Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zerfes

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2. kifizetésemet is megkaptam a Neobuxtól. :) A Neobux instant fizet a tagjainak, vagyis a kikérés pillanatában a rendszer el is küldi azonnal a pénzt a számládra. 2. Neobux-os kifizetési bizonylatom Neobux regisztráció itt! ..
A honlap internetes pénzkereséssel foglalkozik, pontosítva PTC (Paid to click) oldalakkal. Az oldalon segítséget is találsz a PTC oldalakhoz, valamint az Alertpay és Paypal internetes bankokhoz is. A PTC oldalakkal anyagi befektetés nélkül lehet pénzt keresni. Könnyen elérheted…..
A PTC-k királya. Ha még nem regisztráltál, akkor feltétlenül érdemes. Ez a legjobb és legmegbízhatóbb PTC oldal. Több mint 3 millió tagja van, és több mint 18 millió dollárt fizetett már ki. Az oldal magas színvonalú védelmi rendszerrel rendelkezik. Ezen az oldalon lehet a…..
A Neobux után a második legmegbízhatóbb és legstabilabb PTC oldal. Regisztrációhoz kattints a bannerre. A regisztrációnál nem kér jelszót, mert a reg után küldi el levélben! infók az oldalról: click: 1 cent…..
Egy új, ígéretes oldal! Regisztrációhoz kattints a bannerre. Regisztrációkor meg kell adni egy négyjegyű PIN kódot. Miért ajánlom a Jpbux-ot? egy klikk stantard tagoknak: 0,8 cent hirdetések száma a standard tagoknak: 4+ klikk értéke…..
infók az oldalról: standard tagoknak: 0.007$ / klikk 0.004$ /referall klikk hirdetések száma naponta: 4+ kifizetés (cashout): 2 dollártól fizetési mód: PayPal premium tagoknak: 0.012$ / klikk…..
Ennek az oldalnak Traffic Exchange része is van, vagyis egymás utáni hirdetések, amiért kreditet kapsz. Ezt a kreditet átválthatod pénzre is, vagy akár hirdetésekre is. Regisztrációhoz kattints a bannerre...
regisztrációhoz: Birth Year - születési idő Password - jelszó Password confirmation - jelszó megerősítés Username - felhasználói név A PTC oldalakon: Advertisement Clicks - lekattintott hirdetések…..
A legelterjedtebb online fizetési rendszer a PayPal. A PTC oldalaknál regisztrációkor meg kell adni PayPal e-mail címet. A PayPal-on lévő pénzt át lehet utalni bankszámlára, vagy akár lehet ebből az összegből vásárolni az interneten (pl. webáruházak, PTC oldalak reff bérlés,…..
Sok PTC oldal kéri regisztrációkor az AlertPay e-mail címedet. Az AlertPay egy netes bank, Hasonló a Paypal-hoz. Sok PTC oldal fizetési partnere. Az alábbiakban képes segítséget találsz a AlertPay oldalára való regisztrációhoz. Az Alertpay számládon lévő pénzt át tudod utalni a…..
Egy nap egy PTC oldalon a hirdetéseket meg lehet nézni 3-4 perc alatt. Ha több PTC oldalra regisztráltál akkor érdemes megnyitni a PTC oldalakat külön lapokon. Így az összes oldalon egyszerre lehet lekattintani a hirdetéseket...
Direct refferalok azok az emberek, akik alánk regisztrálnak PTC oldalon a refferal linkünk-el. Így az ő kattintásai után is kapunk pénzt. Természetesen nem kötelező refferaltakat szerezni, de megéri, mert így több pénzt fogunk keresni. A refferaltaknak van egy másik csoportja, a…..
Manapság sok PTC oldal csaló, angolul SCAM. Vagy direkt ilyen céllal indultak, vagy a későbbiekben anyagi okok miatt azzá váltak (elfogyott a pénzük). Ezért fontos, hogy mielőtt újabb oldalakra regisztrálsz, nézd meg a csaló listát, valamint ezek után érdemes megnézni az adott PTC…..
Ha szeretnéd, hogy a weblapodra mutató link kikerüljön a partnerek részbe, akkor írj e-mailt a következő címre: zerfes@gmail.com..