Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glamorous

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                    Már megtörtént a leánykérés és kezdődhet az esküvőszervezés.                              Ez egy nagyon izgalmas időszak, de hogyan is érdemes hozzákezdeni?..
Az esküvői vendéglista tervezésénél figyelnünk kell a +1 főkre is. Nyilván nem akarunk senkit megbántani azzal, hogy nem számolunk a társával, de a költségek miatt igenis van ahol határt kell szabni a létszámnak. Összeszedtük, hogy kik azok a vendégek, akiknél ajánlatos…..
Az egyik legismertebb és legkedveltebb babona, hogy az esküvőn kell legyen valami új, valami régi, valami kék és valami kölcsönkért, ha szerencsés frigyet szeretnénk. Ezt az apró játékszabályt még azok is be szokták tartani, akik nem igazán hisznek az ilyesmiben. Összeszedtünk pár tippet a régi és…..
A tavalyi év nem a lagziktól volt hangos, de jó pár híresség ment az oltár elé kimondani a boldogító igent. Van köztük sportoló, modell és színésznő, lássuk tehát az 5 leghíresebb esküvőt 2017-ben. Sok boldogságot nekik!..
Az egyik fontos személy az esküvődön, a párodon kívül, kétségkívül az édesanyád lesz, aki őszintén fog osztozni az örömödben a nagy napon. Természetesen jó a barátnőket bevonni a szervezésbe, de ne feledkezzünk meg az anyukákról sem, hiszen nekik nagy valószínűséggel…..
A kifutók már bemutatták, hogy mi lesz a trend idén az esküvőkön. Csodálatosak lettek a 2018-as esküvői ruhák. Összeszedtünk 10 típust, amit a divathéten mutattak be.  ..
Az alábbi felsorolás semmilyen titkot nem fog tartalmazni, hiszen mindről hallottunk már, de könnyű róluk megfeledkezni. Miután a hivatalos házasságkötés megtörtént, utána jön csak a vidámabb része a napnak. A vendégek is nyilván ezt várják a legjobban, hiszen ekkor lehet inni,…..
Nagyon nehéz ráakadni arra a helyre, ami tökéletes lesz számodra és a vendégek számára is az esküvőn. Nyilván rengeteg mindent kell figyelembe venni, hogy olyan legyen a fogadás amilyennek megálmodtuk, viszont van pár alapszabály, amik mentén haladva kisebb a kockázata annak, hogy…..
Bár minden esküvő máshogy zajlik, van pár állandó szabály. Ezek olyan alapdolgok, minthogy nem az utolsó pillanatban esünk be a ceremóniára, illetve visszajelzünk a meghívóra. Megválaszolunk 5 olyan dolgot, amire nem árthat biztosan tudni a választ, ha jó vendégek akarunk lenni...
Nem kérdés, hogy az esküvő legnépszerűbb pontja a bár. Ez az a hely, ahol a legtöbb vendég összegyűlik idővel, így érdemes emlékezetessé varázsolni. Ezt nem csak az italokkal érhetjük el, hanem ha már önmagában a szemnek is kívánatos látvánnyá tesszük. Összeszedtünk 5…..
Az egyik legegyszerűbb sütemény a muffin. Azért is jó teasütemény ez esküvőre, mert evőeszközt sem kell hozzá használni. Nyilván a tortáé lesz a főszerep, de a muffinokat annyi féle képpen és olyan stílusosan lehet díszíteni, hogy kár lenne kihagyni. Összeszedtünk húsz…..
Egy nagyon kedves szerelmi történetnek lehetünk tanúi az Instagram-on. A saopaulofotografia nevű felhasználók osztották meg azokat a képeket, amiken Dona Rosa és Seu Russo láthatók...
A részletek fontosak, de könnyű szem elől téveszteni azokat, amikor leginkább amiatt izgulunk, hogy milyen ízű legyen a torta és kik legyenek a koszorúslányok. Sorra veszünk pár dolgot, amiről könnyű megfeledkezni, de sokat segíthet abban, hogy zavartalanul menjen le az esküvő…..
