Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lisztes Terc (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkeresett minket egy bizonyos Ködmön Gergely, hogy ha lennénk oly szívesek, reklámozhatnánk a horror könyvét. Mi ennek szívesen eleget teszünk, mindig is támogattuk a hazai szárnypróbálgatókat. Innentől átadom a szót az írónak. Aki az alábbi ismertetőt küldte művével…..
Ismét egy igazi ínyencfalattal kedveskedek a mi drága olvasóinknak a Hullajó formájában. Ez a film maga a tökély, nem véletlen, hogy a rendező Peter Jackson azóta magáénak tudhat három Oscar-díjat is (remélem nem kell leírnom, hogy mikért kapta). Sajnos még mindig nem kapható…..
Ritka és nehéz műfaj, de néha belehet vele találni. Elég, ha csak a Kabinlázra gondolunk. Sőt, jelen esetben a Chemical Peel alaphelyzete kísértetiesen hasonlít hozzá. Csajos partit tartanak az erdő közepén egy házikóban  (hol máshol?), amikor hirtelen egy levegőben terjedő…..
Lisztes Terc (törölt) 2012.07.10 23:47:49
Az a speciális helyzet állt elő, hogy megkeresett a Fatal Pictures producere, egy bizonyos Zach Green, hogy ugyan nézzem már meg legújabb kisfilmjüket és írjak róla egy kritikát, ha nem nagy kérés. Azonban én a filmet egy zárt, jelszóval védett linken keresztül nézhettem meg, és…..
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
A Fangoria hozzájutott néhány információhoz. A harmadik részben benne lesz a First Sequence-ben megismert Dieter Laser (ő volt az őrült tudós) és a Full Sequence beteg gnómját alakító Laurence R. Harvey is. Mi több, maga a rendező, Tom Six is szerepet vállal. Ez lesz az utolsó…..
Lisztes Terc (törölt) 2012.03.02 21:26:56
Horror-Mirror Pedomaci horrort néz 2012.02.27 09:00:00
Lisztes Terc (törölt) 2012.02.29 16:18:27
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
A Blu-Ray Magazin felajánlásával (tudjátok, ahol én is publikálok) kisorsolásra kerül Köztetek egy példányszám, természetesen melléklettel együtt!A játék a Facebook oldalunkon lesz, ahogyan a részletek is ott lesznek majd láthatóak. Ezzel nem titkoltan azt szeretnénk elérni,…..
Horror-Mirror Támad a Hócápa 2011.06.15 13:03:00
Egy szimpla vérengző cápa már unalmas. Mostanában próbálják is őket felturbózni, csak hogy minél félelmetesebbek legyenek. Bár amikor felugrik szétroppantani az utasszállítót, az már inkább vicces, mint izgalmas erre remek példa a Sharktopus). Már semmin tudunk meglepődni,…..
Lisztes Terc (törölt) 2011.06.17 01:57:15
Ez most nem a tájfutással kapcsolatos, de ezt az érzést mindenki egyszer próbálja ki! Milyen érzés leugrani és zuhanni közel 20 métert? Felejthetetlen és rémisztő. Főleg ha egy rozoga toronyról van szó, amire egy ad-hoc stand épült! A feljutás is érdekes volt, enyhén…..
Lisztes Terc (törölt) 2011.05.02 23:18:48
Horror-Mirror Gyors alibi 2011.04.04 16:23:00
Ma csak egy trailer-re futotta.Még az idei évre várható ez az amerikai-olasz-litván háborús zombi-film. Az előzetes inkább az akcióra lett kihegyezve, de attól még ígéretesnek tűnik...
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Lisztes Terc (törölt) 2011.03.23 18:59:25
@Hypocrisy:
Akkor erről úgy néz ki, lemaradtál, egy-két éve még igen jellemző volt, most már hál'Istennek kiment a divatból, de még mindig van 1-2 retardált, aki néha beír egy-két "gyöngyszemet". Példák ez alól dal alól:
www.youtube.com/watch?v=YpAePSP-ni4
dirtier than the water running through japan
This is Dirtier than Hitlers Kill to Death Ratio.
this track is grimier than licking aids infested semen off a toilet seat at a gas station...with rusty razorblades in your mouth.
I just vomited all over my keyboard and ate it.
this is filthier then fucking a dead feotus
this is filthier than hitlers gas bill
filthier than eating out your mother and finding your grandpa's dentures
"dirtier than fingering your sister and finding your dads wedding ring"
its filthier than a girl using a log of my shit to fuck her self
This is filthier than the time I licked snot from a dead cats arsehole in the process of shitting my pants whilst fucking a dead pensioner's cold corpse.
This shit is filthier than peeling a baby's skin then throwing it in a tub of salt.
És a kedvencem, ezt nem találtam meg, de olyan durva volt, hogy sikerült megjegyeznem: dirtier then cutting off an infant's penis toasting it and eat with shit as spread.
Horror-Mirror A kanalas gyilkos! 2010.06.09 20:15:00
Ezt a gyöngyszemet a Videodrome blogon találtam. Hihetetlenül hosszú (kb. 10 perces) kamu-trailer. De annál viccesebb! Igen, ez egy olyan slasher film (lenne), amiben a gyilkos fegyver egy kanál, amivel hihetetlenül lassan lehet ölni.Enjoy! ..
Lisztes Terc (törölt) 2011.03.01 16:25:11
Horror-Mirror Hátterek 2011.02.11 11:26:00
Összedobtam már egy alibi posztot, mert purga túl elfoglalt. Nem mintha nekem tengernyi időm lenne:DA számokra kattintva éritek el a képeket. Képernyővédőnek, esetleg háttérnek az asztalra... hátha megtetszik valamelyik.1.2.3.4.5. ..
Hétvégén mindenszentek-napi vásár (katalánul Fira de Tots Sants) volt Cocentainában, a szomszéd faluban. Igazi középkori hangulat, és kóstoló sajtokból, sonkákból... (És persze egy magyar stand is volt marcipánokkal, csak hogy alátámasszuk a tényt, hogy a…..
Lisztes Terc (törölt) 2009.12.06 15:02:57