Sajna és se vagyok schumi. De nem is hőbörgök, hogy mások sem azok.
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Ukrajnában a Daewoo Lanos nem ritka jelenség. Egy ilyen átalakítás már annál inkább. Kifosztott ő minden boltot, Ezután csak rontott-bontott. Nem volt jó az eredeti, A jóízlés őt csak kergeti...
Komplett optikai Tuning F Astrára   Még nem késő megvenni, ajánlom mindenkinek, szívből, szeretettel! ..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Jófogáson bukkant fel ez az egyedi Trabi, melyet Ádám is és Pál is beküldött. Eladóvá vált helyhiány miatt szeretett Trabantom. Teljesen egyedileg épült 1999-ben azóta egy km-t nem ment (akkori megoldásokkal nem a mai hiperszuper technikával), 3éve végleg kivontuk…..
Hűde szép! Nissan Altima 2012.10.05 20:18:55
A piros-fehér párosítás általában bejön...
S-blog Csak keresztbe' 2012.09.28 15:33:56
A Drift Alliance egy különös társaság, sok hasonló csapattal ellentétben náluk nem fontos, hogy bikinis csajok törölgessék a kocsikról a gumiport, sőt, az autóik sem csillognak, látszik rajtuk az üzemszerű használat, az sem baj, ha már odakoppantották valahol. A borzasztó hangos…..
Igazából nem mondhatni JDCS-nek, vagy barbárságnak, esetleg bármiféle durva és szemünk világát rontó átalakításnak ez az Express átépítés, amelyet olvasónktól kaptunk. Kétségkívül egyedi. Minden bizonnyal mozdulni is tud, ám inkább lennék vele bohóc a Balaton partján,…..
... vajon mi lehet az? ..
HippY 2012.07.26 22:28:17
 ..
HippY 2012.06.07 02:51:08
Két S14 között egy S15. A végére pedig egy bónusz, mondhatni hangulatkép. ..
Jajj,de csúnya! Csináld otthon! 2012.05.02 16:10:00
Olyan kanadai mű következik, amelyről sugárzik, hogy nem egy műhelyben készült. Narancssárga, rücsis, fából van a szárnya, és meghökkentő kinézete van.Egy Chevrolet Cavalier. Nagyorrú, nagyszájú. Érdemes megfigyelni a csirkerácsot helyettesítő…..
 Nem! Ne hallgassatok rá, nem tudja, mit beszél.....
Ahogy a bemutatkozó posztban említettem, a Golf "hivatalosan" nem az enyém, ám most készültek képek az én autómról is teljes pompájában, így elétek tárom őket. A gépjárműről nagy vonalakban: 2003-as VW Passat Variant, Highline felszereltséggel, 2.5 V6 TDI motorral, amely a…..
Mivel gyárilag nem létezett ilyen, emberünk úgy gondolta, hogy csinál egyet magának.Ez a far talán valami Cadillacen volt eredetileg, ha jól gondolom.A fotókat porschénak köszönöm!..
Április tényleg biztatóan indul. Az a két tenyérnyi fémlap ott a levegőben, az a Hangyász két új toronyteteje, már a végleges helyén. Egyelőre pálcák tartják. Az első lépés ugyanis az, hogy meghatározzuk a pozíciójukat a térben. Ezután jön az, hogy összekötjük őket a…..
V8 / 6.970 cm3 / 390 PS / 644 Nm @ 3.200 / 0 - 100 km/h: 8,0 s / Vmax: 209 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Mert felbukkanhat az öreg kontinensen is példány onnan, mint például ez a brit földre exportált Toyota Celsior is.Eleje nincs. :((..