Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrsomeonenoone

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
mrsomeonenoone 2011.08.04 15:43:16
mrsomeonenoone 2011.08.15 16:36:51
@LL73: A probléma a "tettenérés" definíciójával van szerintem, ami egy elég megfoghatatlan valami. Például a kapu csipogás tettenérés-e? Vagy csak a kamerafelvétel az? Vagy az ha az őr ott áll a sarkon mikor teszem el a szajrét? Ha nekem kéne megfogalmazom akkor én is nagy bajban lennék.

Ezek szerint meg kell kérdezzem, hogy az őr szerint most akkor tetten vagyok érve, vagy pusztán gyanús vagyok? És ennek függvényében vagy elhagyhatom szabadon a helyszínt vagy nem?
mrsomeonenoone 2011.08.15 16:38:47
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Nem írjuk ide, hogy mi ez, nem gyártunk prekoncepciókat és nem erősítjük a mindenféle mendemondákat. Csak fotózunk és konstatálunk. Ez a gép itt van, egész kellemes teremtés. És ilyeneket tud, tegnap ezt mutatta a fedélzeti rendszere, miközben végigcsorogtam a Budai alsó…..
Belsőség A három puruttya 2010.04.25 06:55:58
  Kicsit nagyobb, kicsit egyénibb és kicsit kulturáltabb megoldásokat kerestünk, mint egy régi Swift, szigorúan félmillió körül. Nagyon-nagyon nem könnyű, és inkább csak másfajta kompromisszum. Vélemények az azonos című írásunkról...
 Majd ha egyszer megtanuljuk becsüni a másikat, akkor ennek a blognak nem lesz értelme.Én 21 éves lány, ő 23 éves szintén lány. Nem, nem futó kaland, még majdnem azt is bemeséltem magamnak, hogy életem nője. Nem kerestem barátnőt, nagyon is jól elvoltam a szingli életemmel, a…..
A kispadról könnyű mondani, hogy állj fel, menj tovább, szedd össze magad, stb, aközéppályán már máshogy látja az ember a dolgokat.A kép innenHali Szakítósok!A történetem olyan friss, hogy szinte még vérzik /emo off. Itt ülökegy üveg bor, egy karton cigi (fogyatkozóban sajna)…..
Egy srác olyan szkriptet írt, melynek lényege, hogy ha munka közben hibásan kommintol/mördzsöl, a szkript átveszi az irányítást a laptop webkamerája fölött, és készít egy képet a programozó arcáról, majd azt automatikusan ki is postolja a Twitterre.A szkript írója ilyen arcot…..
Kedves Despota!   A karácsonyi főszezonban dolgoztam az Örs vezér tere kisebb bevásárlóközpontjának egyik könyvesboltjában, ahol megismertem az eddig legellenszenvesebb főnökasszonyaim közül az elsőszámút.   Maga a bolt egy vicc volt, 7en voltunk eladók, vásárlók…..
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..