Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crass

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Z Plusz helyett én a német Viván, a német MTV-n és a Viva Zwei-on nőttem fel, mert azokat fogtuk otthon műholdról és kész. Így aztán szépen bekúszott a zenei tudásomba a 90-es évek második felében és a kétezres évek elején sok olyan német zene, amelyeket máig kedvelek és…..
Crass 2015.09.29 16:00:07
Thomas D? Akkor Rückenflug ! www.youtube.com/watch?v=9-OgL09NDIs
Peter Foxot kihagyni egy ilyen felsorolásból bün és hiba :) www.youtube.com/watch?v=yphwzD1XaBY

persze ìzlések és pofonok. Van akinek Grönemeyer, van akinek Helene Fischer... :)
www.youtube.com/watch?v=7ZkejDqTuSM

Jó volt olvasni és viszontlátni magyar nyelvü blogon..
Vendégszerzőnk, Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója cikksorozatának első írása * Magyarország az európai térben – Európa a magyar gondolkodásban I. Miért kerülünk szembe időről időre Európával és lehetséges-e itt változás? Ha tényleg…..
Crass 2015.09.21 18:31:58
@Tündér_Lala: Helyes a meglátás. èn azonban kiegészíteném annyival, hogy a szerzö vagy álnaív, vagy része annak a hazug dalárdának, amely éjjel nappal ordítaná tele a füleket azzal, hogy a magyar út, az önálló politika, mitöbb az a puszta tény, hogy vannak ilyenek egyenlöek lennének mindenféle negatív konnotációjú történelmi kategóriával. Ez hazugsag. Pont a jelenlegi helyzet segít ráébreszteni sok olyan gondolkodó európait, aki átlát a napi médiaszenny terrorján, hogy bizony a magyarokra van miért felnézni, és van mit nekik köszönni.
A jelenlegi politika nyilván nem hibátlan, de összehasonlítva a kritikusokkal elmondhatjuk, hogy ezek jellemtelen retorikalovagok, akik nagy pofával harsognak addíg míg nem találkoznak avval a kihívással amit mi tapasztaltunk. Milyen gyorsan húzta be a vészféket a nagyszájú horvát szlovén és tokos? Az oláhok szája is csak addíg jár, míg nem kezdik el ostromolni öket a tömegek (ezt borítékolhatjuk). A csehek és a tótok, lengyelek lapítanak. Nem úgy tünik, hogy ebben a dologban krikusan lépnének fel.
Összefoglalva elmondhatjuk, hogy azt az országot kritzálni, amelyik népességére vetítve a legtöbb menedékest fogadta európában a liberális hazugsággyár újabb jellemtelen merénylete ellenünk. Sokszor és hangosan ismételgetve azonban lesz aki beveszi. Sajnos. Pont ezért kötelesség ellene küzdeni. Mindenkinek!
Kedves Gábor, ahogy, nagyon helyesen írod, a vita nem fáj. Sőt, nagyszerű lehetőség, hogy saját érveinket végig kelljen gondolnunk. Ráadásul, ez az egész menekült ügy van annyira bonyolult és összetett, hogy napestig sorolhatjuk az érveket. Több dologban egyetértünk. Most…..
Crass 2015.09.21 12:06:57
Na a blog szerzöjének sikerült összehordani tücsköt és bogarat. Orbánt, akit nem tisztem védeni, összehozni Utoya és Oklahoma ügyével, na ez minösíthetetlen torzítás és hazugság, komolyan venni ezt ostobaság.
A Müncehni véleményeket az ügyben lemérhetjük egyszerüen. Mondjuk olvasgatni ekll a témába vágó helyi ujságok (pl.:Focus) weblapjain elérhetö hozzászólásokat. Ezek egybecsengenek a pesti ember - és az orbáni politika alapvetéseivel!
Ergo nem vágnak egybe a hazai baloldali és libsi ködösítéssel és csúsztatásokkal.
Sajnos szembe kell nézni azzal, hogy a liberális ámokfutók, széplelkek és naivak feltételezésivel ellentétben Európa és benne a németek nem lesznek képesek a fél világ szerencsétlenét oktatni, gyógyítani, eltartani, megvédeni és beilleszteni. Egyrészt végesek a lehetöségek, másrészt még végesebbek a beilleszkedni akaró, vagy nem akaró tömegek türelme. Tudomásul kell venni, hogy a nyakló nélkül ide zúdulók jelentösebbik része képzetlen, teljesen más, tölünk eltérö identitású és hagyományú közegböl érkezik. A nyugati társadalmakkal szemben inkább elvárási és követeléseik vannak, számunkra "eladható" szaktudása, munkamorálja nincs.
Jó részük élete végéig sajnos a befogadó ország szociális rendszerén él majd, csalódottan és gyakran ellenségesen a befogadók irányába. Aki ma az ellenörizetlen és tömeges bevándorlást pártolja, az nem néz ezzel szembe. Vak vagy hazaáruló!
Úgy tűnik, a miniszterelnök meghallotta az utca szavát. Péntek reggeli monológjában ugyanis finoman elkezdte ostorozni a rendszerváltás éveit, kielégítve azok óhaját, akik az elmúlt 25 évet kárhoztatják hazánk sokkos állapotáért. Vendégszerzőnk, Teofil arról ír, hogy…..
Crass 2015.02.01 14:28:06
@midnight coder: Tévedés azt gondolni, hogy a kínai út sikerre vezethette volna ezt a teljesen más hagyományú és méretü országot. Az ösbün elkövetése a poszt szerzöjével ellentétben szerintem is a létezö szocializmus szétesése körül datálható. Akkor, amikor feketjánosok dobtak a szovjet póráz helyett egy újat a magyar nemzet nyakába, t.i. a lengyelekkel ellentétben magán és nem állami hitelekkel mentegették és hoszabbították a szocializmus agóniáját.
Persze a rendszerváltás hajnalán az elsö szabadon válsztott kormány kötelessége lett volna a komcsi garnitúra által felvett hitelek visszafizetésének megtagadása. Ezzel párhuzamosan persze meg kellett volna történnie a moszkovita tolvajok teljes körü számonkérésének is.
Az ezekben a perekben kiosztott büntetések elriasztották volna a továbbiakban a szabad rablássá alakított privatizáció hiénáit, és stabil erkölcsi alapot biztosítottak volna egy valódi, tisztességes és igazságos rendszerváltásnak. Sajnos, sikerült az emberek tömegeinek elhülyítése, megtéveszése, majd kisemmizése is. Most már nehezebb lenne visszavenni a jogos tulajdont, de nem lehetetlen!
1980. Siófok Siófoki autóbusz-baleset 1980. június 30-án 20:53 perckor Siófokon történt baleset, amelyben a Nagykanizsáról Székesfehérvárra gépmenetben közlekedő, MÁV M62 sorozatú dízelmozdony elgázolta a Darnay téri, a baleset időpontjában közút felé vörös jelzést adó útátjáróban a Kapos…..
Crass 2015.01.06 10:55:16
@JTom: Számomra sem világos, hogy miért a"fent említett egyház" feladata lett volna a biztosító berendezés felszerelése vagy finanszírozása. A megjegyzés inkább primitív oldalszúrás volt egy az ügyben az áldozatok emlékének megörzését vállaló szervezet irányába.

