Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldelvis

2 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalosan elvileg ugyan csak tavaszig szünetel a Kettőnégy, de az is lehet, hogy végleg befejezi a metálműsor a működést. Alább látható az eddigi utolsó adás, ami lényegében egy klip, amit a Szelek szárnyán című dalhoz készítettek, ebben szerepelnek a műsor befejezésével…..
oldelvis 2011.01.13 22:48:59
@kettonegy: nekem nincs bajom a zenekari felhozatallal, lehetne jobb is, de hát ez mindig így van meg úgyis megnézem mindig. viszont ha folytatjátok csináljatok vhk meg kyuss-os adást! puszi
Az Isten Háta Mögött facebook oldala szerint Bokros Csaba, a jellegzetes megjelenésű alapítótag-gitáros-billentyűs kiszállt a zenekarból. Harag nincs, de az együttes ezt üzeni neki: "mindig is a zenekar tagja maradsz, köcsög!" Utódja az a Sándor Dániel lesz, akit…..
oldelvis 2010.08.10 10:42:10
Egy váratlanul változatos, élmény- és kommentgazdag bajnokság minden rutinjával ugorhatok újra neki, hogy némi látókör-bővítésre bírjam a Fabregastól Messiig terjedő univerzum belterjességébe belesápadó NST-tábor arra érdemes hajlandó tagjait.  Magamnak is sikerült…..
oldelvis 2010.08.04 09:10:29
@OJ: "A posztokat illetően lesz némi változás."
mégpedig?
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
oldelvis 2010.07.03 09:30:09
Hogy kicsoda ő? Hát a legendás svájci futballszakember, aki Svájci Retesz néven letette a catenaccio alapjait. Az Ausztriában született mester sajnos már nem láthatta, ahogy a verrou működésbe lép, és bekattan a Csoportelsőség feliratú ajtó előtt toporgó spanyolok orra előtt.…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
oldelvis 2010.06.10 14:56:40
Nyilván nem követte mindannyiótok a franciáktól megszokott selejtezőbéli csetlés-botlást, lesznek/vannak, akik sikerként értékelik, hogy az alpesi alaptáborból érkezve két felkészülési meccsen nem szenvedtek vereséget, holott erős ellenfelekkel (lásd még: Costa Rica, Tunézia)…..
oldelvis 2010.06.03 11:09:18
@OJ: az Abidal fele totojazas amit irsz, leginkabb a valogatottban jon elo, ami szerintem a szisztemanak koszonheto, valamint a posztjanak.
barcelonaban azthiszem mindenki elegedett vele(koztuk en is) es senki nem akarja lecserelni.
szoval a posztjan igenis klasszis szvsz.
Sagna viszont tenyleg kevesnek tunik, bar sokszor nem lattam jatszani.
Nou San Trafford Pimp My Schweiz 2010.05.26 07:30:00
A focit a zenével kombináló sorozatunk negyedik darabjának leginkább a svájciak szurkolói blogján lenne a helye, ugyanis vélhetően a Nati aktuális vébéhimnuszához van szerencsénk, mégis kirakjuk, mert kihagyhatatlan. Eredeti, hamisítatlan glam-rap következik az Európa-szerte…..
oldelvis 2010.05.26 10:54:50
oldelvis 2010.05.26 23:22:24
@Althedokan: ebben
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
oldelvis 2010.05.11 18:13:52
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hehe, zsenialis valasz:)
oldelvis 2010.05.11 18:14:26
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
oldelvis 2010.04.27 13:19:19
@clfo: egy egeszen kicsit:D
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
Az év meccse következik a Bundesligában, egymásnak feszül a gigász, meg a gigásznak látszó tárgy és megnézik, hogy a csillogás, az euró tízmilliók, az egyéni képességek számítanak-e inkább, avagy az összerakottság, a fegyelmezett csapatjáték és a félelem saját zsarnokod…..
Vegyes érzéseink vannak a kettős rangadó kapcsán, de talán most szerencsésebb a filozofálgatást félretenni, és rövid úton tudomásul venni a realitásokat. A kicsik végigszenvedték az életben maradásért küzdő olaszok elleni meccset, a nagyok viszont elfogadható módon és…..
oldelvis 2010.03.05 16:06:15
@sporttárs: teljesen egyetertek, mindig is szerettem gerat, de bassza meg, ilyet nem lehet csinalni
A Felföldi Péter, Kiss Barnabás, Pándi Palázs alkotta Chief Rebel Angel most ugyan takaréklángon működik, de ettől még elkészítettek egy új klipet a Double Speed Double Standards című dalukra, ami a tavaly augusztusban megjelent - mondjuk úgy - kislemez egyik szerzeménye volt. A…..
oldelvis 2010.03.05 15:22:22
A 24. forduló, olyan szempontból mindenképpen emlékezetes marad, hogy viszonylag sok gól esett amellett, hogy néhány kapus is parádézott, megakadályozva, hogy még több találatnak örülhessünk. Az egyetlen magyar légiós pedig nem csak pályára lépett az Osasunában, hanem egy…..
oldelvis 2010.03.02 19:35:19
@rizla: igen, ez hulye erv, de akkor se tudom szeretni.
azt pedig nem mondtam, hogy henrynak kene jatszani, csak hogy ki a szimpatikusabb.

busqetsrol nekem az a velemenyem, hogy amig eleinte egy sima vedekezo kp-kent indult, mostanra mar sokkal inkabb atmenet a vkp es xavi/iniesta posztja kozott. toure a posztjan jobb, de busqets egy osszetettebb jatekos.
ps:engem is meglepne ha toure nem kerulne vissza hamarosan a kezdobe
oldelvis 2010.03.02 23:06:16
@takilaci: fernando navarro
Nou San Trafford Kezeléskényszer 2010.01.17 23:59:00
Szomorú, már-már szánnivaló dolog, hogy egy amúgy sokra tartott fiatal nem az adottságaival, cseleivel, góljaival bizonyít, hanem arra világít rá, hogy a sportpszichológia hiányszakma. Azóta, hogy a belterjes belga bajnokságban második profi évében a csúcsra jutott, a standardos…..
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
Napvilágot látott az a régóta szóbeszéd tárgyát képező hír, hogy José María Gutiérrez Hernández, kicsit közismertebb nevén Guti, a Real Madrid 14-ese és mellesleg harmadik számú kapitánya rövidesen szögre akasztja -  pontosabban szögre akasztattják vele a – a…..
oldelvis 2009.12.31 16:21:52
@halareaal:
kibaszott nagy passz.
gutit mindig is ruhelltem, de ha elkapta a fonalat en is csettintettem azert.megerdemelne azert az 500 meccset na..