Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak annyi hogy

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
csak annyi hogy 2017.02.26 00:40:08
@cardiobascuralis: LOOOOOOOL. te honnan vetted, hogy én férfi vagyok?
Ez egyre súlyosabb.......
csak annyi hogy 2017.02.26 15:01:16
@cardiobascuralis: Inkább végtelenül elkeseredettnek mondanám én azt.
Az utóbbi időben a magyar feminista mozgalmak különböző résztvevői között kiélesedett a diskurzus a transzpolitikák kérdése kapcsán. A vita affektíven terheltté és sok esetben sajnos személyeskedővé vált. Mindehhez, azt gondolom, nagyban hozzájárult az egyébként alapvetően…..
Hogy a nők kizsákmányolásából profitálni férfisport lenne? Dehogy...
csak annyi hogy 2017.01.23 17:49:59
@sas70: Végtelen hosszú a sora a borzalmaknak, amelyek egyidősek az emberiséggel. Mi köze ennek a témához? A férfiprostituáltak létezése, hogy jön ide? Mi köze a témához a nők szexuális vágyának?
csak annyi hogy 2017.01.23 19:07:52
@cardiobascuralis: Sajnos engem ezzel az érvek nélküli személyeskedéssel nem fogsz semmilyen felesleges időpocsékolásba belerángatni.
csak annyi hogy 2017.01.23 20:44:27
@Colonel H. Stinkmeaner: Nem pornós nőt kell kitagadni de még stricit sem feltétlenül. ( dolgoztam gyerekotthonban, ezeket otthon így nevelik )Hanem a felhasználót, a rabszolga vásárlót.
A szvinger klubbnak, tindernek, poliamironak nincs semmi köze a rabszolga vásárláshoz.
A család akit leírtál, ők bizony egy szervilis fél-állatot, egy kurvát neveltek a lányukból, nem is kérdés.
Ezzel az egésszel az fő probléma, hogy SOHA nem fog kiderülni, mitől vált valaki prostituáltá. Személyesen ismerek egy madam-ot, ő nekem szépen sorban elmondta, hogy mi volt a lányaival, mi elől menekültek. De ettől független rájuk van fenyítva, hogy ne nyomasszák a vendégeket a hülyeségeikkel, ha jót akarnak.
A címben szereplő televízió persze csak az ellenség megtévesztését szolgálja. A televíziózás, mint olyan, még pár év, és a gőzmozdonyvontatás sorsára jut. Már meg van halva. Amit televíziózásnak fognak még majd nevezni, az pár év múlva internetezés lesz . …..
A gerillakertészet olyan, mint a szar,  ha a mi kutyánk kölke kakilta, jövőbemutatóan alter & bio spanyolviasz, ha pedig ezeké, akkor fos.A gerillakertészet városi földfelület illegális(nak látszó, pl politikai kampánycélú) beültetése növényekkel. Elhalt fa…..
>>Az író, aki nő, csöndben filézi odakünn a konyhában a halat vagy hagymát vagdal, míg a feminista írónő olyan okos a férfiírókkal az úriszobában.<</Ilam Güllyedtszem/ Egyes feminsiták hasonlatosak a tehéncsorda vezéralakjaihoz, akik bikamód megugorják…..
magyar-magyar szótár vumensztyudi 2010.07.02 01:45:00
vumensztyudi -tkp mai kékharisnya nebámuljfarmerben. Nyáron atlétatrikóban és férfi, kockás tropikálgatyában, vietnámipapucsban, de tüntetően palacsintabőrrel. Kis mellei vannak, felemásak, ha nagyobbak, és minél jobban ír, annál kövérebb, de formátlanul. Ha sovány,…..
csak annyi hogy 2010.07.02 12:37:43
" A bölcsész lányok mostanában így néznek ki:
www.topnews.in/light/files/Spice-Girls.jpg "

Ez nagyrészt igaz, őket is utolérte a plázásodás. Babarczy Eszter kiskedvencei is 20 centis megassarkút hordanak miniszoknyával. Bicikliznek is benne!
 T E V E B O K A* tevetalp teveboka- a magyar szlengbe sajnálatos módon annak ellenére nem bevezetett kifejezés ez, hogy megvan az Isteni Southpark magyar szinkron változata, ami ráadásul Britney Spears gecizésén keresztül népszerűsítené kies…..
csak annyi hogy 2010.06.01 18:43:09
hogymi? kamaszlány koromban, a jónők ilyenbe jártak:
www.hiphopgalaxy.com/IMG/jpg/snoop_dogg_wallpapers.jpg

Mert még így is látszott, hogy milyen az alakjuk, viszont nem füttyögtek rájuk messziről.A löttyedtekék, na azok kirakták, meg magukra feszítették.
avagyisAz passat szélnek fújásárúl[levél öcsémnek -részletek]Az erősebb kutya eszi meg a túróspalacsintát./Ilam Güllyedtszem/[...]az elempé valami bulinak indult... nekem is szimpatikus, tetszetős nyilatkozatot olvastam az egyik belekeveredett-től. Nem is tudják ezek az…..
Modorosblog A Depeche Mode-rajongó 2010.01.11 07:00:00
  And fools don't run away, you'll be followed another day... Tavaly, az Ereszd el a hajam! első részében már írtunk a módklubról, majd nem sokkal utána a DM-rajongók (amúgy korántsem sajátos) album- ill. számcím-rövidítéses zsargonjáról is esett szó egy olvasói levélnek…..
"Nem szükséges a szerzetbe lépened. Elég ha a jövedelmed 25%-át átutalod az alábbi bankszámlára"/Srí Csínmoly Bhagavad Gíta -interpretációja - Őszencsége Publishing/ A guru az Indiák Négy ege alatt olyan néptanító, aki ül az árnyékban, jönnek a népek,…..
Roppant érdekes felfedezés! Kedves beküldőnknek szúrt szemet, hogy a Djuice Kolin-os reklámjában a kurvaszerű karaktert alakító csaj valójában is kurva kurvaszerű karakter. LOL!     ..
A Modorosblogon nemrég napvilágot látott posztra rímelve Blackrock is megírta a magáét. Jelen irományban a lakótelepi bandák pótolhatatlan tagját, a bandababát tárja elénk szuggesztív erővel. A BB az a fajta lény, amelyről minden magára valamit is adó, 16-17 év…..
szépséglyuk - szépfenekú, jólábú, nem csupa-csont háj lány, de akár 50 éves asszony, combja tövei között, a nagyajak szilvácskája alatt át lehet látni, két-három ujjnyi kb az ideális úgy, hogy alatta közvetlenül a combok szinte vagy tényleg, összeérnek.Az utóbbi évized…..