Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektron10

26 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Jaj elektron már megint itt kitárod magad, mennyire szar a videód inkább élnéd az életed"Ez lesz! Meguntam a videókat. Nem sajnáltatom magam a posztban, nem fogok szarozni, lényegre török: Ez a videózás egyedül nem megy. Nem értek sok mindenhez hiába erőltetem magam a…..
Gondolom már halottatok erről a játékról. Ha nem, akkor itt a szöveges teszt hogy boncolja a témát! A játékban egy karaktert irányítunk, mint más játékban. De, itt kis gyerek korától egészen öreg haláláig végignézzük fejlődését!Kezdjük egy ártatlan kis faluban, a…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
elektron10 2012.02.22 15:07:44
 Az elmúlt időben videó hiány volt. Ami titeket úgy látom nem zavart, de engem igenElég kevés intenzív nézőm van, szerezni szeretnék legalább 300 KOMOLY nézőt!Persze magadban mondhatod: Dehát én az összes videót láttam! Attól nem leszel rendes néző. Akkor leszel, ha…..
 Ez a játék egy RPG ahol egy hőst (harcost v. mágust, v. Felderítőt (íjjász)) irányítunk (mellesleg nem 3D) és a Fogadóban elküldjük küldetésre majd hősünk elején 2 perc de késöbb órákba telhet amiíg oda ér a helyre (mi közben fosunk egy nagyot a budin) majd nagyot…..
Ami ok nélkül mosolyt csal az arcodra.....
Ha van egy játék aminek a grafikája nem atom leszűrt pixel, (HD) akkor az rossz! Mondja ezt valaki.ha van egy játék aminek a grafikája atom kibaszott jó, akkor az a csúcs! Mondja ezt valaki.Amit én mondok azaz hogy egy játéknak vagy jó a grafikája ÉS szar a játékélmény, vagy szar…..
Egy barátommal elkezdtünk egy sorozatot a Túlélés Törvényei alapján aminek a neve Elektron Minecraft Törvényei. Melyben full ugyan az mint a túlélés törvényei, csak minecraftban és kicsit nehéz megvalósításoknak lettünk kitéve mert a minecraft mégis minecraft. A Rész amiket…..
Vagyis elindúlt a blog, és ide is írok majd dolgokat.Kezdjük az elsővel! Éppen a boltban jártam (18:42-kor indúltam) és a bolt melett volt egy gyerek TELJESEN ÚGY NÉZETT KI MINT wazzupLUCKEYNem mertem leszólítani :$ ..
 A játék több verzióbol áll.Merlin Demo V1Egy pálya, A Platformod, a labdád és a pontok kialakítása.Merlin Demo V2 Gyorsabb Platform, könyebb írányításRagadásíi hiba kijavítva.Ragadási hiba kijavítvaLabdád elpattanásának a X tengely módosítvaMerlin Demo…..
elektron10 2011.11.26 09:27:26
@InfynityGamer: GameMakerrel, és nagyon bonyolúltan.
 A címből a "Inactive" számit :D A blog elhal, innentöl only Facebook :D http://www.facebook.com/profile.php?id=100002610861278..
SzasztokEgy Játék tesztelős videón dolgozom, ami már sok időt fog igénybe venni. Olyan mint a Wazzup, Csak ezt nem oda szánom. És ezt nyilván nem movei makerben csapom össze, és HD-ban kell majd renderelnem, ahoz meg ki kell vennem a legjobb alkalmat. (Tudni illik egy gép van a házban…..
Szasztok, elektron vagyok.  Új videó érhető el a Csatornámon.  LINK: http://www.youtube.com/watch?v=47yk549rj8E..
Lentebb pár szó a advanced System Care ról! Klikk a továbbra ha leírást akarsz róla       Inditsuk el a programot, és látjuk hogy 4 fül vár minket. A "Gyors vizsgál" Ez egyszerű vizsgálat, nem ajánlott. A "Mély vizsgálat" Ajánlott, alapos, és…..
 Szevasztok én elektron vagyok és a mai post lényege: PC Booster. Felraktam nem régiben reményekkel tele hogy felgyorsitja a gépet. Reményeim nem hazudtak!A Program lekeresi a hibákat windowsban, és az egész lemezeden. Aztán ki is javíthatod a programmal.Nekem (pontosan) a…..
Mint tudjátok másik gépen (amin még régen csináltam videókat, néhányatok tudja a régi csatornám igazából ez volt a leges leg első, utánna jött még 9 majd elmondom a nevüket talán) csinálom a videókat, és itt laggol a minecraft meg minden, de lehet hogy meg lesz oldva. Emiatt a…..
Figyeljetek látom kicsit elszomoritott pár embert, hogy "eltérek a minecraftól" Ez NEM igaz! NEM térek el! Csak szüneteltetési kényszerem van, több szempontból is! Nem a legjobb senkinek ha kifejtem sok kérdést hozzna maga után, és még személyes gondok is. Legyen annyi…..
Sziasztok Amit már nagyon rég óta meg kellet volna tennem: Youtube: My Youtube: Channel New Style! Vagyis más a kinézete. Szerintem jóra sikerült, de ezt mindenki maga dönti el. Ha kiváncsi vagy rá clikkel IDE  Üdv: Elektron..
Hát mostanság nagyon sok kérdés jön felém. Nagy része felém szól, (velem kapcsolatosk érdések) kisebb része Techikai (Fraps, videó kártyák..) Többen kérdik a tf2-eredeti nekem, vagy letöltöttem. A tf2-t ingyen letöltöttem steamról vagy megvettem a boltban. Mindegyikre ott a…..
Jó videókat szeretnétek látni? Izgalmas magyar szinkronos végig játszásokat? Netán érdekes, és vicces multis minecraft magyar szinkronos videókat? Lépcső épités a másik után? Majd érdekes fordulatok? Keressétek a "szepiz" Csatornát! Suboljatok rá, majd jelezzétek…..
Van egy csatorna youtuben, a "ScreenTeamShow" Remek videókat csinálnak. Többek közt zenéket, másrészt kommentekre válaszolnak videóban. Ketten vannak, Angie, és Chad. Angolok, tehát kicsit tudni kell angolul. Én nem tudok XD  Érdemes Subcribe-olni hozzájuk, én már…..
Úgy érzem ide is le kell irnom azoknak, akik nem régota ismernek, hanem pl pár napja. Nem tudom nekik feltünt-e hogy a beszédem kicsit rossz. Valamiért néha mást mondok mint amit akarok, és nem tudom kifejezni hogy mire gondolok. Sokat olvasok, tehát nem a "szókincsem"-el van a…..
Tehát átjöttünk ide :) Régóta ismerem ezt a fajta blogolási módszert ami ittvan, talán még valami jót is csinálok itt :D Előzö blogom ITT Nézzétek az előzö bejegyzéseket. A blog lényege MINECRAFT, de ti ezt tudjátok :) ..
Lezárásképpen itt az utolsó adagnyi szöveges értékelés Korábbiak 1 2 3   Marine Sharpshooter 3 – Igazából maga a játék azon kívül, hogy rettentően unalmas, nem egy tragédia. Trash gondolkodásmódban az izgőmozgó hullák és az agyatlan történet mindenképpen…..
elektron10 2011.02.12 22:34:43
Striker Update 2011.01.22 20:53:00
Sziasztok új akkuntom van youtuben, és új weblapot nyitottam! A akkuntom megtekinthető ITT a oldalam meg ITT Az hogy mért nyitottam új oldalt, és akkuntot, a választ megtudjátok az oldalon!..