Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajnaikondom

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
bajnaikondom 2010.10.14 15:39:43
@Kozmokrator: Teljesen igazad van. Ezek a balfaszok még mindig egymás torkának mennek, mert elhiszik, hogy itthon van választási lehetőség, meg jobb és baloldal. Lófaszt. Vannak a köcsög genyó ROTSCHILDék és hihetetlenül gonosz cionista összeesküvő hataloméhes pénzeszsák haverjaik meg vagyunk mi, rabszolga emberek. Az, hogy éppen ki szopat meg minket az ő nevükben, teljesen mellékes. Aki meg rasszistázik meg barnaesőzik az nem képes felülemelkedni a saját korlátoltságán, nem hajlandó elismerni a tényeket.
A címlap meg egyértelműen tudatos provokáció.
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
update: a téma népszerűségére való tekintettel a ma esti granturizmó!-ban is tárgyaljuk a témát, hallgatható BP+60km-es körzetben a radiocafé 98.6-on 21-22h-ig, mindenhol máshol online! A Mercer csoport minden évben kiadja a toplistáját a világ legélhetőbb városairól. Az…..
Ami jó, ahhoz nem szabad hozzányúlni – gondolhatták a japánok, és a dizájn helyett ráfeküdtek a technikára. Ritka ez a hozzáállás manapság, de dicséretes. Vélemények az azonos című írásunkról...
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
Budapest megbüntette a Jobbikot: csak 4. lett és még az LMP is előtte végzett. A dolog igazi szépsége azonban a részletekben rejlik: ha egy kicsit böngészünk a számok közt, az látjuk, hogy a tradicionálisan jobboldali Budán a Jobbik országos hírű húzóneveit gyakorlatilag…..
  Az Országos Választási Bizottság tegnapi ülésén egyes jelöltek esetén felfüggesztette, másoknál fenntartotta a mentelmi jogot. Hogy miért döntöttek a felfüggesztések mellett, az kiderül a határozatok indoklásából: Az Országos Választási Bizottság úgy foglalt…..
Subba Fórumajánló: Masztiparty! 2010.04.07 11:00:00
Nem egy pörgős topik -azt sem hiszem, hogy túl sok party szerveződött volna az oldalon- de évente egyszer-kétszer biztosan megéri betérni egy kicsit borzongani, ha másért nem, az olyan kérdésekért, mint ez. Azt gondolom felesleges mondani, hogy a "kis doboz" csakis Nokia…..
bajnaikondom 2010.04.07 17:28:48
bajnaikondom 2010.04.07 17:33:56
@Dr. No: Így-így! :))))))))))))
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
bajnaikondom 2010.03.12 22:33:35
@Fomics: Jaj tényleg semmi baj nincsen, nyílván a kelleténél arrogánsabban adtam hangot a véleményemnek. Csikóst nagyon jó újságírónak tartom, a veteránozás meg a szívem csücske - bár más típusok vannak nálam előtérben. Csak annyi, hogy volt sok olyan autóm, ami miatt extrém módon szívtam és nem a legkedvesebb emlékeim az éjjeli szerelések az autópályán 160-nal 3x csomózott fél méteres kötélen való hazavontatások, a menet közben kigyulladások, motorcserék, hengerfej-gőz miatti osztrák határtól történő visszafordítások stbstb. Szóval ezek kellemetlen autós emlékeim és nem okoz élvezetet az, ha más autós szívásairól olvasok, mert a saját hülyeségeimet a saját kellemetlen élményeimet juttatják eszembe. Mivel Csikósnak eléggé kijut az autós élet nem túl fényes oldalából, ezért sokszor inkább lapozok, mert eszembe jutnak a kétségbeesett telefonálgatások, a kerepelő csapágyhang a blokkból, a váltó leszakadása miatt a helyéről éppen kicsúszó féltengely, a haverokkal szerelés, a pirosnál előttem álló szélvédőjének a hűtőmből spriccelő rozsdás vízzel történő lemosása és a többi hülye történetem. A veteránozás sajnos sok esetben szívással jár, remélem, az idén még megtapasztalom, milyen is újra szívni, ha sikerül megvalósítani az álmom, mert a szerelem az szerelem.
