Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeee

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
jeee 2010.01.28 02:35:16
A kritika írójának üzeném hogy az az igazán fimom kaja amiben minnél több fajta alapanyag van, a film is ilyen ha kaja lenne mindenki imádná zabálni. Enyi !
Köss bele a szakácsba is akinek az ételét mindenki imádja és mond neki hogy de szar gagyi a kajája mert csak azért van íze mert bele rakta a füszereket a parikát a húst a sót a szaftot és krumlit. A gundel palacsintáról nem akarsz írni kritikát mert kb pont anyit érne mint az Avatáról írt szöveged.
Természetesen megértem ha neked valamiért nem jön be a film, mindanyian mások vagyunk de azt már nem értem meg hogy lehet ilyen 100 emeletes baromságokat írni mint amiket írtatok.
Pl :
"Pandora nevű hold erősen hasonlít az 1983-as Csillagok háborúja befejező részében szereplő Endor nevű holdra, és fokozva azzal, hogy a végső
csatajelenet szintén erős hasonlóságot mutat az utóbbi holdon zajló ütközettel"

enyi erővel a Holnaputántól az Armagedonon át a gumimacikig mindent lopott mert azokban is szerepeltek bolygók holdak erdők stb.. szánalmas ilyenekbe is bele kötni, ha filmben lett volna egy jelenet ami a makro világban játszodik a bacilusok szintjén akkor ti azt mondtátok volna arra is hogy aaahhhhaaaa lopja az ötletet a mikrokozmosz című dok filmből.
Az miért nem zavar titeket amikor tükörbe néztek és láttok benne egy olyan majmot aki csak úgy képes felöltözni ahogy a környezete digtálja a divatot. Miért nem kötsz bele a bal szempiládba mert kicsit jobbra áll, naa a ti kritikátok kb ilyen szintű. De azért fasza gyerekek vagytok hogy ti most megmutatjátok hogy szembe mentek az árral, és írtok a sok 100 jó kritika mellé egy szart, o yee 15 perc hírnév.Gratula !
Egyébként mindent amit észrevételeztetek főleg kritikaként a filmben főleg a háborus meg a 3 .világbeli vonatkozást az nagyon is direkt van a filmben, ezt mindenki észre vette sőt pont ezért is tetszik sokunknak még külön a történet is mert egy tükör képet tart aról milyenek vagyunk, nem csak arról milyen Amerika hanem hogy milyen alapjában az emberi faj, bár milyen fájdalmas nektek ezt feldolgozni a tény az tény marad.
"Belegyurta a 3.világbelieket " hát könyörgöm kit gyurjon bele ? A hangyákat ? Tégeeed ? Az idiota kritikáddal?

És az milyen kijelentésed hogy nem tudna az ember a természetbe vissza menni?
Elárulok egy titkot, jelenleg is a földön él és virul a természetben több millió ember békében és harmoniában és köszönik szépen jól vannak mind addig amég nem megy oda egy seggfej megalomán és nem mondja nekik hogy már pedig innen el mert kell ez a terület nekem az erősebb jogán és kész.
Az ember amióta csak létezik a természetben élt úgy mint a többi élőlény csak most pár 100 éve költözött dobozokba, szerinted ez a pár 100 év szembe s több 100 ezerrel már felhatalmaz hogy kijelents az embernek ez csak egy szép álom? Szokták mondani hogy ezért is különbözünk az állatoktól mert van intekigenciánk és tudunk pl házat építeni, (egyébként a madár is tud és minden állat) elárulom hogy semmenyire nem különbözünk felsőrendűségben az állatoktól sőőőt az ember a természet épp olyan része mint a fák az álatok a víz a levegő stb, ugyanazok a törvények szerint létezünk ezért aztán nem csoda ha vonzodást érzünk irántuk, az a természet ellenes amiben most él az emberiség.Ha szerinted ez nincs így akkor nézd meg most milyen irányba halad az emberi faj, segitek, az önmagunk kipusztulása felé.És ezt mind az a kapzsi esztelen fejlődés terjeszkedés okozza ami miatt magunk alatt vágjuk a fát.

ui:
A Napról az égen miért nem írtok egy kritikát kb így :

