Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyeszke

196 bejegyzést írt és 1716 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telik a nyár, de továbbra is folyamatosan érkeznek hozzánk a fotók és a beszámolók egykori védenceinkről. Mindenki nagy kedvencéről, a Sziámi Család tagjairól is sok cukibbnál cukibb képet kaptunk mostanában. XiuXiu (nálunk: Sziromka) „Xiu Xiu sokat nőtt és mint a…..
Hajlamosak vagyunk általánosítani. Én is ezt tettem, amikor néhány, az általam hőn szeretett fekete cica ideiglenes befogadójaként azt feltételeztem, hogy minden fekete cica bájos, bújós és könnyen kezelhető. Aztán eljött az a bizonyos hétfői nap, amikor hozzám került a…..
Sziasztok Tappancsok! Itt a kánikula, de a Tőletek kapott beszámolók alapján ezt egyáltalán nem érzik a cicák. Íme, a bizonyíték! J Marcipán „Kedves Tappancsok! Kistesónak sikerült egy egész közeli képet készíteni Marcipánról, így azt hiszem, megállapíthatjuk, hogy…..
Az elmúlt héten olyan sok szívmelengető beszámolót kaptunk kis védenceinkről, hogy úgy gondoltuk, érdemes egy pünkösdi különszámban erről beszámolni Nektek! Tipli Rose Tipliről rövid beszámolót, de annál több képet kaptunk új Gazdijától: “Íme, Tipli cica,…..
Cicatappancs FC Doromboló, 4.szám 2012.05.21 21:54:00
Közhírré tétetik, hogy megjelent a Doromboló legújabb száma! Lássuk, milyen remek híreket kaptunk a sok álomgazditól az elmúlt időszakban! Szundi Szundi – aki a képek tanúsága szerint nevét teljes mértékben komolyan veszi – szövetséget kötött… hmm,…..
Ismét eltelt néhány hét, és örökbe adott kis kedvenceinkről hála az égnek nagyon sok hírt kapunk. Íme, a következő adag a boldog gazdik beszámolóiból.ArthurArthur főherceget egy orvosi rendelőben hagyták, ráadásul az a csúfság is megesett vele, hogy egy ígéretes,…..
A macskákról pozitív és negatív babonát egyaránt szép számmal lehet találni. A középkorra tehető a legtöbb macskaellenes hiedelem megszületése. Példaként álljon itt néhány: Ha belerúgsz egy macskába, reumát kapsz. Ha elveszel egyet a macska kilenc…..
Néhány héttel ezelőtt levelet kapott a Cicatappancs, ami azzal kezdődött, hogy a levélíró egy gombás fertőzést elkapott cicáról mesél. Utólag visszagondolva kicsit elhamarkodottan azt gondoltam, hogy na tessék, még egy gazdi, aki meg akar szabadulni a kedvencétől csak azért mert…..
Az elmúlt hetekben számos gazdis beszámolót kaptunk örökbeadott kis védenceinkről, így máris jelentkezik a Doromboló következő száma!Merlin (Dragomír) Hála az égnek minden rendben van vele, szerencsére a műtét után gyorsan összeszedte magát és nem is hányt. Ébredés után…..
Egyik lelkes önkéntesünk igyekezett összefoglalni, mi a teendő pánik helyett, ha apró kiscicákat vagy egy komplett családot kell ideiglenesen vendégül látnunk. Az első lépések   Ha a család mamival együtt érkezik, a legfontosabb, hogy a maminak teljes nyugalmat kell…..
A következő naplót Nózi, az Üllőről mentett, meglehetősen antiszociális cica írta az első három hétről, amelyet már az új otthonában töltött. Gazdája, Judit fénysebességgel szelídítette meg ezt a kislányt, akit annak idején még a hordozóba is művészet volt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x04 2012.03.09 07:30:00
Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat,…..
Benyeszke 2012.03.08 22:44:32
@dennis rodman: mit adnak az extrában? Mert csupasz kukit meg minden mást a rendes műsorban is adnak.
