Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyors és gépkocsivezető

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
Gyors és gépkocsivezető 2016.08.13 11:14:00
Sok magyar erre nem gondol, amikor munkát keres. Egészen pontosan arra, hogy még a munkán is tud spórolni. Időt, energiát és pénzt úgy, hogy otthonról dolgozik. Pontokba szedem, hogy mindenki jól megértse, miért érdemes a távmunkát választani. A távolság nem akadály Bárhonnan…..
Gyors és gépkocsivezető 2015.04.13 19:31:13
@pythonozok: Ja, mert ha nem otthon dolgozol, akkor gyertyafénynél kötögetsz esténként, se villany, se tévé, se internet... Ugynamá... Kb. annyi a felára a távmunkának, amennyit a laptopod elfogyaszt áramban. Ráadásul ott van az a nem elhanyagolható idő, akár 1-2 óra, amit nem a BKV-n kommutálással töltesz minden nap.

Amúgy ha normál helyen dolgozol, a cafeteriá-t összeállíthatod magadnak, oszt nem kérsz bérletet.
Az iskolakezdéssel egyidőben, szeptember elsejével bezárják az utolsó pestlőrinci gyorséttermet a Lőrinc Centernél lévő Mc Donald's-ot. A csaknem húsz éves, piros repülős vendéglátó hely sok ezer kerületi fiatal számára szerzett korábban feledhetetlen élményeket, hiszen…..
Új oldaláról mutatkozik meg a Facebook: a legnagyobb közösségi oldalon újfajta fizetési, bankolási formák megjelenésére számíthatunk a következő hónapokban. Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a közösségi oldalak - így elsősorban az uralkodó Facebook - egyre…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.05.21 21:31:03
@mrperfect: jaja, eddig se vitte szarra se', pedig már milyen öreg.
Görnyedünk a villamoson, gyaloglás közben, munkahelyen, előadóban, aluljáróban várakozva. Amerikai kutatók szerint az okostelefon-, laptop- és tablethasználat közben felvett, egyáltalán nem egészséges testtartás nagyon elterjedt a fiatalok között. Sokaknak biztosan ismerős az…..
Most, hogy már biztosan tudjuk, hogy a miniszterelnök hazudott, amikor a Mazsihisznek tárgyalásokat ígért a Szabadság téri szoborról, amikor már mindenkiről készült fotó kordonbontás közben, és amikor már a DK is felhasználta ezt a hazug emlékműállítást saját politikai…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.04.16 08:40:06
@Exploiter: Kivéve, hogy erősen elferdíti a tényeket.
Gyors és gépkocsivezető 2014.04.16 09:06:37
@ErrOr: a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is

@IIsten: Ez aztán az érv! Már hogy a ..csába ne tudna ferdíteni? Én is mondok egy érvet: ostoba vagy. Csak hogy én is személyekedjek már kicsit.
Gyors és gépkocsivezető 2014.04.16 09:22:05
@Exploiter: gondolom akkor szerinted nem létezett Nyilaskeresztes hatalomátvétel. Nem egy magyar kormány segédkezett néhány százezer élet kioltásában. Így volt? Ez az emlékmű a fenti szkenáriót próbálja elhitetni, alul egy szenttel.

Ez nem egy emlékmű, ez simán provokáció és gumicsont. Mondom ezt úgy, hogy nulla közöm a zsidósághoz.
Az Új-zélandi ikerpár videója meghódította világot! Mióta felkerült YouTube-ra a felvétel, amelyben egy bike parkban trükköznek, a média szűnni nem akaró reflektorfényében él a család. Óriási a felhajtás a 4 éves Queenstown-i BMX-es ikerpár, Jake és Theo körül. Azon…..
Az Így jártam anyátokkal hétfőn búcsúzott, egy olyan dupla epizóddal, ami nézettségi sorozatcsúcsot döntött (12,9 millió néző, és 5,3-as rating a kereskedelmi célcsoportban) és úgy megosztotta a rajongókat, mint semmi a Maffiózók és a Lost fináléja óta. Nálunk is akadt…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.04.02 21:17:51
@rm40: Ezt bánom a legjobban magam is. Lássuk be, ezt keményen elszabták.