bajnaikondom 2010.03.12 23:02:20
@Alf: Na lehet, hogy a sok általam használt rom és a könnyfakasztó tünetek még ki is tennének egy posztot :) Persze ezen kalandok egy részét magamnak is köszönhettem, jobb lábam nem egy kellemes meleg nyúlszőrmamusz, inkább egy nagydarab ólomsúly, ami könyörtelenül letapos mindent, ami gázpedál :)
bajnaikondom 2010.03.12 23:03:38
@Csikós Zsolt: Epoxi? :)) Hol volt arra pénzem! Bedobtam egy hubba-bubbát és már nem is spriccelt az a hűtő! :))
retro gastro Piros mogyorós csoki 2010.03.11 06:16:00
Aki a ’70-es években volt gyerek, annak mogyorós csoki csak egy van: a piros. Hiába tűnt el az ABC-k polcairól már több mint húsz éve, ha mogyorós csokira gondolok, mindig a piros csomagolást, az egész mogyoró darabokat és a 3 cm széles létraszerű osztással ellátott…..
bajnaikondom 2010.03.11 15:14:38
@Escobar888: Karamellás tej is volt, műanyag kispoharas. Nekem az volt a kedvencem. Igazi tejből készült aroma színezék és szója nélkül. Imádtam. Rágerjedtem pár éve egy karamellás tej nevű valamire, nagy nehezen legyűrtem és konstatáltam, hogy sajnos ez sem olyan, mint régen.
bajnaikondom 2010.03.11 18:06:57
@Gyökszi68: Azaz! Na azt én nem köszi :))

Apropó a Melbára emlékeztek még? Nekem nagypapám jut eszembe róla. Nyugodjék Békében!
Ha meglátogatott, mindig hozott egy dobozzal, igaz, sosem szerettem a melbát, nekem valahogy a savas barackos lekvár íz a keserű csokival nem fért össze sosem, de ettől még kedves emlék. Volt egy párja is valami párizsi kocka vagy mi, na annak a rumos csokis töltelékét viszont szerettem.
Egy nem túl következetes pasas, aki az egyik kezével a simogat, a másikkal meg bunkó és anyagias. Persze az éremnek két oldala van, de már az első parszt sms gyanús lehetett volna. 22 éves nő vagyok, ex 29éves. Az egyik közösségi oldal csajozós-pasizós alkalmazásán keresztül…..
... két figura kapja az A38-ról, akik tegnap este ott voltak sok egyéb, teljesen normális fiatalon kívül.A Hét Szararca-díjat felnőtt kategóriában az a csirkecsöcsű fiatalember kapja, aki az utolsó sorok egyikében állt barátnőjével, és szisztematikusan lökdöste el azokat az…..
Két hete szellőztette meg először Gáspár Győző, hogy visszakerül a képernyőre, s bár sejteni lehetett, hogy folytatja gyümölcsöző kapcsolatát az RTL Klubbal, akkor még úgy nyilatkozott a Napi Ásznak, hogy egy ország szereti azt a csatornát, amin nemsokára újra feltűnik.…..
bajnaikondom 2010.03.04 08:12:59
@Kukori és Kotkoda: Természetesen, hogy csökkentik. De még hogyan is csökkentik azt! És milyen fontos is a válság idején népszerűsíteni a roma értékrendet! Igen. Igen. Én elkötelezett híve vagyok és sok-sok cillit és hüvelygomba reklámot megnézek Gáspár úr és tüneményes családja okán. Rajongásig szeretem őt, mindig jegyzeteltem a műsor alatt, hogy elsajátíthassam a sajátos akcentust és nyelvhasználatot, a megjelenést. A családdal újra szoktuk játszani a műsor jeleneteit is egyaránt. Nagy kedvvel!