A napot mindenki szereti mert világit melegit szépen ragyog stb.. DEEEE
Az egész egy óriási csalás mert a szine sárga, most komolyan honnan vette ezt szint miért nem hupi kék, megaztán az egész több milliárd fokos elovaszt mindent nem értem mit lehet ezen szeretni.. stb stb még lehetne folytatni csak minden attól függ milyen szemszögből nézem dolgokat.
Most én tartottam felétek kritizálokra egy tükröt, azt hogy mit láttok benne az csak is rajtatok múlik de a struc politikát nem ajánlom. :)
Próbáljátok a jót keresni mindenbe ne pedig a rosszat és az életetek is megváltozik jó értelembe.
Ne oltsál! Welcome back... 2010.01.12 15:15:00
...és persze ezt legalább annyira írom magamnak, mint Nektek, hiszen jó ideje feléje sem néztem a blognak. Remélem, senki nem aggódott, hogy esetleg az Elit keze van a dologban, hál' istennek jóval kisebb hal vagyok én annál, hogy rám "halásszanak" (már némi nyelvzavarral…..
jeee 2010.01.18 02:17:16
Amit most írok mind a képzelet szüleménye, bármi hasonlóság bármivel csak a véletlen műve :)

Észrevetétek kb karácsonytól vége a járványnak, a média hirtelen csönbe lett : ) Elmondom mi van, biztos az első szerződésük lejárt a csicskáknak 2009 december 31-én :) gondolom eddig lettek kifizetve, valószinű meg van hosszabbitva jövőre is a megállapodásuk csak hát ügye új év szabadságolások ilyenkor mindig lassabban jön a pénz, szóval amint meg kapják a szó csővek a 2010-es zsét egyből garantáltan indul majd új erővel címlapokon a H2 mutáns rém paráztatása : )
a legnagyobb égés akkor lesz ha addigra az eu vizsgálat lebuktatja az egész ocska szindarabot :)
A világon minden média és minden személy elveszti a hitelét aki ebben részt vett :) (szerintem már el is vesztette : )
sajna ha egy kicsit is okosak már pedig okosak akkor megveszik kilóra a vizsgálatot is. De mint ahogy mostanában semmi sem ez sem fog nekik sikerülni, mert az igazságot ideig óráig el lehet persze nyomni de csak mindadig amég az igazság utat nem tör önmagának, már pedig útat fog törni ebben a pillanatban is töri.
Kedves manipulátorok!
Bizonyára észre vettétek hogy mostanában semmi nem jön össze nektek, elárulok egy titkot, ez csak rosszabb lesz, minden rossz szándékotok többszörösén fog rátok vissza pattani, a föld jó szándékú lakóit olyan erő védi amit ti fel sem tudtok fogni, de ha negatív szándékkal bele akartok avatkozni az univerzum egyensúlyába akkor ne csodálkozatok ha mindig gellert fognak kapni a próbálkozásaitok.
Ez az erő nem közösit ki senkit titeket sem, ahoz hogy titeket is a védelme és oltalma alá tegyen 180 fokban meg kell változnotok, még nem késő, a változás egy szép természeti jelenség egyensúlyban van az univerzum természetével is így hát nem kell félni tőle.
Körülöttünk most minden változni fog ha ti nem veszitek fel a ritmust leszakadtok. Igen leszakadtok független attól hogy most milyen pozicióban vagytok. Tekintsétek ezt egy utolsó Apai figyelmeztetésnek.

Egy idejel körübölül ilyenek az erőviszonyok : )
www.youtube.com/watch?v=G52WcXfr01Q&feature=related
meg ilyen :)
www.youtube.com/watch?v=0VhfPN_6fcA

Ezt a filmet pedig nézzétek meg 3d-ben ha még nem láttátok, talán segit :
www.youtube.com/watch?v=igjSxrCXsMo&feature=related
Mi, a környezettudatos emberek évek óta növekvő aggodalommal figyeljük a riasztó híradásokat az un. globális felmelegedésről. Egyre sűrűbben érkeztek a jelentések a légkör növekvő széndioxid-tartalmáról, a jégsapkák olvadásáról, a várható környezeti katasztrófákról.…..
jeee 2010.01.12 13:29:24
Most látom nem csak én hoztam össze függésben a Haarpot az időjárással, ime :
www.biztonsagostarhely.eu/aranylaci/haarpvssun/haarpvssun.htm
természetesen ezek csak feltételezések még mielött nekem esnétek :) de mindenképpen érdekesek :
Ilyenekre szoktam mondani hogy nem hidd el, elég ha csak tudod, és mikor rakod ki a nagy világ "kirakost" már tudni fogod hova illik a puzzle darab.
Lehet sehova :) de ha igen már nem kell keresned :)
Ezért is kell nyitotnak lenni minden furcsasággal kapcsolatban is, légy mindig nyitott, szemlélődj hogy mikor eljön az idő ne csak nézz mint a moziban.

