Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kadarnet

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kadarnet 2012.04.25 21:48:55
Kadarnet 2012.04.25 21:51:15
@Doubledecker: nyilak felett a nulla...
Márkus György tíz éven át a Borbarát szerzője volt, majd a Borbarát megszűnése után 2011 decemberében elindította a Burgundia & Champagne magazint. E két meghatározó borvidék első számú hazai szakértője. Tevékenységének nemzetközi elismertségét jelzi, hogy bejáratos…..
Múltkor leírtam, hogy mik a legáltalánosabb éttermi átverések, de most konkrétan egy teljes hónapról lesz szó, ami a Hajnalka panzióban történt meg 2004 decemberében. Időrendi sorrendben is pont passzol a dolog, kirúgtak a Tölgyből, jöttem ide melózni eltelt egy nyár,…..
A Bormustra megújulását alaposan körüldonogtuk (készítettünk interjút a zsűri elsőszámú borcelebjével, Matt Kramerrel, aztán a rendezvény szakmai felelősével, Nemes Richárddal, és holnaptól jöhet a puding próbája: a díjnyertes borok megkóstolhatóak a Millenáris Parkban).…..
Herczeg Ágnes megjelenésével a Gróf Buttler Borászat mind szakmailag, mind emberileg olyan irányt vett, olyan szintre süllyedt, amihez már sajnos nem tudjuk, és nem is akarjuk tovább a nevünket adni, így a Bukolyi család elhagyja a Gróf Buttler Borászatot. Ez a hír publikus. …..
Megvolt kedden a megújult mátrai tőkések budapesti bemutatkozása, a múlt héten kihagyott rengeteg program után a Paulay Ede utcába eljutottam szerencsésen, helyesen tettem. A Karner Gábor, Losonci Bálint, Szecskő Tamás trió előzetesen azt ígérte, hozzák barátaikat is, ebből…..
Kadarnet 2010.11.24 12:28:26
Kadarnet 2010.11.24 15:11:58
Albert gazda Vylyan Montenuovo 2007 2010.09.30 09:00:00
A Vylyan nemcsak dél-pannon, országos szinten is a kedvenc pincészetem volt a 2000-es évek elején. Debreczeni Pál érdekeltsége eleve igen szép borokkal indított, majd három egymást követő évjárattal (1998, 1999, 2000) pláne elkapta a ritmust. A nem különösebben dicsérhető…..
Kadarnet 2010.10.01 23:38:24
Kadarnet 2010.10.03 08:04:35
@BZoltan: és mondjuk nem a pancsbor szegmensben?
Sauskán kívűl?
Egy barátom meghívására megkóstoltunk 13 kékfrankost a pincéjéből, és arra jutottunk, hogy. Röviden: aki kékfrankosra szomjazik, vegyen Heimannt. Hosszabban: akit az árnyalatok gazdagsága kárpótol az enyhe érettségdeficitért, az soproniakat vegyen. Bulvárosan: a mezítlábasok…..
A Borrajongó Borok Kaló Imrétől 2010.06.24 10:53:00
 Nemrégiben merült fel az ötlet, hogy –többek között drbarta és ironman bortársaim közreműködésével- nézzünk meg néhány bort a zseniális szomolyai erdész-borásztól, Kaló Imrétől. Annál is inkább, mert állandó szerzőtársam már lassan jobban ismeri a rajnai…..
Bármely rajongói fórum ösztönösen arra törekszik, hogy terjessze a mémet, azaz esetünkben, hogy a borozás iránti szenvedéllyel másokat is megfertőzzön. Ennek tagadhatatlanul fontos eleme a verbális násztánc, de a lényeg mégiscsak az anyag maga, amitől belázasodtunk. Ebben a…..
Nemrég jelentős kommentviharokat okozott Alföldi Merlot kolléga Takács Lajos-posztja, amelyben kilenc ponttal a legjobb magyar száraz fehérnek minősítette a Hollóvár somlai furmintját. Kilencpontos bor háromezerért? Több se kelletett: már tárcsáztam is délszláv népfelkelő…..
Étterem kritikát szeretnék írni. Sokat. Remélem összejön, ez az első próbálkozás. A véleményem szubjektív mivel egy átlagos vendég vagyok mindenhol, abból a szemszögből tudok csak véleményt írni.Kisvendéglő vagy étterem, ezt már nem tudom pontosan. Ha jól emlékszem az…..
Kadarnet 2010.03.26 22:06:07
Kisvárosi kalandok Furcsaságok 2010.03.16 18:07:00
Néhány dolog amivel eddig elég ritkán találkoztam és érdemes megosztanom másokkal.Az egyik ilyen pár perce történt, semmi különös csak meglepett, hogy egy lovaskocsi húzott el az utcában.. Na nem az a városnézős/hintós típus, hanem a "klasszikus" melózós, persze…..
Kisvárosi kalandok Délibusz 2010.03.25 23:23:00
Azt hiszem vissza kell vonnom a korábbi kijelentésemet miszerint Harkány jól megközelíthető tömegközlekedéssel..Mostanában elég sokat ingázok Harkány és Pécs, napi kétszer megteszem a távot. Általában autóval, de ma hazafelé a tömegközlekedést választottam. Sajnos lekéstem…..
Három évre eltiltotta az "egri" termékjelzés használatától a Vincze Borászat Kft-t Eger Város Hegyközségének Választmánya - írja az MTI nyomán Index anyánk. A határozat szerint jelentős kötelezettségszegés - hamisított bor előállítása, forgalmazása, továbbá a…..