A hozzászóló ilyen hangnemben történö ledorongolása sem a blog vagy a blogger iránti szimpátiát fogja emelni. Lehet, hogy kevesebb poszt és több meggondoltság és stílus jobbat tenne mindekettönek.
Vallásellenes plakátok a Szovjetunióban UPDATE: képaláírásokkal..
Crass 2014.11.19 20:00:16
@Hajszás Láncos: Döbbenetes, hogy ennyi idö után is vannak még a sztalinizmus legostobább hazugságainak is prókátorai, a moszkovita terrornak apologetái és a kriptomarxista haladzsa ilyen primitív visszaöklendezöi. A marxizmus a lélek szifilisze! Százmillió ember sírjra lehetne ezt felírni. Ezt a történelem legkártékonyabb és leghazugabb ideológiát zavarta minden, ami leleplezte a gondolkodásra kész emberek elött a lenini hazugságokat, bünöket és gonoszságokat. Ezért volt ennek a bünszervezetnek olyan fájó pont az orosz ember és a világ tisztességes részének kereszténysége, vallásossága, Mára ott is kisebbségbe került e a kártékony ideológia, a keresztények száma pedig nö. A székesegyházakat újra felépítették, a vörös hazugságokat pedig mára néhány szánalmas elmebetegen és az azoknak az idöknek a haszonélvezöiböl vedlett cinkosokon kívül a kutya sem siratja! A történelem pöcegödrében a helyére került. Isten segítségével és kegyelméböl.
Design és fenntarthatóság, ötlet és ambíció találkozik Pesten, a Pipa utca 4. szám alatt, a Medence Csoport műhelyében. Ennek gyümölcse pedig nem más, mint reklámmolinók újrahasznosításával készült egyedi, színes táskák és kiegészítők. A Medence Csoportot frissen…..
For English scroll down Egy régi ismerős egy régi ismerősén keresztül akadt a helyre, s egyszer engem is elvezetett ide. S ugyan, már rég nem találkoztam ezen régi ismerőssel, de ide, erre a nagyon is helyi étterembe azóta is visszajárok! Gyertek velem, megmutatom Nektek Bécs másik…..
Mióta csináljuk a Popkultot jártam már jónéhány rendezvényen, de a díjátadók eddig valahogy kimaradtak. Tavaly Loretta és Lámadémon képviseltek bennünket. Idén mivel tudtam, hogy egyik nagy kedvencem, a Punnany Massif fellép, így most beneveztem a Cometre. Nagyon tetszett bevallom…..
Crass 2014.06.13 17:17:18
Nyár van nyár, még mindig gatyarepesztő a hőség, sehol egy felhő, viszont legalább dögmeleg van. És ha már csak annyi eszünk van, hogy ebben a hőségben járkálunk, járkáljunk rendesen. A már most elbódésított Madách térről séta át a Wesselényi és a Klauzál utca sarkára,…..
  1976-ban Karda Beának volt egy remek popslágere, a Szerelemről szóljon az ének, amelyhez egy még a dalnál is jobb klip készült a Balatonon. Ez a klip a maga idejében nem kevéssé lehetett merész és erotikus! :) Nem viccből nevezik Beát még ma is bombázónak!…..
Három egymást követő reggel, három különböző kávézóba mentünk, melyek sok tekintetben hasonlóak. Mind újhullámosak, ketten is La Marzocco kávégépet használnak, mindegyikbe éppen, hogy beférünk, és mindegyik helyen találunk valami igazán szerethetőt.  Ráadásul valahol…..
A múltkori elemzésünkben az európai parlamenti választások magyarországi tanulságaival foglalkoztunk, most körbetekintünk a többi tagállam eredményeit vizsgálva. Azt már sokan előre jelezték, hogy a mostani EP-választás folyamán tovább fognak erősödni az eurokritikus,…..