Összenézés a Farhampton-i peronon, Ted belép a sárga esernyő alá... and kids, this is how i met your mother. Főcím. Fasz se' volt kiváncsi a többire.
Szerkesztőségi levelezőlista, kedd este: Tibby:Kinek esik utba gyongyos? Sziporkazo riporttema, kombi swift prokee:Fotosopp, tuti. Tibby:Allitolag a sedanra van rateve az otajtos hatuljaEs 1800 ccm prokee:Hát ezt én is látom, de szerintem fotosopp. Ha meg IRL-fotosopp, tuti nincs…..
Csupán melegek, zsidók, négerek, nácik és cukiság kell hozzá az űrben. Brit tudósoknak sikerült szuperszámítógépek segítségével szintetizálniuk a tökéletes és verhetetlen Oscar-díjas film forgatókönyvét. Íme az eredmény: "Meleg kovbojnak öltözött néger…..
Legalább hét-nyolc erősen túlárazott 4-es metrót lehetne építeni a Paksi Atomerőmű II-es blokkjának bővítési árából, amit pályáztatás nélkül kapott meg az orosz állami tulajdonban lévő Roszatom. A tender kiírásának az átláthatóság mellett éppen az lett volna a…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.02.26 16:16:06
Nehéz kérdés, sok változós egyenlettel lehet kiszámolni, hogy mennyibe kerül az Elektromos áram Paksról a jövőben. A pontos számításokat Paks I, a jelenlegi atomerőmű számaiból lehetne pontosan kiszámolni, de Paks I az MVM csoport tagja és nincsen nyilvános mérleg a neten,…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.02.26 16:11:37
Magyarország egyik legtartósabb hatású szakpolitikai döntése jelenleg a paksi atomerőmű bővítéséről szól. A magyar GDP 10 százalékára rúgó beruházás a következő 60-70 évre meghatározza az ország energetikai rendszerét, külső függéseit, biztonságpolitikai helyzetét,…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.02.26 16:10:59
Az állam vagy az MVM érdekeltségi körébe tartozó cégeknek dolgozik leginkább a Paksi Atomerőmű Zrt. 2009 óta – derült ki abból a dokumentumból, amelyet közérdekű adatigénylés után kaptunk az atomerőműtől. Kép: eromu.hu Az atlatszo.hu januárban a KiMitTud portálon…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.02.26 16:10:20
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke vasárnap az ATV-ben elismerte, hogy korábban értesült az öszödi beszédről, egy "miskolci fiú" hívta föl, és telefonon bejátszotta neki. A műsorban többször is elmondta, hogy véleménye szerint nem is lehetett kérdés, hogy a miniszterelnök…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.02.26 16:09:46
Megnyílt Londonban egy kávézó, amiből Oroszországban már egy egész lánc van. Különlegessége, hogy az italok ingyen vannak, viszont az időért, amit az ember ott tölt, fizetni kell. A Ziferblatban így nyugodtan lehet fogyasztani, elüldögélni ameddig szeretnénk, itt tuti nem néz…..
Gyors és gépkocsivezető 2014.01.10 19:47:48
@strangeworld: Az utolsó mozdulatig stimm, de távozás előtt követelné a pénzét, az óra kevesebbet mutat, mint amikor jött. ;)
Elgondolkoztál már azon, hogy milyenek lennének az utak teherautók nélkül? És arról is, hogy az életünk milyen lenne nélkülük? Ajánljunk ezt az érdekes videót! Csak óvatosan! Tetszett? Kövess minket a Facebook-on is! ..
Előző posztjainkban a fékezés kérdésével foglalkoztunk. A reakcióidőről, a fékút számításról és az ABS működéséről is olvashattatok érdekes részleteket. Még a sebességkorlátozások okairól szóló cikkhez érkezett hozzászólásként az alábbi videó, ami…..
A kormány ritka büszke magára, hogy sosem látott mértékben emelte a foglalkoztatottságot. Csakhogy e mögött nincs más csak a külföldön munkát vállalók és a közmunkások számának növekedése. A versenyszféra pedig stagnál már három éve, ami mindent elmond Matolcsyék…..
Gyors és gépkocsivezető 2013.10.10 18:36:02
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Önt minden esetre már felvették. Egészen sokáig nem hittem a bértroll státusz létezésében, de most már biztos vagyok benne, hogy van ilyen. Hadd érdeklődjem, hogy fizet?
Eddig nem igazán tudtam eldönteni, hogy egy képzeletbeli Rogán-Varga Misi boxmeccsen kinek szurkoljak, leginkább talán annak, hogy mindkét jómadár fogsor nélkül távozzon. Legfrissebb egymásnak feszülésük után viszont el kell ismernem, hogy a satuparaszt romboló sokkal…..
Gyors és gépkocsivezető 2013.10.10 12:43:59
@yafet: Fasz!
Ezen a héten kezdtünk foglalkozni a járművek lassulásával, fékúttal, féktávolsággal. Ahogy korábban is írtuk, a megállás nem feltétlen egyszerű dolog, szóval jó, ha alaposan rákészülünk. Óvatosan a hétvégén is, bármit láttok – biztos, ami biztos – álljatok meg!…..
Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki…..
A színész szerint nehéz lesz 2020-ra kiszorítani az összes drogot, de mindent meg lehet próbálni. „Nagyon egyetértek a kormány terveivel, miszerint 2020-ra el kell tűnnie az összes kokónak, fűnek, heroinnak, tablettának, italnak és pornak” - nyilatkozta Stohl, majd…..
Gyors és gépkocsivezető 2013.09.23 15:44:02
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Gyors és gépkocsivezető 2013.09.17 08:58:06
@becseit: Szicília kocsival... ha nem egy két hónapos olasz körút része, akkor balgaság...

@cseta: ott a pont. Szicíliában kétszer volt szerencsém bérelni, Europcar-tól, tök korrekt módon. Az egyikről levitték a tükröt (a helyieknek nem véletlenül van nagy arányban behajtva menet közben is ;) ), és az ügyintéző segített szerezni egy másikat, mert az olcsóbb/gyorsabb volt, mint az önrész meg a jegyzőkönyvezés.