Benyeszke 2012.03.08 22:45:40
@csiporog: arra fogadok hogy csak vágás, az első évadban is ezzel szórakoztatták magukat a készítők, hogy összevágtak egy remek, izgalmas előzetest, aztán semmi nem lett belőle. Sztem csak összedugják a fejüket
Benyeszke 2012.03.09 19:44:55
@flippant: szerintem olyan is van aki mindkettő :D
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
Benyeszke 2012.03.09 19:33:29
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
Benyeszke 2012.03.08 19:21:00
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem most még nem kell bele csavar. Ráadásul ezek mind egytől egyig annyira unalmasak, hogy még feltételezni sem tudom róluk, hogy konspirálnak valamit. Niki tuti sokáig marad, a Kíra (vajon tényleg így anyakönyvezték?) Peti páros jó és az Edina-Máté is.
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Azt gondolom, hogy addig nem beszélhetünk felelős állattartásról Magyarországon, amíg az ivartalanítás témaköre a következő reakciókat váltja ki: - Nem vagyunk mi olyan barbárok, a kiscicák úgyis elpusztulnak, ami meg nem annak eddig is találtunk gazdát (35 körüli…..
A sorozat második részében egy paragép anyuka, egy elsőcicás lány és egy aggódó apuka kalandjait ismerhetitek meg, a történetek egy alulfejlett nőstény, egy tankönyvszerű kandúr és egy varratait kiszedő nőstény ivartalanításáról szólnak.KismacskaKismacska, nagyon kis…..
Az Ivartalanítás Világnapja alkalmából csokorba gyűjtöttük a saját tapasztalatainkat az ivartalanítással kapcsolatban. Az első részben egy problémamentes kandúr és nőstény, valamint egy rejtett heréjű kandúr műtétjéről olvashattok.DennisDennis cicánál nem vártuk meg az…..
Az első cica örökbefogadása nagy lépés, amit nem szabad elkapkodni. Habár sokan úgy gondolják, hogy a macskák a jég hátán is megélnek, ez nem egyenlő azzal, hogy semmilyen törődést nem igényelnek. Mielőtt berohannánk az üzletbe, hogy megvegyük azt a drága kiscicát az…..
A Cicatappancs FC októberi megalakulása óta rengeteg cicának segítettünk új otthonra találni. A boldog gazdik rendszeresen küldenek nekünk képeket, videókat, rövid beszámolókat az örökbefogadott apátlan-anyátlan kis árvákról, így úgy döntöttünk, mostantól kezdve csokorba…..
Segítség a segítőknek címmel tartott konferenciát 2011 őszén a Vigyél haza alapítvány. Ennek keretében dr. Volszky Mónika, a MÁOK Klinikai Dietetikai Tagozatának tagja tartott igen hasznos gyakorlati tanácsokkal, receptekkel is kiegészített előadást.Ebből kiemelnénk a…..
Folytatás - Csépányi Mariann tollábólA víz minden táplálás alapja!Víz nélkül a macska csak néhány napig marad életben. Friss, tiszta ivóvíznek kell mindig előtte lennie. Nagy hőségben, illetve ha a macska száraztápot eszik, jelentősen megnő a vízfogyasztása. Kedvencünk…..
Folytatjuk a szakácskönyvünket - Csépányi Mariann tollábólA macska él, lélegzik, fut, ugrál – és ehhez energia szükséges. Ezt az energiát táplálékából szerzi meg, pontosabban a táplálék építőköveiből: fehérjéből, zsírból és szénhidrátból, vitaminokból és…..
Csépányi Mariann tollábólA macska számára a fehérje a legfontosabb tápanyag. Amikor a macska még egerészésből élt, az egeret 1-2 roppantás után egészben nyelte le. Az egér pontosan abban az arányban tartalmazza a tápanyagokat (mész, foszfor), mint amilyen arányban arra a…..