Peace univerzum :)
A külföldön Climate Gate néven futó globális felmelegedés csalásra megszületett az első „pop hit” is, mely a „Hide the decline” címet viseli. A dallama igazán fülbemászó és magam részéről jól szórakoztam rajta... Küldöm hát Nektek is sok…..
jeee 2010.01.07 01:24:37
én nem mondtam hogy van benne chip, csak azt mondom hogy akár lehetne benne, a technika meg van már hozzá, ezért is csatoltam a linkeket, ha pedig te ezek után azt hiszed hogy áá miért akarnának roszat a kedves gazdáid akkor csak nézz vissza a történelembe hogy miket tettek már hatalmas tömegekkel, ha te ezt nem tudod átlátni és össze rakni a kockákat akkor valószinű kettönk között te vagy az ostoba természetesen attól még lehetek ostoba én is :)
Sőt az összes ember egy szánalmas senki házi szar darabb akik azt sem érdemelnék meg hogy egy darab trágya kupacon éljenek nem hogy egy ilyen gyönyörű föld lényen. Szégyeljétek magatokat mind, és adjatok hálát hogy egyáltalán leszülethetetek erre a bolygóra.
Kedves önkéntes vezetők ! Becsüljétek meg minden másodpercét a földi létnek mert több alkalom nektek már nem lesz itt.
Elbuktatok !
Van egy pont amég vissza fordulhatok de ez a pont már nagyon gyorsan itt lesz, komolyan azt hiszitek hogy ez a bonyolult rendszerű tökéletesen megalkotott világ csak abból áll hogy itt játszátok a felsöbb rendű fasz kalapot emberek millióit "elnyomtok és rabszogaságba kényszeritetek " ? Szerintetek ez egyensúlyba van a univerzummal ? Szerintetek ez ölbe tet kézzel fogja nézni a galaktikus köztársaság :)
Nézzétek magatokba nagyon mélyen mert az új világban ilyen mentalitással nem lesz helyetek.
Ok okozat elv müködik a halál után is tehát a ki miként vetett úgy arat nagyon helyt álló földi mondoka.
És ezt mid nem vallásosként mondom, sőt utálom az összes vallást csak arra jók hogy az embereket egy 5 éves szintű hülye gyerek szinvonalára levigyenek akiket aztán úgy lehet irányitani az idióta vallásos mesékkel mint egy távirányitású autót, ha nem lennének vallások a földön béke lenne. Szégyelje magát az összes álszent maskarába öltözött ganéj turó.
Na ezt dolgozátok fel okos tojások, nem lesz könyű tudom :)))
Lehet nyugodtan leocsárolni, elitélni, leszarom attól ti még ganéj turók maradtok mind :)))

Éljen a tökéletes világegyetem ! Na tőle féljetek ne a mikulástól :)
Milliós veszteségeket okoz a szokatlanul meleg időjárás a magyarországi sípályákon: sehol nem lehet síelni a magyar hegyekben. A határ közelében fekvő osztrák, szlovák és szlovén pályákra sem érdemes kiutazni egyelőre - közölte a SíTV Hírszolgálat. Múlt szombaton öt…..
jeee 2009.12.25 23:29:11
Azért azt senki ne mondja hogy normális hogy egyik nap a hideg rekord, 2 napra rá pedig a meleg döl meg, ezt még a meterologusok is bevalották ma a tv-ben (tv2 esti hiradó) hogy ilyen még nem volt.
Én csak azt tudom hogy a saját tapasztalásom alapján kb 25 év óta folyamatosan évről évre egyre extrémebb dolgokat figyeltem meg az időjárásokon.A nagyszüleim még nem ezt tapasztalták, akoriban még kiszámítható volt az idő egy földművesnek is, ma pedig még a high techel felszerelt meterologusok is csak akkor tudják megmondani milyen az idő ha kinéznek az ablakon.
És ez még csak a kezdet, ott van még a sarkokon az a rengeteg jég, északit még csak csak át vészeljük de déli sarkon 3km vastag jégtakaró kezdett olvadozni egy 3 europányi területen.
Itt egy két részes kis videó a témáról :
1. rész
www.youtube.com/watch?v=grAtH6Af7_k&feature=related
2. rész
www.youtube.com/watch?v=YTSTGEzXiMQ&feature=related
Türelmetleneknek ajánlom csak a 2. videót a 5:24 perctől

Ja és aki azt mondja nincs klima változás az olyan mint ha azt mondaná egy 5-ös hurrikánban hogy ez nem vihar csak fúj a szél.Én is hallottam az átverésről de attól még a klima változik, az most mindegy miért, valószínű természetes folyamat, talán mi emberek kicsit csak rásegitetünk. Nem a földet kell megmenteni hanem az embereket rajta, a föld köszöni szépen jól van és ő akkor is jól lesz ha már mi nem leszünk.
Itt egy kis videó erről is:
www.youtube.com/watch?v=rmKScssfbus&feature=player_embedded
Az egyik „legnépszerűbb” írásunk a „Lebukott a tisztifőorvos, megbukott az oltóanyag” című poszt. Az ebben közölt fotón elég egyértelműnek látszik, hogy Falus Ferenc oltása közben a fecskendőn rajta van a védőkupak. Ez persze másnak is feltűnt, mi több,…..
Üzlet az üzlet, de az oltóanyag-gyártás a sertésinfluenzához az igazán nagy üzlet. Magyarországon a vakcinát az Omninvest Kft. gyártja. E cég körül sincs ám semmi sem rendben. Hiszitek vagy sem, ennek a cégnek csak a neve magyar. Ha kicsit utánanéz az ember, kiderül, hogy a…..
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..
Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás. De megígértük, hogy ezen a weblapon az IGAZSÁG-ot mutatjuk meg Neked, még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. Egyedül a…..
jeee 2009.12.02 23:54:06
@KINCSEK:

