Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsingiLing

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kispofák Takács Andrea - Büfé 2009.11.11 10:02:38
Minervába büfé? Egy ilyen iskolába büfé teljesen felesleges. Kevés a diák és alig vagyunk bent. Középiskolába ahova több száz tanuló jár szinte elengedhetetlen, hogy ne legyen. A Minerva közelébe található számos kis bolt, olcsók, bármikor ki lehet menni, persze, hogy…..
Kispofák Mándly Péter - Büfé 2009.11.11 10:07:17
Időkérés Mit tehet egy éhes diák, ha nincs büfé az épületben, ahol tanul? Lerághatja a körmeit az izgalomtól, avagy a pad sarkát, netán a füzetét unalmában és kétségbeesésében, de egyikkel sem fog jóllakni. Lássuk, mi is lehet a megoldás. Nem árt, ha felmérjük,…..
Teljességgel lényegtelen, hogy a Minerva rendelkezik-e büfével vagy sem.    Az órák emberi időpontban indulnak: 8 órától,néhol 12:40 a kezdési időpont.Tehát mindenkinek van lehetősége megreggelizni avagy ebédelni. A büfék repertoárja amúgy is kimerül az…..
Haszontalan gondolat        A büfé kérdése egy iskolában fontos lehet. Egy általános iskolában…    Így húsz évesen nem kell engedélyt kérnünk, hogy kimehessünk a boltba bármelyik szünetben és azt vehessünk magunknak, amit csak szeretnénk,…..
CsingiLing 2009.11.11 19:28:46