Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andaxin

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye a sült csirkecomb. Nem egy nagy kunszt. Sem elkészítésében, sem ízében. Mégis jól elkészítve tökéletes lehet. A ropogósra sült bőre, a szaftos húsa igazán csábító. Azonban nagyot lendít rajta, ha egy különleges, vadító fűszerkeverékkel dobjuk fel. Mindig van mit javítani egy amúgy már jól…..
Szerencsére az utóbbi évtizedben egyre nagyobb teret hódít a slow food a fast food-dal szemben.Vagyis egyre több időt szánunk arra, hogy az ételeink otthon készüljenek el, mintsem, hogy gyors éttermekben étkezzünk. De a slow food azt is jelenti, hogy hagyunk időt egy étel elkészítésére, a húsok…..
Ádám belefutott a kamunak bizonyult asicsfutocipo.com-ba, amit már 2017-ben sikerült egyszer letiltatni, de a kommentek alapján látszik, hogy pár hónapja újra szedi áldozatait. A kamu webshopos csalásoknak nagy hagyománya van, a végén még örülhetünk, ha csak a termékért fizetett pénzt buktuk és nem…..
Andaxin 2019.10.28 19:04:55
àlabeck Cseresznyeszilva-lekvár 2008.08.01 09:13:00
A cseresznyeszilva (Prunus cerasifera Nigra) más néven vérszilva fa vagy bokor alakú növény, sok helyen díszfaként ültetik, sok nemesített változatának nincs termése, csak gyönyörű, rózsaszín virágja tavasszal, de folyamatosan díszít bordó leveleivel. A mienk bokor, és nem…..
Ha emlékeznek rá, a kilencvenes években egymást követték a személyi számítógép szabványok. Főleg a videókártyák (ISA, VESA, PCI, AGP) és I/O kimenetek terén fejlesztettek, de az alaplap- és processzor gyártók  is évente jelentkeztek új, korábbiakkal inkompatibilis típusokkal. Sajnos ez általában a…..
Cser Ágnes komolyan vette Hofi poénját a legutóbbi interjújában: szerinte nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy...
Andaxin 2018.01.16 15:05:44
Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki…..
Andaxin 2017.11.17 21:15:46
@Secnir: Akkor újabb esélye lesz megmutatni a mellbimbóját. :)
251         Szeptember 11 Péntek Ma az egyik legnagyobb ünnepre ébredtem. Mától lehet CENTI a szekrényben!!!!!!!!!!!!!!!! A centi egy 150 centiméteres mérőszalag, amit egy 20 centis műanyag pálcára erősítettem. Az utolsó 150 naptól minden egyes nap levágok…..
Andaxin 2017.11.01 04:57:23
@csorsza: Valahol igaza van Dvorszkynak. Volt anno egy szakaszparancsnokom, hozzá hasonló kreténnel se azelőtt se azóta nem hozott össze a jó sorsom. Saját bevallása szerint anno fogadott egy barátjával egy vacsorába, mert a barátja szerint akkora idióta, hogy soha az életben nem tud összehozni egy diplomát. Nos szerencsétlenségünkre a katonatisztit sikerült neki, oda még ő is megfelelt. Valamelyik Pajzs gyakorlaton sikerült neki a 12 Voltról üzemelő telefonközpontot rákötnie a 220 V-ra. Csúnyán füstölt és nem működött tovább. Le is fokozták főhadnagyból hadnaggyá + rá HTKz-ták a központkocsi javításának a költségét is.
255         Szeptember 7 Hétfő Tegnap Edit szülei olyan drasztikusan vetettek véget a pettingnek, hogy elment a kedvem az egésztől. Dühös voltam, csalódott és kedvetlen. Ma annak ellenére, hogy megbeszéltük, mégsem mentem át hozzá.Inkább elmentem egy…..
Andaxin 2017.11.01 03:40:05
@agresszív kismalac:
Nálunk is, egész pontosan a magunk által dobott kézigránát biztosító szege. Arra volt felcsavarva. Az öregek előző nap szóltak, hogy a biztosítószeg fontos, el ne hagyjuk, de azt nem árulták el, hogy miért. Mondjuk rájöttünk hamar. :) Az a bizonyos biztosítószeg a mai napig a kulcs karikámon van. Pedig februárban volt 34 éve, hogy leszereltem.