Ne paráz, pont ezt akarják, nincs kanál nincs vírus : )
itt egy érdekes írás amit ano Fireman rakot fel, szerintem tökéletesen tükrözi mi zajlik most éppen az egész világon a háttérben.
Ne feledjétek, érdekek, érdekek, és érdekek, csak ez mozgatja a h1 parát.
"
A tiszadöfi körzeti orvos jelentette az év egyik legdurvább H1N1-es esetét, amely a legszkeptikusabb kétkedőket is kétségbe ejtheti.

N. Loránd (v. Lóránt) szorgalmatosi lakos éppen a Zetorját szerelte a kertben, amikor a gép máig ismeretlen okból elindult, és a felpörgő ékszíj levágta a férfi jobb kézfejét.

Az erősen vérző N. segítségért indult a házba, amikor is véletlenül belelépett egy kaszába, amely átszúrta a bal lábfejét.

A sérüléstől a férfi valószínűleg elveszítette az egyensúlyát, elesett, és beverte a fejét, egy az udvaron felejtett sajtárba, emiatt eszméletét vesztette.

Néhány órával később az eszméletlen férfi közepesen ittas napszámosa tolatott be az udvarra egy szecskavágóval. Nem vette észre a földön fekvő testet, áthajtott rajta, és a szerencsétlenül járt N. belehalt a sérüléseibe.

A boncolás során megállapították, hogy a halott férfi is fertőzött volt a H1N1 vírussal. Hogy mekkora szerepet játszott a halálában a fertőzés, azt egyelőre orvosszakértő vizsgálja, de erősen gyanítható, hogy nem csak a sajtár felelős a halálesetért. Így ez lehet az eddigi legsúlyosabb, halállal végződött H1N1-es fertőzéses eset.

-------------------------------------------------------------------------

Most persze azt hiszitek, hogy ez vicc. Ez nem vicc. Ez a mutatvány része.

Az ÁNTSZ körlevélben kötelezte a pathológusokat arra, hogy minden boncolás során keresni kell a tüdőszövetben H1N1 vírust, mert így lehet emelni a halálozással összeköthető "fertőzöttség" statisztikai mutatóit.

Megint nem arról van szó, hogy nincsenek súlyos betegek, hogy nincsenek halottak, azonban kétségtelenül megállapítható, hogy sosem volt intézkedések halmaza szolgálja azt a célt, hogy a járványt lényegesen súlyosabbnak lehessen feltüntetni, mint amilyen az valójában.

Ha t hónapos járvány után 10 halott, az statisztikai értelemben össze sem vethető a szezonális influenza pusztításával.

Amit viszont MOST nem kell vizsgálniuk a kórboncnokoknak, bár lehet a halottban kevert flóra is. Csak azt NEM SZABAD észrevenni.

Akkor is H1N1 lesz a halálok, ha sima A-ban hunyt el. Legalábbis a körlevélből ezt lehet kiolvasni. "
Az előző kimerítő post-ot remekül összefolglalja a Fox News riportja, melyet gyorsan feliratoztunk, hogy mindenki számára elérhető legyen. Ráadásul még szórakoztató is... szóval ajánlom mindenkinek megtekitésre. Aki bővebb információt szeretne az esettel kapcsolatban, az itt…..
A héten jelentősen megugrott a látogatottságunk: a legjobb napon 7 991-en kerestétek fel az oldalt és 15.540 bejegyzést olvastatok el. Köszönhető ez elsősorban az aktivitásotoknak, a körleveleknek, amikben elsősorban a Jane Bürgermeister interjúra hívtátok fel a figyelmet, amit…..
Polír Oltás miért van? 2009.11.04 13:21:00
Vírusok mindig is voltak. A vírus támogatja az evolúciót, támogatja az alkalmazkodást, fejben és testben is kondícionál. Amíg nem tudta az ember, hogy mi az a vírus, addig nagyjából az erősebb élt túl, aki kibírta a betegséget. Ma már tudjuk, hogy létezik vírus, nagyjából…..