Bár még március első felében visszatér a tél, így egyelőre nem várható biciklishadak megjelenése az utakon, a rendőrség a tavasz érkezését fokozott ellenőrzésekkel köszönti. Az akció elsősorban a gyalogosok és a biciklisek ellenőrzéséről szól - a gyalogosok és a…..
bajnaikondom 2010.03.01 19:53:54
Varánusz Morvai Ámor nyilai 2010.02.26 14:51:00
Ha a Budaházy név elhangzik bármilyen médiumban, Morvai Krisztina azonnal túlmozgásos kamasszá válik. Feltételes reflex lehet ez nála amitől felfokozott izgalmi állapotba kerül, és beszédkényszere lesz. Gyuri, te bitang, mit tettél a Nemzet Ősanyjával, mondd?!Tegnap az ertéel…..
A Rolex az egyik legismertebb óramárka a világon, többsége bárhová viselhető, lefegyverzően elegáns, klasszikus darab, valami olyasmi, mint az autók között a Mercedes. Na de az ízlésficamtól sajnos semmilyen vagyon nem véd meg, amire újabb bizonyíték a képen is látható…..
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
bajnaikondom 2010.01.24 23:04:29
@Legelő Őse: A megoldás? Minél többet támogatni őket, keményen dolgozni rájuk, hogy minél jobban szaporodjanak. Védeni kell őket, olyan rendes emberek, értsétek meg, csak azért bűnöznek, mert nem adakozunk több pézecskét nekik játékgépre, töményszeszre. Támogatni, védeni, szeretni kell őket, hiszen a bűnözés jó dolog. Fel kell lépni mindazok ellen aki ellenük fel mer lépni. Hát azt nem szabad! Belegondoltatok abba, micsoda magas szintű kultúrális értékei ezek az emberek Európának? Fogjunk össze, adakozzunk még ennél is többet, hogy minél többet tanulhassunk tőlük - igen, tőlük, ezektől a cseppet sem középkori, kedves, barátságos, tiszta, ápolt és kultúrált, képzett emberektől! :)))))
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
bajnaikondom 2010.01.14 11:53:04
@phoenixke: :))))))))))))
bajnaikondom 2010.01.14 12:14:32
@sorhajóhadnagy: Tudom. Részben irónia volt, részben túlzás.
Ellenben van-e olyan, hogy "igazi" történelem, vagy csak olyan van, amit a szánkba rágnak nagyhatalmi érdekeknek megfelelően? Elég csak '56-ra gondolni és összehasonlítani egy régi és egy új történelemtankönyvet. Az a történelem, ami a tankönyvekben le van írva. Elolvasod, megnézel egy Mónika-showt, adózol és talán hagynak egy kis büszkeséget is. A történelmet sokan kihasználták már pillanatnyi politikai érdekeknek megfelelően, kevés hiteltelenebbé tett diszciplína létezik rajta kívül, nem is beszélve arról, hogy egyikőnk sem élt akkoriban, a kutatók sem, az egész homályos ködbe vész, tehát teljesen kár vitára bocsátani ezt a témát. Aki röhög rajta az ugyanúgy sötét, mint aki elhiszi.
bajnaikondom 2010.01.14 13:23:21
@sorhajóhadnagy: Részben egyetértek. Az állami monopólium megszűnt, de ugyanúgy propagandára használja a médiát, mint régen, mert csak ezen keresztül tudja elérni az embereket. A "nevetségesen provinciális magyar politika" pedig a külföldi gazdasági, katonapolitikai érdekeknek megfelelően osztja a maszlagot. Én igenis úgy gondolom, hogy bizonyos tekintetben részben akadályozhatnak, bizonyos részben nevetségessé/hiteltelenné tudnak tenni, a történelem megítélésén keresztül, ha érdekükben áll. Magyar érdek van, csak az érvényesítő ereje zéró, mindig arra dőlünk, amerre a szél fúj, adnak hozzá ideológiát és történelmet is. Ahogy nekik éppen komfortos. Épphogy az oroszok /is/ serényen ténykedtek ezen a területen, itthon is és náluk is, kár lenne ezt túlragozni. "Az egykor Nagy Októberi Szocialista Forradalomnak nevezett eseményről Szergej Mironyenko, az állami levéltár igazgatója, a történelemtudományok doktora elmondta: sajnos sem az 1917. februári, sem az októberi forradalom történetét nem írták még meg." Mégis benne volt a tankönyvekben. Az a történelem, amit elhiszel.