Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovas Krisztina

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az aktuális hangulatunk és az illatok sokszínűsége sokszor észrevétlen összefüggésben vannak egymással, csak lehet, hogy éppen még mi nem vettünk róla tudomást. A mindennapjaink tele vannak programokkal, feladatokkal, amik behálózzák az egész életünket, de ha egy pici…..
Lovas Krisztina 2014.07.31 22:39:26
Kispofák Nagy Orsolya - Glossza 2009.12.13 18:07:00
 A zsaruk becsülete.. vagy valami hasonló.. Mókás kísérletet találtak ki a BRFK berkeiben. A rend elpuhult őreit továbbképzésnek akarják alávetni, mégpedig nem is akárhogyan. A sikert az ősi távol keleti harcművészetben, a karatéban remélik. Úgy tűnik, bizonyos…..
Kispofák Gál Tamás - Glossza 2009.12.04 16:41:06
Karate Sün! Hádzsime! Akár ezzel a kiáltással is elénk ugorhat egy rendőr ezen túl. Mivel az Országos Rendőr Fő Kapitányság aláírt egy együtt működési megállapodást a Magyar Karatésokkal. Bár eddig úgy hittem a rendőré válás alapfeladatai közé tartozik a jó kondíció…..
Kispofák Lovas Krisztina - Büfé 2009.11.13 22:28:16
Büfé vagy nem büfé? Amikor először felmerült a kérdés, hogy miért nincs büfé a Minervában, én is felháborodással vegyes lelkesedéssel határoztam el magam, hogy ezért az ügyért igenis tenni kell valamit. Egy teljes napra, talán kettőre is megrengette piciny érzelmi…..
Kispofák Mándly Péter - Büfé 2009.11.11 10:07:17
Időkérés Mit tehet egy éhes diák, ha nincs büfé az épületben, ahol tanul? Lerághatja a körmeit az izgalomtól, avagy a pad sarkát, netán a füzetét unalmában és kétségbeesésében, de egyikkel sem fog jóllakni. Lássuk, mi is lehet a megoldás. Nem árt, ha felmérjük,…..
Haszontalan gondolat        A büfé kérdése egy iskolában fontos lehet. Egy általános iskolában…    Így húsz évesen nem kell engedélyt kérnünk, hogy kimehessünk a boltba bármelyik szünetben és azt vehessünk magunknak, amit csak szeretnénk,…..
Kispofák Gál Tamás - Büfé 2009.11.11 10:03:00
Büfékalipszis A büfé szó a büfögésből származik aminek semmi köze ehhez az íráshoz. Vagy mégis? Ha jobban körbe nézünk imádott intéznémyünkön belül láthatjuk a poszt apokaliptikus helyzetet. Eluralkodik a félelem mindenkin aki belép a magasra ívelt gigászi ám annál…..