Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HerbSpaak

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy már megint majdnem bukik az 0rbán, kihirdették az újabb triplabóvlit, a Jobbik pedig már lassan 70%-os népszerűségen áll a teljes népesség körében - úgy tűnik, a csodálatos Fideszke újabb zseniálisat húzott. Persze az ellendrukkerek hangosak és meggyőzőek. Persze,…..
Ki volt az a magyar, aki segítséget adott neki a relativitáselmélethez? Mekkora része van sikerében első feleségének? Mi köze Yodához? Gondolkodott-e, hogy anyát vagy lányát vegye feleségül? Hogy szólt bele a politika a Nobel-díjába? Melyik szerve járta be befőttesüvegben Amerikát egy Buick…..
 ..
HerbSpaak 2015.01.08 13:38:10
Egy áprilisi éjszakán különös társaság lépett be egy varsói templomba. Az egyik pillérbe beépített kristályedényt emelték ki a legnagyobb titokban, jól megnézték a benne lévő szívet, megállapították, hogy a tébécé jelei fedezhetők fel rajta, majd az edényt visszatették…..
HerbSpaak 2014.12.28 18:31:50
A vígjáték az egyik legszebb műfaj a filmgyártásban, a fő célja az ember megnevettetése, ami gyógyító erővel hat. Nagyon sok alfaja van, kezdve a térdcsapkodós harsány komédiáktól az elgondolkodtató, belül nevetős filmekig. Most, hogy a komédia koronázatlan királyainak…..
HerbSpaak 2014.08.18 13:00:47
@stoppos76: No és kik azok a brittek ? :)
Vöröshajú lányok Elle 2014.06.17 06:00:00
..
HerbSpaak 2014.06.17 14:09:50
Győztes devizahiteles per, közelgő jogegységi döntés, őszre ígért mentőcsomag. Új fejezethez érkezett a devizahiteles mentőcsomagok többéves története, kérdés, hogy végre pontot is teszünk-e a sztori végére. Az új intézkedésekből még ugyan nem sokat lehet tudni, az MNB…..
EnergiaGorilla Nekünk Ózd kell! 2013.08.06 14:37:00
Fantasztikus, hogy mennyire nem tudunk felnőtt módra megközelíteni még egy ilyen ügyet sem mint a közkutaknál szomjazó romák ügye. Két végpontból lehet választani, az agyatlan cigányellenesség csap össze az elvtelen szeretetbajnokokkal, köztes álláspont nem lehet. De akkor hova…..
Miről szól egy szerzetesközösség élete a 21. században? Mit tud tenni saját tagjaiért, a hívők közösségéért, a szélesebb társadalomért, akár az emberiségért, vagy csak egy-egy arra vetődő vendégért? A bencések érdekes kísérletbe kezdtek Pannonhalmán: 21. századi…..
HerbSpaak 2013.07.15 10:12:12
@Brendel Mátyás:

Igen,de hát az sajnos nem materializálódik a dolog. Én tisztelem azokat,akik hisznek,mert van mibde kapaszkodniuk.
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Kedves olvasóim, újra indul a Bundás, a keverék kutya a trimmelt uszkárok szépségversenyén. Vagyis neveztem a blogomat a Goldenblogra. Szavazzatok rám.Egyúttal kérek mindenkit, aki rám szavaz, lájkolja a blogot itt oldalt a facebook lájkoló berendezés segítségével.A baszd meg…..
Most, hogy csupa okos ember nyilvánul meg az alkotmánytervezet shmittpáli kiegészítéséről, én is ideírom, amit gondolok arról, hogy Zaphod elnökünk szerint, a magyar nyelvet alkotmányilag védeni kell. Előtte azonban parabola, kivételesen majom, sárkány és kígyó, továbbá…..
HerbSpaak 2010.11.12 11:05:29
Gondolkozzunk el egy pillanatra: igazán komoly büntetést hazai nagyvállalkozó kapott-e már ebben az országban? (Fotó: Varga György/MTI) Természetes dolog, hogy mindenki a felelősöket keresi egy akkora katasztrófa után, mint az ajkai timföldgyár vörösiszap-tározójának balesete.…..
A Palota előtt halkan morajló tömeg várta, hogy lesz-e jelölt? A jelölt személyének kérdése már hónapok óta téma volt. Tudták, hogy ki lesz, hogyne tudták volna. Azt is tudták, hogy a jelölt mostani helyére pedig egy másik jelölt kerül majd. A jólértesültek ennél többet is…..
Arktész: Ó, kedves Antarktész, milyen szép hűvös reggelre ébredtünk, csiripelnek a madarak, zümmögnek a bogarak, a természet ünnepe ez! Antarktész: Igazad van drága Arktészom, gyönyörű nappal áldottak meg minket az olymposziak! Arktész: Talán leszaladhatnánk a patakhosz és…..
Húsz éve valami olyan történt, amit sokunk sosem fog átélni. Lebontottak pár téglát egy falból, legyint a köz embere, s milliók üvöltöttek éljenezve, mert akkor, azokban a napokban úgy fordult a történelem kereke, hogy a kattanását Bejrúttól Kaliforniáig mindenki hallotta. A…..
HerbSpaak 2009.11.11 13:17:57