Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ScoobyDoo

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közös döntés alapján: a Metropolitan Body Shop fellépéseinek száma a következő egy-két hónapban a nullához közelít majd. Nem kell aggódni, nincs semmi baj, egyszerűen úgy döntöttünk, itt az ideje kicsit megújulni. A következő színpadra lépés alkalmával már néhány…..
Olyan ez mint a zsákba macska, csak itt inkább zsákba-Scoobynak kéne neveznünk. A nyalókástasakra emlékeztető kis csomagokban más-más Scooby szereplőt találhatsz. Főszereplőktől a szörnyekig összegűjtheted az összeset. Legyen meg neked először mind! Én itt vettem az enyém:…..
Szeretnél valami igazán Scoobysat venni magadnak, de nem tudod, mi válassz? Felsorljuk neked 2009 legmenőbb Scooby Doo-s játékait! Jó mulatást kívánunk!1. Scooby kísértetház (3D-s társasjáték)Nem elég, hogy a szerplőket használhatod bábunak, egy igazi kísértetházban zajlik a…..
Scooby Doo A Scooby-Doo családfa! 2009.11.17 17:46:00
Shobby-Doo: Bozont Mexikói barátjának a kutyája. Scooby és Shobby olyanok mintha testvérek lennének.Shobby is gyáva.Dooby-Doo: Scooby ikertestvére (hármasikrek), énekes. Azon kevés rokonok egyike, akinek fején haj van.Skippy-Doo: Scooby másik ikertestvére, nagyon intelligens. Ő az…..