Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makuta

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szezonról szezonra bukkannak fel új trendek a divatvilágban: legutóbb, az őszi/téli időszakban például a zokniszárú bokacsizmák, a bársony és a metálfényű ruhák, valamint az alaktalan és a szőrmés táskák tömkelegei borították a boltok polcait. Tavasszal ismét részünk lehet néhány bohém trendben,…..
  Ha lekvárfőzésről van szó, akkor ahány ház, annyi szokás, de szerintem van néhány titka a finom lekvárnak, amit ha betart az ember, többet tuti nem vesz bolti lekvárt.  Egész kiskoromból meghatározó élmény az anyukámmal való közös lekvárfőzés. Mióta saját…..
Mind elmegyünk, a ringatózó fák alól mind elmegyünk, a párás ég alatt mind indulunk a pusztaságon át a száraz ég alá, ahányan így együtt vagyunk, olyik még visszanéz, a holdsugár a lábnyomunkba lép, végül mind elmegyünk, a napsütés is elmarad és lépdelünk a csillagok…..
A planking, a banking és a benga után újabb őrület ütötte fel a fejét, ráadásul igazi hazai találmányról van szó. A magyar fiatalok új kedvence az attiling, vagyis az attilázás. Az ELTE Folklór Tanszékén még keresik az attilázás eredetét és pontos jelentését, annyi…..
Makuta 2011.08.24 00:07:08
Diákigazolvány nélkül utazni nem szép dolog, de valljuk be azért, hogy egy gyereknél erősen megállapítható, jogosan veszi -e igénybe a diákkedvezményt. Marietta mostani levelében arról mesél, hogy párjának nagyobbik gyereke egyedül utazott, de elkövette a hibát, hogy otthon…..
Számos módosító javaslat vár még megvitatásra, de Orbán Viktor úgy szeretné, hogy a végső szöveg 10 parancsolatból álljon és kőtáblán lépjen hatályba. Az Alkotmány végső, 10 pontos változata kettő kőtáblára lesz vésve, amelyekkel Orbán Viktor a Gellért-hegyről fog…..
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Makuta 2011.02.28 12:12:54
@Pierr Kardán: De gondolom cukor tartalmú ételeket fogyasztasz? Azok is drágábbak lesznek.
Péter sokkoló videója újabb ékes bizonyítéka, hogy a hipermarketek nincsenek híján a forradalmi innovációnak még az ilyen válságadós időkben sem. Egy kis kreativitással fel lehet lendíteni a kaktuszbizniszt például: Mindannyian tudjuk, ma új termékekkel lehet betörni a…..
Egyre szaporodnak a kormányt támadó hangok, és csak fél évet kellett várni arra, hogy ismét legyenek kisebb-nagyobb kormányellenes tüntetések. Magánnyugdíjpénztárak „államosítása”, AB hatásköreinek megnyirbálása, médiatörvény; csak a fő indokok, amelyek miatt…..
Makuta 2010.12.16 12:49:03
@kíváncsivagyok: Az a baj, hogy akiktől várná az ember az ellen-reakciót, most mélyen hallgatnak, sőt: megszavazzák a törvényjavaslatokat:(
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Tegnap Cser Palkó és Rogán, az ügyeletes polihisztor benyújtotta a parlament elé "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" címet viselő törvényjavaslatot. A 174 oldalas, 228 pontot tartalmazó javaslat egyik legfontosabb eleme, hogy szabályozná a…..
Makuta 2010.11.23 10:13:44
„Ugye, ismerősek ezek a szikrázó odaszólások: "bezzeg a Te apád!” ... Na és a te anyád? Hiába igyekeztünk egymást meggyőzni, közben lassacskán rá kellett jönnöm, ha így folytatjuk, hamarosan ádáz ellenfelei leszünk egymásnak, holott nem erre esküdtünk…..
Makuta 2010.05.25 11:45:48
FérjBlog Az Álomnő 2010.05.06 07:34:00
Volt egy írás az álomnőről a csajokról blogon, nem mennék bele a kritikájába, mert az elején elcsúszott az egész, és inkább arról szólt, hogy egy nő egy adott életkornak megfelelő képzelgések szerint, mikor tart valakit jó csajnak, esetleg ő maga milyen szeretne lenni. Ez…..
Gulyásdemokrácia Az LMP-jelenség 2010.04.08 00:48:00
Az LMP egyszerre több és kevesebb, mint egy párt. Kicsit protestmozgalom, kicsit divat, sokaknak szimpatikusak, lelkesek, fiatalok, a céljaikról nem tudunk semmit, olyanok, mint az 1990-es Fidesz és a 2002-es Centrum Párt összegyúrva. Nem is annyira párt, inkább egy nagyon érdekes…..
Makuta 2010.04.08 12:52:32
@szusi úr: Végigcsináltam a tesztet és kijött a kedvenc pártom elsőként és a legunszimpatikusabb utolsóként -6 ponttal! Ez nagyon jó, köszönöm!
Ajánlom mindenkinek:)
"Miért gondolják a férfiak, hogy csak ők lehetnek egy kicsit „könnyűvérűek”?" - kérdi a szerző. Két fiú jut egy lányra, ráadásul mindkettőt Lacinak hívják – minden adott egy üde komédiához. Az egyik Laci hevesen csapja a szelet a posztíró hölgynek, aki hamar…..
Robin F Williams rendkívül fiatal, New Yorkban élő alkotó. Portfóliójának tanúsága szerint művészi útkeresését a gyerekek és lufik (valamint kutyák és gödrök, bár ez a válogatáson nem jön át) ábrázolása jellemzi leginkább. Remélem a gúgli transzlátor ezt majd jól…..
Pár napja röviden, egyetlen képpel hírt adtunk a Mini és a Krink együttműködésében, Craig Costello által artvörkké festett  Mini Cooper S-ről. Most, a Fubiz jóvoltából a teljes sorozatot megcsodálhatjuk, ami promóértékben biztosan megjön, de az a autót egyre jobban…..