268         Augusztus 25 Kedd Ma is kutyakonyhára rendeltek. Az a helyzet, hogy engedékenyebb vagyok Lux-szal, mintha még segítené is a dolgokat. Így egész jól haladok vele. Azt csináltam, hogy ahogy kihoztam, elengedtem, hadd tombolja ki magát kicsit. Aztán…..
Andaxin 2017.11.01 02:28:16
@Dvorszky határőr:
Kutya nélkül lehet élni, de minek? :)
Felmérések szerint a magyar lakosság 15%-a érintett valamilyen szinten depresszióban, sokan mégsem kérnek segítséget. Pedig a betegség jól gyógyítható, azonban elhanyagolás esetén súlyos következményekkel járhat. Nagyon sok ember gondolja úgy, hogy jobb leélni egy egész életet úgy, hogy elnyomja…..
Big Erotic Noelle Easton 2017.05.06 18:00:00
Ez tipikusan egy olyan egyszerű étel, ami csakis kiváló hozzávalókból készítve az igazi. A rusztikus tálaláshoz az elkészült húst szeleteld fel, majd Jamie Oliver-t megszégyenítő lazasággal csapj ki a tányérra némi krumplipürét, szórd meg pirított gombával, nyomkodd bele a húst és csorgasd rá a jó…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
Zene, sár, szemét, tömeg, marihuána, szex. Csak képek.....
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
Andaxin 2014.07.08 23:27:00
@B.Ú.É.K!: Ebből csak 2 dolog nem igaz, egy meg túlzás.
Szőke hajú lányok Rubie 2013.11.23 07:34:00
..
Végleges a döntés: a fővárosi rehabilitációs alap kiosztása révén lesz forrás a XVIII. kerület egyik legkedveltebb terének, a Kossuth térnek a felújítására. Az eredetileg kétszázötven milliós költségvetésű komplex beruházásra a többi fővárosi kerülettel két körben…..
Kakasné Pethő Ágota részére Tisztelt Hölgyem!Meglepetéssel olvastam  nyílt levelét egy napokban feltárt súlyos környezetszennyezéssel kapcsolatban. Öntől,mint környezetvédőtől én azt várnám, hogy  tiltakozik a környezet súlyos károsítása ellen! Nem ezt teszi,…..
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
Andaxin 2013.10.02 19:34:30
@Totof: Lehet mindenki Hülye, csak ő egyedül a Helikopter(@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!)A stílusa tényleg megér egy misét, de sajnos van igazság abban ami ír.
Andaxin 2013.10.02 19:41:28
@Mária: Ausztriában biztos többet, de ez nem volt kérdés.

@czjanos: Fő a nyugalom.
Andaxin 2013.10.02 19:43:58
@komplikato: Nincs rendben, de ma ebben az országban ez eléggé megszokott és tényleg el lehet menni, vagy külföldre vagy gyárimunkásnak, de esetleg munkanélkülinek is ha ez a bér nem tetszik neki.
Enyhén leszbikus comung outtal indult A Magyat Férfiakat Legjobban Érdeklő Esemény felkonfja a Mokkában: Demcsák Zsuzsa olyan lendületes pornós ívvel vezette fel a fürdőruhás Gaál Noémi feltűnését a Tv2 műsorában, mint amilyen utoljára a My Sister's a Juicy Lesbian harmadik…..
Kellemetlen meglepetésként érte az utasokat a BKK közelmúltban meghozott döntése, amellyel egyik napról a másikra lerövidítették a 93-as busz útvonalát. Az intézkedés főleg azoknak okoz bosszúságot, akik eddig a Fedezék utca és a Ferihegyi vasútállomás közötti szakaszon…..
Pőre Csajok Margo, az üvegező 2013.05.03 13:08:08
Ejj, ha ezt a lányt ki lehetne pörgetni... ..
Andaxin 2013.05.04 13:03:00
Pinkfuga Bella Moretti 2022.09.23 00:00:00
Andaxin 2013.02.19 14:56:18