Összeszedtük 10 kifinomult módját annak, hogy hogyan csempészhetünk egy kis glamorous csillogást az esküvő napjába. Lehet, hogy kislányosnak tűnik, de a csillámot nagyon sokan szeretik és különféle kiegészítőkön nagyon jól mutat. Az a titka, hogy nem szabad vele túlzásba…..
Ha nem nyárra esik az esküvő, hanem akkorra, amikor már a hideg beköszöntött, nem árthat a díszletet egy kicsit az évszakhoz, illetve a közelgő ünnepekhez igazítani. Nem kell, hogy erről szóljon a nagy nap, elég ha pár kiegészítővel meghitt hangulatot varázsolunk. Az a lényeg,…..
Amikor már csak egy hét van hátra az esküvődből, valószínűleg már mindennel készen állsz. Van azonban pár apróság, amikről egyrészt könnyű megfeledkezni, másrészt jobb ha csekkolod azokat, hogy minden simán menjen a nagy napon. Ezt a hét fontos tennivalót még pipáld ki,…..
Nagyon romantikus hangulatot lehet kölcsönözni az esküvői helyszínnek a fényfüggesztéssel, ami most reneszánszát éli. Megengedhető luxus ez, ami egy nagyon glamorous stílust tud adni. Nem csak a külső helyszíneket tudják nagyon feldobni, de a belső tereket is. Természetesen ezzel…..
TEgy esküvő megszervezése alapból nagyon körülményes és rengeteg stresszel jár. Annyi energiát kivesz az emberből, hogy a nászútról szinte meg is feledkezünk. Azt gondoljuk, hogy az utazásra elég csak a jegyeket megvenni és le is van tudva a dolog, pedig ha belegondolunk, egy sima…..
Nyilván a legkedvencebb és legédesebb hagyomány egy esküvőn a torta felvágása. A torta maga egy fontos kelléke a rendezvénynek és a tradíció, hogy felszeleteljük a tortát, az ókori Rómáig visszavezethető. Most már csak divatosnak számít és valószínűleg nincsen semmi…..
Nem kérdés, hogy napjaink egyik legnézettebb sorozata a Trónok Harca. Igazán sokan rajonganak érte és van akik annyira elvakultan, hogy még az esküvőjük napján sem tudják elrejteni imádatukat a sorozattal kapcsolatban. Nyilván egyikük sem a brutális Red Wedding hangulatát akarja…..
Az esküvő napja gyorsan le fog menni. Vannak olyan pillanatok, amiket mindenképpen meg akarsz majd örökíteni. Ha megvan a fotós, érdemes átgondolni, hogy milyen típusú képeket szeretnél. Bár biztosan érteni fogja a dolgát, nem árt összeállítani egy listát, hogy mi az amit…..
Az esküvő napja az egyik legizgalmasabb és legemlékezetesebb nap a nők életében. Megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát nagy kihívás. Előszeretettel nézegetjük a híres emberek választását, ami gyakran inspiráló. Összeszedtük a 10 legemlékezetesebb ruhát, ami rögtön…..
A Glmorous Company esküvő-és rendezvényzenekar idei,közel 30 esküvői fellépése alapján, a jegyespárok körében az alábbi dalok nyerték el a Top 5 bevonuló dal címet:..
Ha kis esküvőt tartasz, akkor nincs szükséged azon agyalni, hogy kit hova ültess, ha azonban már legalább 75 vendégetek lesz és rendes ebéd vagy vacsora várható, akkor be kell osztani, hogy ki hova fog ülni. Az emberek egyrészt tudni akarják hol lesz a helyük és kivel ülnek,…..
Ha biztos akarsz lenni benne, hogy jól választottad ki a ruhád, akkor fusd át ezt a kis listát. Az egy dolog, hogy a menyasszonyi ruha drága, de ez lesz életed egyik legfontosabb ruházati befektetése. Mielőtt igent mondanál a menyasszonyi ruhának, itt van 5 jel, amiből biztosan tudod,…..