Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisMárta

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eldőlt, nem kellett műteni, dr. Schwab gasztroenteorológus (KPS, Kelen-kórház), a papákosi iskolát követve megvizsgált, majd makrogólum sót kért beszerezni, melyet J. az egészségügyi koordinátor (erről a szerepről még sok szó fog esni) még késő este beszerzett az egyetlen…..
Úgy van ez kitalálva, hogy heti 1 poszt. Ehhez képest két hétig semmi. Pedig itt már olvasni kellene a "Segítség rákos lettem, mi tegyek? 10 pontját." Az elmúlt két hétben a fájdalom és -csillapításának új regisztereit ismertem meg, legtöbb időt ágyban, aztán tolószékben,…..
KisMárta 2014.02.16 21:19:16
@Kátai Gábor: Nem kellene vele (is) próbálkozni?
KisMárta 2014.02.28 19:59:37
Egy pillanatig meseszerű volt. Visszatekintve mindenképp. Sikeresnek mondott élet, amit én is feltétlenül annak éreztem, sőt rendkívül sokszínűnek és érdekesnek. Parádés feleség, gyönyörű gyerekek. Szuper napi elfoglaltságok, munka és szabadidő. 37 évesen, erősen, a…..
Ma voltam onkológusnál, holnap kezdjük a kemoterápiát. Fél napot ott ültem (9-13), sajnos nagyon kevés ideje volt már rám és gyorsan darálta el a gyógyszerek nevét, nem tudtam megjegyezni, de amint biztosan tudom, le fogom írni. Ha el nem felejtem. Mostanában a memóriám nem az…..
KisMárta 2014.01.30 14:01:39
Nem vagyok orvos. "Csak" egy fiatal nő anyukája, akinek három pici gyereke lenne ma árva, ha nem a hagyományos kezelést fogadta volna el. Három évvel ezelőtt egy rendkívül agresszív (triple negatív) rosszindulatú daganatot fedezett fel önvizsgálattal a mellében. Szerencsére azonnal orvos, kemoterápia, műtét. Mindkét mellét levették, mivel a másik melle is mirigyes volt, ezért nagy lett volna a rizikó, hogy abban is kialakul. A bal oldali hónaljában egy mirigy áttétje is volt.

Először ő sem akarta a hagyományos kezelést, de meggyőztük, s bár tudta, hogy negatív hatásai is vannak, felvállalta végül. A terápiával járó kopasz fejére azóta dús, vastag szálú haj nőtt, a két-három napos hányinger (kapott rá gyógyszert), és egyéb múló kellemetlenség pedig megérte, hogy éljen, s minden esélye meglegyen az egészséges élethez, felnevelhesse a gyerekeit.

A megelőző (neoadjuváns) kemoterápia hatásosnak bizonyult, mert a daganat teljesen eltűnt. Azóta minden kontroll-lelete negatív, s remélhetőleg, az egészséges étrenddel, mozgással megváltoztatott életmódja következtében végleg megszabadult ettől a betegségtől.

Nem mondom, hogy nem lehet szedni étrend kiegészítőt, de meglévő rosszindulatú daganatot egyik sem fogja eltüntetni!

Nem akarom ismételni magam, ezért javaslom mindenkinek, olvassa el ezt a cikket. Orvos írta, s ha nem a divatos "alternatív" módszerek népszerűsítése a célotok, hanem az, hogy aki olvassa ezt a blogot, tényszerűen tudja meg a "csodakezelések" mibenlétét, s ha szembetalálkozik a betegséggel, ne tagadja meg a hagyományos kezelést. Nagyon örülök, hogy a "vidám lány"t sikerült meggyőzni, s már az első kemón is túl van. Csak gratulálni tudok neki.

sugarterapia.blog.hu/tags/r%3Abetegt%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3/page/2
KisMárta 2014.01.30 14:56:21
@~˘˘˘˘˘ˇ~:

Na végre közös nevezőre jutottunk! :)
Az elmúlt napokban sokat gondolkodtam arról, hogy leműtsék-e a mellem és arra jutottam, hogy csináljuk és amellett kardoskodtam, hogy akkor lehetőleg egyszerre mindkettőt. Rengeteg képet, videót néztem, próbáltam magam lelkileg felkészíteni. Nem csak magam, a páromat is. Az orvosom…..
KisMárta 2014.01.29 10:09:04
@jackjunior:

Ha most kezded, akkor senki másra ne hallgass, mint a hivatalos kezelőorvosodra. Minden más "alternatív" kezelés szélhámosság! Nehogy későn ébredj!
KisMárta 2014.01.29 10:11:24
@gigabursch:

A kibicnek semmi nem drága! Ha nem műtik meg, az azt jelentené, hogy a rák továbbterjed, kiújul stb. Előbb tájékozódj a betegségről, utána írj ilyen hülyeséget!
Ma ismét randevúm volt az új sebészemmel és mindjárt az elején elárulom, nagyon jól sikerült a megbeszélés. A múltkori beszélgetés hatására elkezdtem utánaolvasni konkrétan az én betegségemnek illetve a párom is ugyanezt tette. Mindketten ugyanarra jutottunk, a kemoterápia…..
KisMárta 2014.01.29 10:00:37
@Annao: Én is biztos vagyok benne, hogy meg fog gyógyulni, mert nem utasította el a hagyományos kezelést. Amit te írsz, az a divatos "csodadoktorok" és a tudatlan betegek szövege. A "csodaszerek" milliárdos üzletének felülő emberek már csak akkor fordulnak a hagyományos kezelésekhez, amikor már késő.

Sokféle ráktípus van, ezért a kemoterápiás szer összetétele sokféle, a ráktípustól függően adják. A gondolkodó emberek magától is tudhatnák, hogy ha a Gerson és egyéb módszer nem gyógyítja meg a rákot. Ha így lenne, akkor már régen ezt használnák világszerte a mell-, tüdő-, gyomor-, prosztata- stb. rákosoknak.

Hogy mitől van a rák? Orvosok, akik hosszú évekig tanultak, majd hosszú évtizedekig vizsgálták a problémát, mégsem tudják a tuti választ. Nagyon sokfajta génmutációtól. van, amit hiába is akarnál "akarattal" méregtelenítéssel, diétával stb. megszüntetni.

Aki a kemoterápiát ellenzi, az potenciális gyilkos!
Érszűkülete van, szívbillyentyű problémája, aortaszűkülete, infarktusa, strókja, stb, mondjuk, és nem mondjuk, hogy szív- és érrendszeri betegsége. Mert az a gyűjtőfogalom, és szinte semmit nem tudunk meg a fogalom önmagában való használatából. Ez a helyezt a rákkal is. Az,…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..