Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabeee

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan egy éve történt, hogy bemondták a hírekben, Amy is belépett abba a bizonyos társaságba. A rejtélyes 27-esek klubjába. Ki így, ki úgy emlékszik az egy esztendővel ezelőtti sajnálatos dátumra ma a világban. Az édesapja könyvet írt és azt mondja, minden fillért az Amy…..
..
Csabeee 2012.07.20 15:48:11
A dallamos nevű Ouya egy nagyon szimpatikus ötletet takar: a Los Angelesi illetőségű csapat azt vette a fejébe, hogy egyszerűen felszabadítja a videójáték-bizniszt, így megtervezték az Ouyát, egy Android-alapú, Tegra 3 meghajtású otthoni videojáték-konzolt. Az ugyanis…..
Subba Magyarország: Fasza! 2012.06.26 23:59:00
Csabeee 2012.06.27 08:26:48
Nem is nagyon értem, hogy tudtunk enélkül élni, hogy évek alatt senki sem ugrott erre. De most megvan, vihető, ingyen, a Soundbeam fantasztikus ingyenes oszcilloszkópprogramja, ami a bemenetre érkező jelet analizálja villámgyorsan és teljesen élethűen. Hullámformát és spektrumot is…..
A Sony továbbra is tartja magát ütemtervéhez, zajlik a 2011-es Xperia család frissítése, melléjük csatlakozott még tegnap az NXT-széria legnagyobb tagja, az Xperia S is, amely már szintén 4.0.4-es frissítést kap. A korábbiaknak megfelelően a hivatalos fórum vonatkozó topikjában…..
Csabeee 2012.06.22 13:42:20
Android Nokia-kígyó Androidra 2012.06.06 04:15:00
Valljátok be, hogy míg minden valamirevaló informatikai vállalat érintőképernyőbe csomagolva képzeli a jelent és a jövőt, nektek még néha nosztalgikusan eszetekbe jutnak az első Nokiátok pihe-puha nyomógombjai. Álmaitokban benyomódnak a bumszli gumírozott izék -- amikhez…..
Márkás szombat délután a parton. A megszokott módon finom zene, burger és pia egy még komolyabb helyszínen! Az első részről a video, már volt nálunk! Kurvajóság!DJ: Sobek / Captain Knuckles / MonolitFood/Drink: Grinder'sGrill / TelepRoute: http://goo.gl/maps/QnmO ..
Május végén jelentette be a tajvani illetőségű VIA, hogy új termékkel rukkol elő, egy minimális fogyasztású a Mini-ITX alaplap-szabványnak megfelelő aprócska PC-vel. Az APC névre keresztelt, asztali használatra tervezett masina bármilyen Neo-ITX-konform házba beépíthető (de…..
IDDQD Magyar C64-játék készül 2012.05.30 08:03:00
Igen, C64-játék 2012-ben, lelkes őrültek 30 évvel a megjelenése után is életben tartják a platformot. És Magyarországon is vannak ilyen lelkes őrültek: a Singular Crew democsapat készíti a 4 emelet című kaland/szerepjátékot, amiben ígéreteik szerint rengeteg szereplő,…..
Elvileg mától kapható a világban (már ahol) a Galaxy S III - de kisebb porszem akadt a Samsung gépezetébe. A készülék ugye a megszokott fekete-fehér (esetleg rózsaszín) alapkombináció helyett kizárólag márványfehér (marble white) és kavicskék (pebble blue) színekben…..
A lényeg már megvolt mindenkinek remélem, most csak egy gyors poszt erejéig foglalom a helyet; ahogyan az megmondatott, elindult a "többi" Xperia frissítése is, méghozzá tegnap, az Arc és a Neo kapott először frissítést a maradékból.  Kis segítségképpen a tulajdonosoknak, a…..
Subba Eközben a Garay téren 2012.05.18 10:41:00
Csabeee 2012.05.18 14:27:39
A Wall Street Journal értesülései szerint a Google a jövőben több gyártót (5-ről szól a pletyka) vonna be egyszerre a saját készülékeik gyártásába. Ez több szempontból is jó lehet nekünk, egyrészt több gyártó Nexus telefonja közül választhatunk, másrészt ezekkel a…..
1,5 évig dolgoztam a Telenornál és 8 éve vagyok az előfizetőjük. Nem mondom, hogy a számláimat atomóra pontossággal fizetem, de nem vittem még csődbe a céget, pedig magánszemélyként is tehetném akár, hiszen olyan magas a telefonszámlám, hogy azt még egy ekkora multi is…..
Félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert a borravaló nagyon kényes téma, mind a vendéglátó, mind a vendég szemszögével. Számtalan blogon, netes írásban, olvastam a borravalóról, eredetéről arról, hogy hogyan állnak hozzá az emberek, mit gondolnak róla és a szakmában…..
Ugyan a péntek és a szombat kimaradt posztok szempontjából, ám álljon itt egy kisebb válogatás, kárpótlás-gyanánt is, valamint, hogy az ebéddel ne legyen sok probléma. :) Négy autó, négy ország, négy földrész, haladjunk nyugatról keletre, először Közép-Amerika következik,…..
Kezdjük azzal, hogy nekem nincs bajom a cigányokkal. Ezt például remekül prezentálja az a tény, hogy Orsós Döme osztálytársam, két "rákosgeci egyeki a mellyed" között elhívott dolgozni az apja által szervezett kitelepüléses cigólagziba, amit a városaik kültéri…..
Csabeee 2012.01.27 14:28:41
Régen néztem már a GQ honlapjának street fashion-rovatát Tommy Ton előadásában, pedig érdemes. A stílusérzékeny fotoriporter ezúttal egy firenzei divatvásáron fotózta végig az érdekesebb résztvevőket, akik 70%-ban ugyanazok, mint bármely más nagyvárosban megrendezett…..
Subba Mocskos Komcsik Takarodjatok! 2012.01.16 11:09:00
ha már folyamatosan komcsiztok, kedves komentelők...Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnökJárai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynökMatolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynökCsurka István - III/3 ügynökMartonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2…..
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
Hatalmas csinnadrattával indult útjára úgy egy hónapja a Glu legújabb androidos játéka, a Blood & Glory. A tömör ismertetők kedvelői úgy jellemzték: “Infinity Blade Androidra - ráadásul ingyen!” - ez kihagyhatatlannak tűnt. Tegnap végre sikerült futnom néhány…..
Subba Szecsődi Marcsi 2011.12.07 13:04:00
  ..
Csabeee 2011.12.08 11:02:25