Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makkmarci

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A titkos, csak bennfentesek által ismert, sokszor a világ működésének alternatív, okkult magyarázatával kapcsolatos tanok – vagyis az ezotéria – nem új találmány, és nem is feltétlenül európai. A távol-keleti vallásokban, elsősorban a hinduizmusban fontos szerepet játszik az az…..
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
A pofátlan magyarországi cégek például abból élnek, hogy a fogyasztók nem olyan rabiátus, durva, tízlábú állatok, mint a Homár, aki az alanti sztori elején mutatott volna be egy kétkaros ámbráscetpéniszt a vodafonos ügyintézőnek, amikor az benyögte, hogy készpénzzel nem…..
Legyen ma mondjuk spamnap a Homáron, íme egy igazán vicces példány. Azt nagy nehezen, de el tudjuk képzelni, hogy ezerből egy ember akkora ökör, hogy elhiszi, nyert egy tudta nélkül rendezett online sorsoláson. No de hogy egy csaj ne emlékezzen, hogy elindult egy mellszépségversenyen?…..
Egyetlen, ámde annál nagyobb elõnye van a faszával lantoló Benkõ Dánielnek: sosem kell szoftvert frissítenie a hangszerben. Bertalan E. Zoltán zeneszerzõnek viszont igen. Kalandjainak, vagyis a válogatott szívássorozatnak, terjedelmes, ámde gördülékeny leírását alant…..
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Ha azt hisszük, hogy a Gálvölgyi az utóbbi pár évben vesztette el valahol útközben a humorérzékét, akkor nagyot tévedünk. Nézzünk meg egy régi videót a Van benne valamiről: Vágó úr, móka és kacagás. Aztán pislantsunk bele a Meglepő és mulatságos paródiájába a '90-es…..
Tartozni emberi dolog, ugyanakkor Gábor példájából is belátható, hogy jobb az ilyen szituációkat elkerülni, hiszen vkinek vmikor biztosan eszébe jut, és megpróbálja behajtani a kintlevőséget. Esetünkben robotgyanús, ha naivügyfél tényleg 5 éve nem nyúlt a -188 forintos…..
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..